Dispozitive Mers

Subcategorii

Amortizor pentru cadre de mers
8,0RON Fără TVA: 6,7RON
Amortizor din cauciuc pentru cadrele de mers. Diametrul interior: 280mm   ..
Amortizor din cauciuc pentru cadrele de mers. Diametrul interior...
Amortizor pentru carje cu sprijin  pe antebrat si bastoane ortopedice
8,0RON Fără TVA: 6,7RON
Amortizor pentru carje cu sprijin  pe antebrat. Se potrivesc si la toate tipurile de bastoane ortopedice. Diametrul interior: 170 mm   ..
Amortizor pentru carje cu sprijin  pe antebrat. Se potrives...
Amortizor pentru carje cu sprijin subaxilar
8,0RON Fără TVA: 6,7RON
Amortizor din cauciuc pentru carjele cu sprijin subaxilar. Diametrul interior - 200 mm   ..
Amortizor din cauciuc pentru carjele cu sprijin subaxilar. Diame...
Baston cu 3 picioare - FS932L
55,0RON Fără TVA: 50,5RON
Destinatie: Este conceput pentru a facilita deplasarea persoanelor cu handicap şi a pacienţilor cu probleme mici şi mijlocii in coordonarea mișcărilor. Oferă suport pentru pacient în timpul mersului. Puteţi utiliza bastonul la mersul pe strada sau acasa. Descriere: Telescopic,  ..
Destinatie: Este conceput pentru a facilita deplasarea persoan...
Baston cu 4 picioare - FS924L
55,0RON Fără TVA: 50,5RON
Destinatie: Suport compact pe 4 picioare este conceput pentru a facilita deplasarea persoanelor cu handicap şi a pacienţilor cu probleme mici şi mijlocii in coordonarea mișcărilor. Oferă suport pentru pacient în timpul mersului. Puteţi utiliza bastonul la mersul pe strada sau acasa. Des..
Destinatie: Suport compact pe 4 picioare este conceput pentru ...
Baston pentru nevazatori
38,0RON Fără TVA: 34,9RON
Baston pentru nevăzători, pliabil, din aluminiu Bastonul este format din 4 segmente. Lungimea totala este de 127 cm. Greutatea bastonului este de 250g.   ..
Baston pentru nevăzători, pliabil, din aluminiu Bastonul este ...
Baston pliabil reglabil
33,0RON Fără TVA: 30,3RON
Destinație: Reabilitarea persoanelor cu handicap. Este conceput pentru a facilita deplasarea persoanelor cu handicap şi a pacienţilor cu probleme mici şi mijlocii in coordonarea mișcărilor. Oferă suport pentru pacient în timpul mersului. Puteţi utiliza bastonul la mersul pe strada sau aca..
Destinație: Reabilitarea persoanelor cu handicap. Este concep...
Baston reglabil
33,0RON Fără TVA: 30,3RON
Acest baston este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu foarte uşor, durabil si rezistent la coroziune. Vopsit cu vopsea pulbere in camp electrostatic. Prevazut cu un mâner în formă de T care este fabricat dintr-un plastic rezistent si cu o aderenta foarte mare pentru a preveni alunecar..
Acest baston este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu foa...
Cadru de mers cu roti - pentru copii
250,0RON Fără TVA: 229,4RON
Cadrul de mers ThMed  ofera utilizatorului posibilitatea de mentinere sau recuperare progresiva a mersului, independent de prezenta unei persoane insotitoare. Este realizat din materiale de inalta calitate, iar executia se situeaza la Standarde Europene. Are inaltimea reglabila, in fun..
Cadrul de mers ThMed  ofera utilizatorului posibilitatea de ...
Cadru de mers pliabil
165,0RON Fără TVA: 151,4RON
Cadrul de mers ThMed ofera utilizatorului posibilitatea de mentinere sau recuperare progresiva a mersului, independent de prezenta unei persoane insotitoare. Este realizat din materiale de inalta calitate, iar executia se situeaza la Standarde Europene. Are inaltimea reglabila, in functie d..
Cadrul de mers ThMed ofera utilizatorului posibilitatea de mentin...
Carja cu sprijin pe antebrat
45,0RON Fără TVA: 41,3RON
Proiectata pentru a fi utilizata în perioada de reabilitare la scurt timp după leziuni și operații la membrele inferioare, precum si pentru deplasarea independenta în anumite boli neurologice si terapeutice. Carja cu sprijin pe antebrat faciliteaza mișcarea independentă, redistri..
Proiectata pentru a fi utilizata în perioada de reabili...
Carja cu sprijin pe antebrat - neagra
56,0RON Fără TVA: 51,4RON
Proiectata pentru a fi utilizata în perioada de reabilitare la scurt timp după leziuni și operații la membrele inferioare, precum si pentru deplasarea independenta în anumite boli neurologice si terapeutice. Carja cu sprijin pe antebrat faciliteaza mișcarea independentă, redistribuind sarcina ..
Proiectata pentru a fi utilizata în perioada de reabilitare la sc...
Carja cu sprijin subaxilar
75,0RON Fără TVA: 68,8RON
  Sunt folosite pentru a îmbunătăţi coordonarea şi de a reduce sarcina de pe picioare prin tranferarea greutatii corporale pe partea superiora a corpului şi a bratelor. Descriere: Cârjele sunt fabricate dintr-un aliaj de aluminiu foarte usor, ceea ce reduce foarte mult greuta..
  Sunt folosite pentru a îmbunătăţi coordonarea ...
Fotoliu rulant - KY 903
800,0RON Fără TVA: 733,9RON
Fotoliul rulant, este destinat pentru deplasarea pacientilor si a persoanelor cu handicap ,care si-au pierdut partial functia sistemului musculo-sheletic. Deplasarea cu acesta, se poate face pe cont propriu cu angrenarea manuala a rotilor,dar si cu ajutorul unui insotitor. Plierea si deplie..
Fotoliul rulant, este destinat pentru deplasarea pacientilor si a...
Fotoliu rulant - KY 959LQ
1.400,0RON Fără TVA: 1.284,4RON
Carucior transport pacienti greutate maxima sustinuta 100 kg Caracteristici: cu antrenare manuala, sezut de 45 cm realizat pe cadru din aluminiu roti spate detasabile  din cauciuc pneumatic cu spite diametru 60 cm prevazute cu frana roti fata pline PU cu diametru de 15 cm re..
Carucior transport pacienti greutate maxima sustinuta 100 kg C...
Fotoliu rulant - scaun cu rotile de exterior
900,0RON Fără TVA: 825,7RON
Cel mai accesibil model de scaun cu rotile, care are in dotare suport ortopedic pentru picioare. Suportul de picioare este detasabil. Are un unghi de inclinare care ajunge pana la pozitia orizontala, unde permite pacientului sa aiba o pozitie confortabila a picioarelor. Suportul pentru picio..
Cel mai accesibil model de scaun cu rotile, care are in dotare su...
Afişare 1 - 16 din 21 (2 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon