Dezinfectie si Igiena

Dezinfectie si Igiena
Subcategorii

Detergent dezinfectant pentru textile - ZEMAX Peracetic x 2kg
48,0RON Fără TVA: 40,3RON
Domeniul de utilizare: Dezinfectante pentru spatii private si zone de sanatate publica si alte biocide. Instructiuni de utilizare / metoda de preparare: ZEMAX-Peracetic Detergent Granulat Automatic este un produs destinat spalarii si dezinfectarii rufelor, lenjeriilor, tesaturilor, cu ajut..
Domeniul de utilizare: Dezinfectante pentru spatii private si zo...
Detergent dezinfectant-Eltra 500 g
29,0RON Fără TVA: 24,4RON
ELTRA®  Detergent universal dezinfectant Pentru textile utilizate in zone sensibile,pentru dispozitive medicale,textilele din spitale, echipamente de lucru. Dezinfecteaza,spala, si albeste simultan. Inclus in lista de dezinfectanti pentru textile prin metoda termochimica ,(RKI si DGH..
ELTRA®  Detergent universal dezinfectant Pentru textile u...
Detergent lichid concentrat pentru suprafete - Glutamed BCS x 1L
48,0RON Fără TVA: 40,3RON
Domeniul de utilizare: Dezinfectia suprafetelor din institutii sanitare si a institutiilor private (spitale, centre medicale, camine de batrâni, scoli, industria farmaceutica, cosmetica si alimentara etc.). Produsul GLUTAMED BCS se foloseste ca detergent si dezinfectant pentru suprafetele s..
Domeniul de utilizare: Dezinfectia suprafetelor din institutii...
Detergent lichid concentrat pentru suprafete - Maxil Sept S x 1L
44,0RON Fără TVA: 37,0RON
Domeniul de utilizare: Dezinfectia suprafetelor din institutii sanitare si a institutiilor private (spitale, centre medicale, camine de batrani, scoli, industria farmaceutica, cosmetica etc.). Instructiuni de utilizare / metoda de preparare: Se prepara solutia de lucru si anume 0,5% în dil..
Domeniul de utilizare: Dezinfectia suprafetelor din institutii s...
Dezinfectant concentrat pt. suprafete - Maxil Sept BCS X 1L
73,0RON Fără TVA: 61,3RON
DOMENIUL DE UTILIZARE Grupa principală 1: Dezinfectante si biocide generale. Tipul de produs biocid 2: Dezinfectant pentru spatii private si zone de sănătate publică si alte produse biocide. Utilizare/Aplicare: dezinfectia suprafetelor din institutii sanitare si a institutiilor private ..
DOMENIUL DE UTILIZARE Grupa principală 1: Dezinfectante si bioci...
Dezinfectant gel pentru maini - Meditol ICF
19,0RON Fără TVA: 16,0RON
Produsul Meditol gel ICF se foloseste la dezinfectarea igienica si chirurgicala a mainilor prin frecare.  Timpul de actiune se instaleaza la maxim 90 de secunde de la aplicare.  Produs sub forma de gel, nu lasa mainile lipicioase dupa absorbtie, nu necesita clatire. ..
Produsul Meditol gel ICF se foloseste la dezinfectarea igienica s...
Dezinfectant maini si tegumente 1L - Hexid
38,0RON Fără TVA: 31,9RON
Utilizare: Produsul HEXID se foloseste pentru dezinfectia igienica si cirurgicala a mainilor prin frecare. Este indicat pentru dezinfectia mainilor personalului din spitale, din industria farmaceutica si cosmetica, a mainilor elevilor si salariatilor, a mainilor persoanelor aflate in de..
Utilizare: Produsul HEXID se foloseste pentru dezinfectia i...
Dezinfectant pentru suprafete - Maxil Sept Ultrarapid x 1L
29,0RON Fără TVA: 24,4RON
Domeniul de utilizare: Dezinfectia de nivel înalt a suprafetelor si curatarea dispozitivelor medicale rezistente la alcooli, din institutii sanitare si a institutiilor private (spitale, centre medicale, camine de batrani, scoli, industria farmaceutica si cosmetica.) unde se doreste o dezinfect..
Domeniul de utilizare: Dezinfectia de nivel înalt a suprafetelor...
Dezinfectant suprafete-Bionet A15
63,0RON Fără TVA: 52,9RON
Dezinfectant de contact pentru dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor Utilizatori: Personal de intretinere. Pret solutie gata de utilizat: 0.0525 Roni/L. Domenii de utilizare: Produs BIONET A 15 asigura dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor din salile de operatie, salile de..
Dezinfectant de contact pentru dezinfectarea si dezodorizarea sup...
Dezinfectant suprafete-Bionet AG
82,0RON Fără TVA: 68,9RON
Dezinfectant polivalent concentrat indicat in dezinfectia suprafetelor din salile de operatie, cabinete medicale, saloane de bolnavi etc si dezinfectarea instrumentarului chirurgical, stomatologic si de diagnosticare la temperatura ambianta. Utilizatori: Personal de intretinere. Domenii ..
Dezinfectant polivalent concentrat indicat in dezinfectia supra...
Dezinfectant suprafete-Clorigen General-Clorom 200
34,0RON Fără TVA: 28,6RON
Dezinfectant pentru spatii private si zone de sanatate publica, folosit la dezinfectia suprafetelor si obiectelor contaminate: pardoseli, laboratoare, bureti, lenjerie, vase, ustensile de laborator, grupuri sanitare, apa de fantana si piscina. Efect biocid si dozaj: 1 tableta la 5 L ..
Dezinfectant pentru spatii private si zone de sanatate publica,...
Dezinfectant suprafete-Clorigen General-Clorom 50
15,0RON Fără TVA: 12,6RON
Dezinfectant pentru spatii private si zone de sanatate publica, folosit la dezinfectia suprafetelor si obiectelor contaminate: pardoseli, laboratoare, bureti, lenjerie, vase, ustensile de laborator, grupuri sanitare, apa de fantana si piscina. Efect biocid si dozaj: 1 tableta la 5 L ..
Dezinfectant pentru spatii private si zone de sanatate publica,...
Dezinfectant tegumente-Iodomed 10%
9,0RON Fără TVA: 7,6RON
Compozitie: Substanta activa este iod povidona. Un ml solutie contine iod povidona 100 mg. Celelalte componente sunt: glicerol, nonoxinol 9, acid citric anhidru, fosfat disodic anhidru, hidroxid de sodiu (solutie 10%), apa purificata. Actiune terapeutica: Iodomed contine iod activ ca s..
Compozitie: Substanta activa este iod povidona. Un ml solutie...
Sapun dezinfectant pentru maini - Prestimain
20,0RON Fără TVA: 16,8RON
Produsul PRESTI MAIN este indicat pentru spalarea si igienizarea  mainilor. Produsul se recomanda a se utiliza in igiena din domeniul alimentatiei publice, a industriei alimentare, etc. si in general in domeniile de activitate in care se impun reguli stricte de igiena. Compozitie: ..
Produsul PRESTI MAIN este indicat pentru spalarea si igienizarea ...
Servetele dezinfectante TOPACTIV
29,0RON Fără TVA: 24,4RON
  Domenii de utilizare: Dezinfectant pentru suprafetele dispozitivelor medicale. Servetele pentru dezinfectarea suprafetelor dispozitivelor medicale, cum ar fi instrumentar, scaune stomatologice, aparate radiografie etc. Nu contine aldehide şi fenoli. Miroase plăcut. Se u..
  Domenii de utilizare: Dezinfectant pentru supraf...
Servetele dezinfectante x 200 bc - Azowipe
58,0RON Fără TVA: 48,7RON
Servetele dezinfectante pentru dispozitive medicale cu 70% isopropyl alcool in apa deionizata de 0.2 micron, oferind o actiune antimicrobiana rapida si o dezinfectare eficienta. Servetelele Azowipe permit o dezinfectare usoara si eficienta a instrumentarului ( stetoscoape, foarfece, tensiometr..
Servetele dezinfectante pentru dispozitive medicale cu 70% isopro...
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon