Dispozitive Medicale

Dispozitive Medicale


Pesar latex
75,0RON Fără TVA: 68,8RON
Pesarul vaginal  este indicat in special in tratamentul formelor usoare de incontinenta urinara la efort  precum si in simptomele usoare asociate coborarii (prolapsului) vaginului, uterului si vezicii urinare. Prolapsul genital se poate datora unei slabiciuni congenitale a tesutului ..
Pesarul vaginal  este indicat in special in tratamentul form...
Pompa de san electrica - Natural Plus Mebby
550,0RON Fără TVA: 462,2RON
Pompa de san electrica Natural Plus Mebby, 4 nivele, cu un canal pentru san are un design compact, care o face usor de utilizat.  Stimuleaza usor mamelonul, prin intermediul a 4 nivele diferite de aspiratie.  Atunci cand este pornita, pompa pentru san Mebby incepe automat sa stimule..
Pompa de san electrica Natural Plus Mebby, 4 nivele, cu un canal ...
Pompa de san manuala - Mebby Natural
160,0RON Fără TVA: 134,5RON
Pompa manuala cu un canal pentru san Mebby Natural se utilizeaza pentru extragerea manuala a laptelui. Design compact si usor de utilizat, care face extragerea laptelui mult mai eficienta si mai confortabila. Pompa de san Mebby este dotata cu maner ergonomic. In pachet este inclus un b..
Pompa manuala cu un canal pentru san Mebby Natural se utilizeaza ...
Pompa de san Medifit
87,0RON Fără TVA: 73,1RON
POMPA DE SAN manuala este un ajutor util in timpul perioadei delicate a alaptarii. Acesta poate fi folosit in caz de sfarc iritat,plat,retras , daca aveti lapte in exces si este greu de golit complet sanul,daca copilul suge cu greutate sau in orice alte circumstante specificate de medicul pedi..
POMPA DE SAN manuala este un ajutor util in timpul perioadei deli...
Pompa de san si aspirator nazal
261,0RON Fără TVA: 219,3RON
Exista numeroase argumente pentru utilizarea pompelor de san. Aceasta face posibila eliminarea laptelui ramas in sani dupa alaptare si are, de asemenea, un efect stimulator asupra lactatiei. Este indispensabil pentru hranirea copilului cu lapte de san atunci cand mama nu este prezenta pentru ..
Exista numeroase argumente pentru utilizarea pompelor de san. Ac...
Sac colostomie - Dansac Nova 1 FoldUp
12,0RON Fără TVA: 11,0RON
Filtrul: Fiind conceput pentru ileostomie, caz in care material fecala este lichida, filtrul de protecție este invelit in 2 membrane suplimentare, care asigura protectie maxima impotriva scurgerilor si protejeaza filtrul de umiditate. Sacul: Sacul este acoperit de o husa din tesatura moale..
Filtrul: Fiind conceput pentru ileostomie, caz in care material ...
Sac colostomie - Dansac Nova 1 inchis
10,0RON Fără TVA: 9,2RON
Filtrul: Filtrul de carbon Nova 100% activ nu permite trecerea mirosurilor neplacute si reduce riscul de vid si umflare a sacului. Sacul: Invelisul sacului este realizat dintr-o tesatura rezistenta la apa – nu se lipeste de piele in conditii de transpiratie excesiva. Flansa: Flansa est..
Filtrul: Filtrul de carbon Nova 100% activ nu permite trecerea m...
Sonda urinara Foley Rusch 3 cai
73,0RON Fără TVA: 61,3RON
Material: latex natural pentru uz medical, siliconat Tip sonde: 3 cai, cu balon Dimensiuni sonde: CH14, CH16, CH18, CH20, CH22, CH24 ..
Material: latex natural pentru uz medical, siliconat Tip s...
Sonde urinare Foley Rusch 2
15,0RON Fără TVA: 12,6RON
Sonda urinara sterila din latex siliconat" SILKOLATEX". Diferite marimi : CH 14 / 4,7 mm CH 16 / 5,3 mm CH 18 / 6,0 mm CH 20 / 6,7 mm CH 22 / 7,3 mm CH 24 / 8,0 mm ..
Sonda urinara sterila din latex siliconat" SILKOLATEX". Diferi...
Sterilizator de biberoane cu aburi - Laica BC1005
242,0RON Fără TVA: 203,4RON
Cu ajutorul aburului generat de Laica BC1005 se atinge un nivel ridicat de igiena, eliminand majoritatea germenilor nocivi pentru sugari. Sterilizatorul cu aburi Laica BC1005 reprezinta un sistem sigur si simplu de sterilizare a biberoanelor si a tuturor componentelor acestora. Caracteris..
Cu ajutorul aburului generat de Laica BC1005 se atinge un nivel r...
Sterilizator Joycare 5 in 1
310,0RON Fără TVA: 260,5RON
Descrierea produsului OMOGENIZATOR INCALZITOR BIBERON SI RECIPIENT MOD DECONGELARE GATESTE MANCARE STERILIZEAZA PRIN ABURI OMOGENIZATORUL Lame de otel STERILIZAREA CU ABURI Ideal pentru biberoane,tetine si accesorii mici Sterilizeaza pana la 3 biberoan..
Descrierea produsului OMOGENIZATOR INCALZITOR BIBERON SI ...
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon