‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Dezinfectanti

Alcool Sanitar Mona x 200ml
5,0RON
Alcoolul Sanitar Mona este un excelent dezinfectant care te ajuta sa obtii o igiena perfecta.  Poate dezinfecta si poate elimina bacteriile si microbii de pe suprafata pielii sau chiar a altor obiecte din casa. Specificatii Cantitate: 0.2 l ..
Alcoolul Sanitar Mona este un excelent dezinfectant car...
Alcool sanitar Vorona 70% x 500 ml
9,0RON
Produsul VORONA - ALCOOL SANITAR 70% vol. este utilizat in dezinfectie. Ca dezinfectant, se utilizeaza pentru dezinfectia suprafetelor, atat pentru piele  (dezinfectia igienica a mainilor prin frecare) cat si pentru dezinfectia suprafetelor inerte din spatiile private sau publice. ..
Produsul VORONA - ALCOOL SANITAR 70% vol. este utilizat...
Barbicide recipient pentru dezinfectat instrumentar
100,0RON
Descriere: Pentru dezinfectarea foarfecelor, pieptenilor si a instrumentarului de manichiura. Prezent in lumea intreaga.  Recipientul BARBICIDE este cunoscut peste tot in lume. Culoarea albastruie, caracteristica dezinfectantului Barbicide este intalnita in mii de saloane de infrumus..
Descriere: Pentru dezinfectarea foarfecelor, pieptenil...
Covoras de impregnare Super Clean Mat, 46 x 70 cm
90,0RON
Covorasul se poate impregna cu lichid dezinfectant, facilitand dezinfectia incaltamintei la intrarea in cladire sau casa. Caracteristici generale: Covoras super absorbant;  Pastreaza lichidul de dezinfectie fara a avea pierderi; Covorasul este realizat in proportie de 55% bumb..
Covorasul se poate impregna cu lichid dezinfectant, fac...
Detergent dezinfectant-Eltra 500 g
29,0RON
ELTRA®  Detergent universal dezinfectant Pentru textile utilizate in zone sensibile,pentru dispozitive medicale,textilele din spitale, echipamente de lucru. Dezinfecteaza,spala, si albeste simultan. Inclus in lista de dezinfectanti pentru textile prin metoda termochimica ,(RKI si DGH..
ELTRA®  Detergent universal dezinfectant Pentru...
Dezinfectant de Maini Igienic si Chirurgical - Aseptoman Med 500ml cu dozator inclus Sale!
55,0RON 60,0RON
Dezinfectant de Maini Igienic si Chirurgical - Aseptoman Med 500ml cu dozator inclus Special conceput pentru folosire zilnica Deosebit de delicat cu pielea Rapid si cu eficienta completa Fara parfum     Dezinfectant pentru maini ce realizeaza dezinfectia igienica a mainilor..
Dezinfectant de Maini Igienic si Chirurgical - Aseptoma...
Dezinfectant gel Hidroalcoolic cu glicerina pentru maini, cu actiune bactericida x 500ml - Vanelli
45,0RON
Vanogel Hand Care Vanelli este un gel hidroalcoolic 60% cu efect antimicrobian ce poate fi folosit pentru igiena mainilor fara a folosi sapun. Produsul trebuie aplicat pe mainile curate. Se usuca rapid si lasa mapielea curata si catifelata, pe care o degreseaza fara a o usca. Se aplica ..
Vanogel Hand Care Vanelli este un gel hidroalcooli...
Dezinfectant pentru maini si suprafete - Xpert  x 750ml
45,0RON
XPERT este un dezinfectant folosit pentru igiena pielii si suprafetelor in domeniul casnic, industrial, agroalimentar si in colectivitati, de catre publicul larg, cu exceptia unitatilor sanitare. A nu se amesteca cu alte produse. Mod de utilizare: PENTRU IGIENA UMANA: Se aplica p..
XPERT este un dezinfectant folosit pentru igiena p...
Dezinfectant pentru suprafete - Maxil Sept Ultrarapid x 1L
75,0RON
Domeniul de utilizare: Dezinfectante si algicide care nu sunt destinate aplicarii directe la oameni si animale. Dezinfectia de nivel înalt a suprafetelor si curatarea dispozitivelor medicale rezistente la alcooli, din institutii sanitare si a institutiilor private (spitale, centre medicale, c..
Domeniul de utilizare: Dezinfectante si algicide care ...
Dezinfectant suprafete-Bionet A15
50,0RON
Dezinfectant de contact pentru dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor Domenii de utilizare: Produsul BIONET A15 asigura dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor din salile de operatie, salile de sport, salile de asteptare, salile de conferinte, laboratoare etc. Se dezinfecteaza per..
Dezinfectant de contact pentru dezinfectarea si dezodor...
Dezinfectant suprafete-Clorigen General-Clorom 200
50,0RON
Dezinfectant pentru spatii private si zone de sanatate publica, folosit la dezinfectia suprafetelor si obiectelor contaminate: pardoseli, laboratoare, bureti, lenjerie, vase, ustensile de laborator, grupuri sanitare, apa de fantana si piscina. Efect biocid si dozaj: 1 tableta la 5 L ..
Dezinfectant pentru spatii private si zone de sanatat...
Gel dezinfectant maini hidroalcoolic 72% v/v (66% g/g) cu efect antimicrobian x 100ml
20,0RON
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian x 100ml INGREDIENTE:  ALCOHOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM 37, GLYCERIN,  EUCALYPTOL.  UTILIZARE:  Gel hidroalcoolic 72% v/v cu efect antimicrobian ce poate fi folosit pentru igiena mâinilor fără a folos..
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian x ...
Gel dezinfectant maini hidroalcoolic 72% v/v (66% g/g) cu efect antimicrobian x 5L
450,0RON
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian x 5L INGREDIENTE:  ALCOHOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM 37, GLYCERIN,  EUCALYPTOL.  UTILIZARE:  Gel hidroalcoolic 72% v/v cu efect antimicrobian ce poate fi folosit pentru igiena mâinilor fără a folosi s..
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian x ...
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian Vanogel x 250ml
30,0RON
INGREDIENTE:  ALCOHOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM 37, GLYCERIN,  EUCALYPTOL.  UTILIZARE:  Gel hidroalcoolic 72% v/v cu efect antimicrobian ce poate fi folosit pentru igiena mâinilor fără a folosi săpun, pentru o piele care nu este evident murdară.  Se ..
INGREDIENTE:  ALCOHOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, P...
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian Vanogel x 250ml + Gratuit SERVETELE BIOCIDE DEZINFECTANTE PENTRU MAINI, DOCTOR WIPES, 72BUC
30,0RON
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian Vanogel x 250ml INGREDIENTE:  ALCOHOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM 37, GLYCERIN,  EUCALYPTOL.  UTILIZARE:  Gel hidroalcoolic 72% v/v cu efect antimicrobian ce poate fi folosit pentru igiena mâinilor fără a..
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian Va...
GEL IGIENIZANT MAINI SI TEGUMENTE X 1L - ENERGENA Sale!
45,0RON 55,0RON
Gelul igienizant pentru maini si tegumente contine: Alcool etilic denaturat (minim 70%) Peroxid de hidrogen stabilizat (minim 1.5%) Citrat de sodiu (minim 1%) Benzoat de denatoniu (minim 0.001%) Apa distilata (minim 23.5%) Hidroxyetthyl cellulose  (minim 0.5%) ​ Prevenire: P210 ..
Gelul igienizant pentru maini si tegumente contine: ...
Afișare 1 - 16 din 23 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux