Bastoane Ortopedice

Bastoane Ortopedice


Amortizor pentru carje cu sprijin  pe antebrat si bastoane ortopedice
8,0RON Fără TVA: 6,7RON
Amortizor pentru carje cu sprijin  pe antebrat. Se potrivesc si la toate tipurile de bastoane ortopedice. Diametrul interior: 170 mm   ..
Amortizor pentru carje cu sprijin  pe antebrat. Se potrives...
Baston cu 3 picioare - FS932L
55,0RON Fără TVA: 50,5RON
Destinatie: Este conceput pentru a facilita deplasarea persoanelor cu handicap şi a pacienţilor cu probleme mici şi mijlocii in coordonarea mișcărilor. Oferă suport pentru pacient în timpul mersului. Puteţi utiliza bastonul la mersul pe strada sau acasa. Descriere: Telescopic,  ..
Destinatie: Este conceput pentru a facilita deplasarea persoan...
Baston cu 4 picioare - FS924L
55,0RON Fără TVA: 50,5RON
Destinatie: Suport compact pe 4 picioare este conceput pentru a facilita deplasarea persoanelor cu handicap şi a pacienţilor cu probleme mici şi mijlocii in coordonarea mișcărilor. Oferă suport pentru pacient în timpul mersului. Puteţi utiliza bastonul la mersul pe strada sau acasa. Des..
Destinatie: Suport compact pe 4 picioare este conceput pentru ...
Baston pliabil reglabil
33,0RON Fără TVA: 30,3RON
Destinație: Reabilitarea persoanelor cu handicap. Este conceput pentru a facilita deplasarea persoanelor cu handicap şi a pacienţilor cu probleme mici şi mijlocii in coordonarea mișcărilor. Oferă suport pentru pacient în timpul mersului. Puteţi utiliza bastonul la mersul pe strada sau aca..
Destinație: Reabilitarea persoanelor cu handicap. Este concep...
Baston reglabil
33,0RON Fără TVA: 30,3RON
Acest baston este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu foarte uşor, durabil si rezistent la coroziune. Vopsit cu vopsea pulbere in camp electrostatic. Prevazut cu un mâner în formă de T care este fabricat dintr-un plastic rezistent si cu o aderenta foarte mare pentru a preveni alunecar..
Acest baston este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu foa...
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon