Dezinfectanti Instrumentar

Detergent enzimatic - Maxil Zyme 1L
48,0RON Fără TVA: 40,3RON
Domeniul de utilizare: Detergentul enzimatic Maxil Zyme se foloseste la curatarea instrumentarului medical, endoscoapelor flexibile, bai cu ultrasunete, etc. Instructiuni de utilizare / metoda de preparare: Se foloseste in dilutie cu apa calduta (30-32°C), in functie de gradul de murdarie ..
Domeniul de utilizare: Detergentul enzimatic Maxil Zyme se folos...
Dezinfectant suprafete-Bionet AG
82,0RON Fără TVA: 68,9RON
Dezinfectant polivalent concentrat indicat in dezinfectia suprafetelor din salile de operatie, cabinete medicale, saloane de bolnavi etc si dezinfectarea instrumentarului chirurgical, stomatologic si de diagnosticare la temperatura ambianta. Utilizatori: Personal de intretinere. Domenii ..
Dezinfectant polivalent concentrat indicat in dezinfectia supra...
Servetele dezinfectante TOPACTIV
29,0RON Fără TVA: 24,4RON
  Domenii de utilizare: Dezinfectant pentru suprafetele dispozitivelor medicale. Servetele pentru dezinfectarea suprafetelor dispozitivelor medicale, cum ar fi instrumentar, scaune stomatologice, aparate radiografie etc. Nu contine aldehide şi fenoli. Miroase plăcut. Se u..
  Domenii de utilizare: Dezinfectant pentru supraf...
Servetele dezinfectante x 200 bc - Azowipe
58,0RON Fără TVA: 48,7RON
Servetele dezinfectante pentru dispozitive medicale cu 70% isopropyl alcool in apa deionizata de 0.2 micron, oferind o actiune antimicrobiana rapida si o dezinfectare eficienta. Servetelele Azowipe permit o dezinfectare usoara si eficienta a instrumentarului ( stetoscoape, foarfece, tensiometr..
Servetele dezinfectante pentru dispozitive medicale cu 70% isopro...
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon