‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Dezinfectanti

Barbicide recipient pentru dezinfectat instrumentar
100,0RON
Descriere: Pentru dezinfectarea foarfecelor, pieptenilor si a instrumentarului de manichiura. Prezent in lumea intreaga.  Recipientul BARBICIDE este cunoscut peste tot in lume. Culoarea albastruie, caracteristica dezinfectantului Barbicide este intalnita in mii de saloane de infrumus..
Descriere: Pentru dezinfectarea foarfecelor, pieptenil...
Covoras de impregnare Super Clean Mat, 46 x 70 cm
90,0RON
Covorasul se poate impregna cu lichid dezinfectant, facilitand dezinfectia incaltamintei la intrarea in cladire sau casa. Caracteristici generale: Covoras super absorbant;  Pastreaza lichidul de dezinfectie fara a avea pierderi; Covorasul este realizat in proportie de 55% bumb..
Covorasul se poate impregna cu lichid dezinfectant, fac...
Detergent dezinfectant-Eltra 500 g
29,0RON
ELTRA®  Detergent universal dezinfectant Pentru textile utilizate in zone sensibile,pentru dispozitive medicale,textilele din spitale, echipamente de lucru. Dezinfecteaza,spala, si albeste simultan. Inclus in lista de dezinfectanti pentru textile prin metoda termochimica ,(RKI si DGH..
ELTRA®  Detergent universal dezinfectant Pentru...
Detergent enzimatic pentru spalarea instrumentarului - ENZIOCLEAN x 1L
50,0RON
Produsul este utilizat pentru spalarea instrumentarului medical. Complexul enzimatic din compozitie ajuta la inlaturarea resturilor organice Se recomanda o solutie de lucru obtinuta din 50ml produs la 5L apa Concentratia solutiei de lucru poate fi marita in funtie de gradul de murdarie al ..
Produsul este utilizat pentru spalarea instrumentarului...
Dezinfectant de Maini Igienic si Chirurgical - Aseptoman Med 500ml cu dozator inclus
60,0RON
Dezinfectant de Maini Igienic si Chirurgical - Aseptoman Med 500ml cu dozator inclus Special conceput pentru folosire zilnica Deosebit de delicat cu pielea Rapid si cu eficienta completa Fara parfum     Dezinfectant pentru maini ce realizeaza dezinfectia igienica a mainilor..
Dezinfectant de Maini Igienic si Chirurgical - Aseptoma...
Dezinfectant gel Hidroalcoolic cu glicerina pentru maini, cu actiune bactericida x 500ml - Vanelli
45,0RON
Vanogel Hand Care Vanelli este un gel hidroalcoolic 60% cu efect antimicrobian ce poate fi folosit pentru igiena mainilor fara a folosi sapun. Produsul trebuie aplicat pe mainile curate. Se usuca rapid si lasa mapielea curata si catifelata, pe care o degreseaza fara a o usca. Se aplica ..
Vanogel Hand Care Vanelli este un gel hidroalcooli...
Dezinfectant pentru suprafete - Maxil Sept Ultrarapid x 1L
75,0RON
Domeniul de utilizare: Dezinfectante si algicide care nu sunt destinate aplicarii directe la oameni si animale. Dezinfectia de nivel înalt a suprafetelor si curatarea dispozitivelor medicale rezistente la alcooli, din institutii sanitare si a institutiilor private (spitale, centre medicale, c..
Domeniul de utilizare: Dezinfectante si algicide care ...
Gel dezinfectant maini hidroalcoolic 72% v/v (66% g/g) cu efect antimicrobian x 100ml
20,0RON
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian x 100ml INGREDIENTE:  ALCOHOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM 37, GLYCERIN,  EUCALYPTOL.  UTILIZARE:  Gel hidroalcoolic 72% v/v cu efect antimicrobian ce poate fi folosit pentru igiena mâinilor fără a folos..
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian x ...
Gel dezinfectant maini hidroalcoolic 72% v/v (66% g/g) cu efect antimicrobian x 5L
450,0RON
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian x 5L INGREDIENTE:  ALCOHOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM 37, GLYCERIN,  EUCALYPTOL.  UTILIZARE:  Gel hidroalcoolic 72% v/v cu efect antimicrobian ce poate fi folosit pentru igiena mâinilor fără a folosi s..
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian x ...
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian Vanogel x 250ml
30,0RON
INGREDIENTE:  ALCOHOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM 37, GLYCERIN,  EUCALYPTOL.  UTILIZARE:  Gel hidroalcoolic 72% v/v cu efect antimicrobian ce poate fi folosit pentru igiena mâinilor fără a folosi săpun, pentru o piele care nu este evident murdară.  Se ..
INGREDIENTE:  ALCOHOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, P...
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian Vanogel x 250ml + Gratuit SERVETELE BIOCIDE DEZINFECTANTE PENTRU MAINI, DOCTOR WIPES, 72BUC
30,0RON
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian Vanogel x 250ml INGREDIENTE:  ALCOHOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM 37, GLYCERIN,  EUCALYPTOL.  UTILIZARE:  Gel hidroalcoolic 72% v/v cu efect antimicrobian ce poate fi folosit pentru igiena mâinilor fără a..
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian Va...
GEL IGIENIZANT MAINI SI TEGUMENTE X 1L - ENERGENA
55,0RON
Gelul igienizant pentru maini si tegumente contine: Alcool etilic denaturat (minim 70%) Peroxid de hidrogen stabilizat (minim 1.5%) Citrat de sodiu (minim 1%) Benzoat de denatoniu (minim 0.001%) Apa distilata (minim 23.5%) Hidroxyetthyl cellulose  (minim 0.5%) ​ Prevenire: P210 ..
Gelul igienizant pentru maini si tegumente contine: ...
Gel igienizant maini si tegumente x 500 ml - Energena
35,0RON
Gelul igienizant pentru maini si tegumente contine: Alcool etilic denaturat (minim 70%) Peroxid de hidrogen stabilizat (minim 1.5%) Citrat de sodiu (minim 1%) Benzoat de denatoniu (minim 0.001%) Apa distilata (minim 23.5%) Hidroxyetthyl cellulose  (minim 0.5%) Prevenir..
Gelul igienizant pentru maini si tegumente contine: ...
Igienizant Spray Antibacterian pentru maini ENERGENA x 100ml
15,0RON
Contine: Alcool etilic denaturat (etanol) 70%, apa distilata, glicerina vegetala, apa oxigenata 3% Precautii: numai pentru uz extern! A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi pe rani deschise. Produs inflamabil. Nerecomandat persoanelor alergice la una din componente. ..
Contine: Alcool etilic denaturat (etanol) 70%, apa dist...
Pachet Manusi latex marimea S + Gratuit Servetele Biocide dezinfectante pentru maini x 72bc
85,0RON
Oferta valabila doar pentru comenzile ONLINE !! PACHETUL CONTINE: MANUSI DIN LATEX NEPUDUDRATE MARIMEA S X 100  Manusi nesterile din latex, nepudrate, marimea S. Cutia contine 100 de manusi SERVETELE BIOCIDE DEZINFECTANTE PENTRU MAINI, DOCTOR WIPES, 72BUC - AVIZATE DE MINISTER..
Oferta valabila doar pentru comenzile ONLINE !! PACH...
Sapun lichid dezinfectant antibacterian x 1L - Milana
35,0RON
Sapunul lichid antibacterian Milana are o aroma placuta, curata cu usurinta pielea, facand-o proaspata si catifelata. Contine compusi antiseptici in concentratia necesara pentru efectul microbicid sau microbistatic. Concentratia ridicata si dozatorul special asigura un consum economic. Compo..
Sapunul lichid antibacterian Milana are o aroma placuta...
Afișare 1 - 16 din 19 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux