‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Dotari Si Consumabile Medicale

Dotari Si Consumabile Medicale


COSMOPOR I.V transparent 12 x 10cm x 1bc
5,0RON
Plasture steril I.V. pentru fixarea canulelor, cu un grad ridicat de confort pentru pacient Protectie impotriva penetrarii bacteriele si contaminarii externe, adaptabil la conturul corpului si la forma canulei. Grad ridicat de permeabilitate la aer, ceea ce faciliteaza trecerea vaporilor de a..
Plasture steril I.V. pentru fixarea canulelor, cu un gr...
Disc medical rotativ-IMC
20,0RON
IMC: ce este Indicele de Masa Corporala? Indicele de Masa Corporala (IMC), sau BMI - Body Mass Index in limba engleza, este un raport bazat pe greutatea si inaltimea fiecarei persoane. IMC-ul este un instrument de identificare a problemelor ce pot aparea la adulti, dar nu este folosit ca in..
IMC: ce este Indicele de Masa Corporala? Indicele de...
Electrozi ECG membre tip cleste (pentru copii)
176,0RON
Electrozi tip cleste din plastic cu banda nichelata. Pretul este per set (4 bucati). ..
Electrozi tip cleste din plastic cu banda nichelata. P...
Folie izotermică - Prima
10,0RON
Folia izotermică este un accesoriu foarte util atât în spitale, clinici, unități de prim ajutor, cât și pentru uzul la domiciliu. Utilizarea foliei izotermice se recomandă pentru evitarea hipotermiei, dar și pentru că favorizează dispersia căldurii și răcirea corpului. Caracteristici și ben..
Folia izotermică este un accesoriu foarte util atât în ...
Garou cu Banda Elastica Textila si Catarama cu Click
20,0RON
Garou utilizat in medicina pentru intreruperea temporara a circulatiei sangelui intr-o anumita zona a corpului.  Este confectionat din material textil special, neiritant pentru piele si impermeabil la sange. Dimensiuni:  lungime: 45cm latime: 2.5 cm ..
Garou utilizat in medicina pentru intreruperea temporar...
Geanta ambulanta
250,0RON
Descriere: 1 compartiment incapator divizat de separatori detasabili prinsi  intr-un sistem fixare Velcro capac intarit, inchidere fermoar exterior capac 1 buzunar pentru documente iar in interior 2 randuri de banda elastica pentru fiole sau alte materiale corpul gentii in 3 st..
Descriere: 1 compartiment incapator divizat de se...
Geanta medic
155,0RON
Descriere: 1 compartiment principal divizat de separatori detasabili prinsi intr-un sistem Velcro, inchidere fermoar exterior capac 1 buzunar pentru documente interior capac prevazut cu 2 buzunare si 1 rand de banda elastica pentru fiole sau alte materiale corpul gentii in 3 stratur..
Descriere: 1 compartiment principal divizat de se...
Geanta medic famile
110,0RON
Descriere: 1 compartiment principal divizat de 1separator detasabil prins in Velcro, inchidere fermoar exterior capac 1 buzunar pentru documente interior capac prevazut cu 1 buzunar si 1 rand de banda elastica pentru fiole sau alte materiale corpul gentii in 3 straturi polyester/spu..
Descriere: 1 compartiment principal divizat de 1s...
Goniometru Kawe
60,0RON
Goniometrul este folosit de chirurgii ortopezi pentru a masura intervalul de miscare a articulatiilor: coate, genunchi si degete Prezinta scara circulara folosita pentru a verifica dimensiunea articulatiilor soldului si unghiul colului femural pe raze X Detalii: Material: plastic Cu..
Goniometrul este folosit de chirurgii ortopezi pentru a...
Instrument de unghiuri rotativ
20,0RON
Instrument de unghiuri rotativ. ..
Instrument de unghiuri rotativ. .....
Pachet rigle medicale
73,0RON
Pachetul contine: linie rotativa ECG disc medical rotativ pentru masurarea indicelui B.M.I. instrument de unghiuri rotativ linie ECG simpla linie ortopedica din 2 piese ..
Pachetul contine: linie rotativa ECG disc medic...
Pansament cu hidrogel Cosmos Burns 68 x 43 mm x 8 bucati
33,0RON
Pansament cu hidrogel pentru tratarea arsurilor de gradul I Indicat pentru: Arsurile de gradul I pentru a stimula vindecarea. Prezentare: 8 bucati ..
Pansament cu hidrogel pentru tratarea arsurilor de grad...
Plasture steril pentru fixarea branulelor Cosmopor I.V. 6 X 8 cm x 1bc
2,5RON
Plasture steril ambalat individual, autoadeziv, cu corp absorbant, pentru fixarea canulelor, branulelor etc. Usor de aplicat, permite fixarea sigura a canulei, branulei etc. Corpul absorbant ofera protectie impotriva punctelor de presiune provocate de purtarea indelungata a branulei Material..
Plasture steril ambalat individual, autoadeziv, cu corp...
Plasturi  Dermaplast Aqua x 20 bc - Hartmann
17,0RON
DermaPlast aqua    - plasturi hipoalergeni, impermeabili - rezistenți la apă, realizați din film transparent, impermeabil - formează o barieră împotriva bacteriilor - flexibili și confortabili la purtare - permeabili pentru aer - delicați cu pielea - indicați pentru protecția s..
DermaPlast aqua    - plasturi hipoalergeni, ...
Plasturi Cosmos Julituri 45x65mm x 4 bucati - Hartmann
17,0RON
Plasturi cu hidrocoloid cu efect de "pernita" pentru protectie in cazul juliturilor Indicati pentru: Aplicarea pe julituri, zgarieturi pentru a stimula vindecarea.   Prezentare: 4 plasturi ..
Plasturi cu hidrocoloid cu efect de "pernita" pentru pr...
Plasturi Cosmos Soft Silicone x 8 bucati - Hartmann
20,0RON
Plasturi moi si delicati pentru o protectie deosebit de blanda Indicati pentru: Protectia ranilor minore, recomandati persoanelor cu piele sensibila si fragila. Prezentare: 8 bucati ..
Plasturi moi si delicati pentru o protectie deosebit de...
Afișare 1 - 16 din 30 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux