Dispozitive Medicale

Dispozitive Medicale


Subcategorii

Alcool tester
97,0RON Fără TVA: 81,5RON
Testerul va ofera informatii privind determinarea nivelului de alcool din sange. Concentratia de alcool din sange se schimba trece timpul, astfel incat masurarea poate fi modificata de conditiile de mediu. Acest produs este destinat a fi folosit pentru o conducere responsabila si in conditii ..
Testerul va ofera informatii privind determinarea nivelului de al...
Bandaj coeziv - Alinta
10,0RON Fără TVA: 8,4RON
Bandaj elastic autoaderent pentru compresie si sustinere, contine latex, hipoalergenic. Este un bandaj elastic autoadeziv  care este recomandat in special pentru plagi provenite din activitati sportive , de ex. intinderi si luxatii.  Sunt utilizate in medicina ca bandaje pentru ve..
Bandaj elastic autoaderent pentru compresie si sustinere, contine...
Cartus filtrare apa - Brita MAXTRA
35,0RON Fără TVA: 29,4RON
Descriere: Cartusul filtrant Brita MAXTRA, poate fi folosit pentru recipientele speciale de filtrare a apei, marca Brita. Cu ajutorul acestuia se pot filtra aproximativ 150 l de apa potabila (cantitatea va depinde de nivelul de duritate a apei, precum si de calitatea acesteia). Car..
Descriere: Cartusul filtrant Brita MAXTRA, poate fi folosit...
Cartuse filtrare apa Laica Bi-Flux - 2 buc
53,0RON Fără TVA: 44,5RON
Cartusele Bi-Flux sunt rezultatul celei mai avansate tehnologii dezvoltata de Laica. Peste 13 ani de experienta, solutii patentate, tehnologie avansata, certificari, calitate si profesionalism stau la baza acestor rezultate. Filtrele de apa Laica Bi-Flux reduc: calcarul, clorul, plumbul, zin..
Cartusele Bi-Flux sunt rezultatul celei mai avansate tehnologii d...
Cartuse filtrare apa Laica Bi-Flux - 2 buc.
55,0RON Fără TVA: 46,2RON
Cartuse filtrante Laica Bi-Flux F2M destinate canilor filtrante Laica si nu numai. Cartusele Bi-Flux sunt rezultatul celei mai avansate tehnologii dezvoltata de Laica. Peste 13 ani de experienta, solutii patentate, tehnologie avansata, certificari, calitate si profesionalism stau la baza ace..
Cartuse filtrante Laica Bi-Flux F2M destinate canilor filtrante L...
Comprese din netesut
7,0RON Fără TVA: 5,9RON
Descriere: Compresa este fabricata din material netesut foarte absorbant, pliata in 4 straturi. 70% vascoza si 30% poliester. Compresele din netesut sunt conditionate in ambalaj individual (blister). Datorita texturii fine si a calitatii materialului netesut, compresele pliate sunt ..
Descriere: Compresa este fabricata din material netesut foa...
Electrocauter - Surtron 80
4.200,0RON Fără TVA: 3.529,4RON
Domenii de utilizare:  Chirurgie generala Stomatologie Dermatologie Utilizabil si in: Prim ajutor Chirurgie vasculara Medicina veterinara Specificatii tehnice: Functionare monopolara si bipolara 5 moduri de lucru : Taiere / Mixt / Coagulare / Coag..
Domenii de utilizare:  Chirurgie generala Stomatolog...
Fasa Elastica Octa Care
11,0RON Fără TVA: 9,2RON
Fabricata din bumbac si gipelast; Aproximativ 200% elastic; Folosita in cazurile de ortopedie si interventii chirurgicale; Asigura suport in activitatile sportive; Permite circulatia aerului;  Isi pastreaza forma; Poate fi refolosita dupa ce este clatita in apa calda; A se pastra in..
Fabricata din bumbac si gipelast; Aproximativ 200% elastic; Fol...
Filtre de apa Laica Bi-Flux-Pachet promo 3+1 Gratis
78,0RON Fără TVA: 65,5RON
Cartuse filtrante Laica Bi-Flux destinate canilor filtrante Laica. Filtrele de apa Laica Bi-Flux reduc: calcarul, clorul, plumbul, zincul, cuprul şi alte metale grele, unele pesticide şi unele erbicide posibil prezente în apa de la robinet. Astfel apa consumata de la robinet este mult mai sa..
Cartuse filtrante Laica Bi-Flux destinate canilor filtrante Laica...
Ialuset crema
150,0RON Fără TVA: 126,1RON
Acidul hialuronic prin proprietatile sale fizice, chimice si farmacologice joaca un rol important in procesul vindecare de ciactrizare. Aplicarea de acid hialuronic exogen stimuleaza procesul de reparatie celulara in cazul ranilor cu dificultati in cicatrizare dar si in cazul vindecare arsuril..
Acidul hialuronic prin proprietatile sale fizice, chimice si farm...
Ialuset Plus crema - 100g
150,0RON Fără TVA: 126,1RON
Acidul hialuronic prin proprietatile sale fizice, chimice si farmacologice joaca un rol important in procesul vindecare de ciactrizare. Aplicarea de acid hialuronic exogen stimuleaza procesul de reparatie celulara in cazul ranilor cu dificultati in cicatrizare dar si in cazul vindecare arsuril..
Acidul hialuronic prin proprietatile sale fizice, chimice si farm...
Irigator bucal - Bodyform
392,0RON Fără TVA: 329,4RON
Pentru o igienă dentară corectă este importantă utilizarea duşului bucal, pe lângă periuţa de dinţi, deoarece jetul puternic vă curăţă dinţii în cele mai dificile zone, masându-vă în acelaşi timp gingiile, pentru a le păstra puternice şi sănătoase. Irigatorul bucal Bodyform BM4900 îndepărtea..
Pentru o igienă dentară corectă este importantă utilizarea duşulu...
Masuta pentru pat Mayo
362,5RON Fără TVA: 362,5RON
Masa de servit la pat cu roti - suprafata laminata, realizata pe cadru din oţel, cu o placa - înălţime reglabilă de la 78 la 110cm - 4 roti mobile - blat cu chenar din plastic ..
Masa de servit la pat cu roti - suprafata laminata, realizata pe...
Negatoscop - Fazzini
550,0RON Fără TVA: 462,2RON
Ecran luminos pentru examinarea prin transparenta a negativelor fotografice si a radiografiilor. Caracteristici: Montare pe perete Aprindere instantanee Lumina rece fluorescenta;  Carcasa metalica vopsita electrostatic Dimensiuni exterioare: 430X460x120 mm Dimensiuni ecr..
Ecran luminos pentru examinarea prin transparenta a negativelor f...
Pachet promotional - 6 cartuse filtrante de apa + cana Laica CADOU
165,0RON Fără TVA: 138,7RON
Pachetul promotional este format din: 6 x Cartuse filtrante de apa Laica Bi-Flux 1 x Cana filtranta Laica Stream culoare alba cod J31AF CADOU. Cana filtranta Laica este destinata filtrarii apei potabile. Cana filtranta de apa Laica reduce: calcarul, clorul, plumbul, zincul, cuprul şi alte..
Pachetul promotional este format din: 6 x Cartuse filtrante de a...
Paravan medical din 3 module
750,0RON Fără TVA: 630,3RON
Caracteristici: dimensiuni:160 (h) x 150 (L) cm schelet din teava rectangulara vopsita in camp electrostatic interior din panza impermeabila usor de demontat pentru spalat fiecare element prevazut cu 2 roti pivotante solutia constructiva foarte stabila structura pliabila model..
Caracteristici: dimensiuni:160 (h) x 150 (L) cm schelet d...
Afişare 1 - 16 din 45 (3 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Punct de lucru Tatarasi , situat pe Str. Vasile Lupu, Nr.86 Bloc K1 Iasi, langa magazinul Flux