Dezinfectanti

Barbicide recipient pentru dezinfectat instrumentar
100,0RON
Descriere: Pentru dezinfectarea foarfecelor, pieptenilor si a instrumentarului de manichiura. Prezent in lumea intreaga.  Recipientul BARBICIDE este cunoscut peste tot in lume. Culoarea albastruie, caracteristica dezinfectantului Barbicide este intalnita in mii de saloane de infrumus..
Descriere: Pentru dezinfectarea foarfecelor, pieptenil...
Covoras de impregnare Super Clean Mat, 46 x 70 cm New!
90,0RON
Covorasul se poate impregna cu lichid dezinfectant, facilitand dezinfectia incaltamintei la intrarea in cladire sau casa. Caracteristici generale: Covoras super absorbant;  Pastreaza lichidul de dezinfectie fara a avea pierderi; Covorasul este realizat in proportie de 55% bumb..
Covorasul se poate impregna cu lichid dezinfectant, fac...
Detergent dezinfectant-Eltra 500 g
29,0RON
ELTRA®  Detergent universal dezinfectant Pentru textile utilizate in zone sensibile,pentru dispozitive medicale,textilele din spitale, echipamente de lucru. Dezinfecteaza,spala, si albeste simultan. Inclus in lista de dezinfectanti pentru textile prin metoda termochimica ,(RKI si DGH..
ELTRA®  Detergent universal dezinfectant Pentru...
Dezinfectant de pardoseli Bactericid x 5L
250,0RON
Eficacitate: Bactericid Contine: Amestec omogen pe baza de substante biocide active (hipoclorit de sodiu). Domeniu de utilizare: Se aplica diluat in apa calduta conform cu doza de aplicare. Doza de aplicare: 100 ml solutie la 5L de apa. Precautie: H290 - poate f..
Eficacitate: Bactericid Contine: Amestec omogen ...
Gel dezinfectant maini hidroalcoolic 72% v/v (66% g/g) cu efect antimicrobian x 100ml
30,0RON
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian x 100ml INGREDIENTE:  ALCOHOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM 37, GLYCERIN,  EUCALYPTOL.  UTILIZARE:  Gel hidroalcoolic 72% v/v cu efect antimicrobian ce poate fi folosit pentru igiena mâinilor fără a folos..
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian x ...
Gel dezinfectant maini hidroalcoolic 72% v/v (66% g/g) cu efect antimicrobian x 5L
600,0RON
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian x 5L INGREDIENTE:  ALCOHOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM 37, GLYCERIN,  EUCALYPTOL.  UTILIZARE:  Gel hidroalcoolic 72% v/v cu efect antimicrobian ce poate fi folosit pentru igiena mâinilor fără a folosi s..
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian x ...
Solutie dezinfectanta pentru suprafete 65% alcool - Xpert Igienizant x 750ml
70,0RON
Xpert Igienizant este o solutie destinata igienizarii si curatirii eficiente a suprafetelor pe care este pulverizarta. Stropiti suparafata de curatat, lasati produsul sa actioneze minim 30 secunde, apoi stergeti utilizand un material absorbant. Repetati operatia la nevoie. Recomandat pentr..
Xpert Igienizant este o solutie destinata igienizarii s...
Afișare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux