Dezinfectanti

Dermobacter Solutie Cutanata
30,0RON Fără TVA: 25,2RON
Dermobacter  Solutie Cutanata Curatarea ranilor si tratamentul ajutator al afectiunilor de la nivelul pielii si mucoaselor cauzate de infectii de la inceput sau care s-ar putea suprainfecta. A se citi prospectul inainte de utilizare  Medicament care NU se elibereaz..
Dermobacter  Solutie Cutanata Curatarea ranilor si tra...
Barbicide Brush Delite solutie pentru curatare 200 g
58,0RON Fără TVA: 48,7RON
Barbicide Brush Delite solutie pentru curatare 200 g care dizolva in mai putin de 60 de minute parul de pe piepteni, bigudiuri si perii de plastic. Beneficii: Continutul unui cartus de solutie Brush Delite ajunge intre 5 - 7 saptamani, perioada in care puteti curata sute de piepteni, perii ..
Barbicide Brush Delite solutie pentru curatare 200 g care dizolva...
Barbicide recipient pentru dezinfectat instrumentar
170,0RON Fără TVA: 142,9RON
Descriere: Pentru dezinfectarea foarfecelor, pieptenilor si a instrumentarului de manichiura. Prezent in lumea intreaga.  Recipientul BARBICIDE este cunoscut peste tot in lume. Culoarea albastruie, caracteristica dezinfectantului Barbicide este intalnita in mii de saloane de infrumus..
Descriere: Pentru dezinfectarea foarfecelor, pieptenilor si a in...
Detergent dezinfectant pentru textile - ZEMAX Peracetic x 2kg
48,0RON Fără TVA: 40,3RON
Domeniul de utilizare: Dezinfectante pentru spatii private si zone de sanatate publica si alte biocide. Instructiuni de utilizare / metoda de preparare: ZEMAX-Peracetic Detergent Granulat Automatic este un produs destinat spalarii si dezinfectarii rufelor, lenjeriilor, tesaturilor, cu ajut..
Domeniul de utilizare: Dezinfectante pentru spatii private si zo...
Detergent dezinfectant-Eltra 500 g
29,0RON Fără TVA: 24,4RON
ELTRA®  Detergent universal dezinfectant Pentru textile utilizate in zone sensibile,pentru dispozitive medicale,textilele din spitale, echipamente de lucru. Dezinfecteaza,spala, si albeste simultan. Inclus in lista de dezinfectanti pentru textile prin metoda termochimica ,(RKI si DGH..
ELTRA®  Detergent universal dezinfectant Pentru textile u...
Dezinfectant gel pentru maini - Meditol ICF
19,0RON Fără TVA: 16,0RON
Produsul Meditol gel ICF se foloseste la dezinfectarea igienica si chirurgicala a mainilor prin frecare.  Timpul de actiune se instaleaza la maxim 90 de secunde de la aplicare.  Produs sub forma de gel, nu lasa mainile lipicioase dupa absorbtie, nu necesita clatire.   ..
Produsul Meditol gel ICF se foloseste la dezinfectarea igienica s...
Dezinfectant maini si tegumente
19,0RON Fără TVA: 16,0RON
Utilizare: Produsul HEXID se foloseste pentru dezinfectia igienica si cirurgicala a mainilor prin frecare. Este indicat pentru dezinfectia mainilor personalului din spitale, din industria farmaceutica si cosmetica, a mainilor elevilor si salariatilor, a mainilor persoanelor aflate in de..
Utilizare: Produsul HEXID se foloseste pentru dezinfectia i...
Dezinfectant pentru suprafete - Maxil Sept Ultrarapid x 1L
29,0RON Fără TVA: 24,4RON
Domeniul de utilizare: Dezinfectante si algicide care nu sunt destinate aplicarii directe la oameni si animale. Dezinfectia de nivel înalt a suprafetelor si curatarea dispozitivelor medicale rezistente la alcooli, din institutii sanitare si a institutiilor private (spitale, centre medicale, c..
Domeniul de utilizare: Dezinfectante si algicide care nu sunt de...
Dezinfectant PRESTISEPT cu dozator x 500 ML
20,0RON Fără TVA: 16,8RON
Prestisept este un dezinfectant ce se utilizeaza in spitale pentru spalarea si dezinfectarea igienica a mainilor personalului. Produsul se recomanda a se utiliza si pentru igiena mainilor personalului din domeniul alimentatiei publice, a industriei alimentare, etc. si in general in dome..
Prestisept este un dezinfectant ce se utilizeaza in spitale ...
Dezinfectant suprafete-Bionet A15
63,0RON Fără TVA: 52,9RON
Dezinfectant de contact pentru dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor Utilizatori: Personal de intretinere. Pret solutie gata de utilizat: 0.0525 Roni/L. Domenii de utilizare: Produs BIONET A 15 asigura dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor din salile de operatie, salile de..
Dezinfectant de contact pentru dezinfectarea si dezodorizarea sup...
Dezinfectant suprafete-Bionet AG
82,0RON Fără TVA: 68,9RON
Dezinfectant polivalent concentrat indicat in dezinfectia suprafetelor din salile de operatie, cabinete medicale, saloane de bolnavi etc si dezinfectarea instrumentarului chirurgical, stomatologic si de diagnosticare la temperatura ambianta. Utilizatori: Personal de intretinere. Domenii ..
Dezinfectant polivalent concentrat indicat in dezinfectia supra...
Dezinfectant suprafete-Clorigen General-Clorom 200
34,0RON Fără TVA: 28,6RON
Dezinfectant pentru spatii private si zone de sanatate publica, folosit la dezinfectia suprafetelor si obiectelor contaminate: pardoseli, laboratoare, bureti, lenjerie, vase, ustensile de laborator, grupuri sanitare, apa de fantana si piscina. Efect biocid si dozaj: 1 tableta la 5 L ..
Dezinfectant pentru spatii private si zone de sanatate publica,...
Dezinfectant suprafete-Clorigen General-Clorom 50
15,0RON Fără TVA: 12,6RON
Dezinfectant pentru spatii private si zone de sanatate publica, folosit la dezinfectia suprafetelor si obiectelor contaminate: pardoseli, laboratoare, bureti, lenjerie, vase, ustensile de laborator, grupuri sanitare, apa de fantana si piscina. Efect biocid si dozaj: 1 tableta la 5 L ..
Dezinfectant pentru spatii private si zone de sanatate publica,...
Dezinfectant tegumente-Iodomed 10%
9,0RON Fără TVA: 7,6RON
Compozitie: Substanta activa este iod povidona. Un ml solutie contine iod povidona 100 mg. Celelalte componente sunt: glicerol, nonoxinol 9, acid citric anhidru, fosfat disodic anhidru, hidroxid de sodiu (solutie 10%), apa purificata. Actiune terapeutica: Iodomed contine iod activ ca s..
Compozitie: Substanta activa este iod povidona. Un ml solutie...
Dezinfectant tegumente-Iodomed 10%-40 ml
7,5RON Fără TVA: 7,5RON
Compozitie:  Substanta activa este iod povidona. Un ml solutie contine iod povidona 100 mg. Celelalte componente sunt: glicerol, nonoxinol 9, acid citric anhidru, fosfat disodic anhidru, hidroxid de sodiu (solutie 10%), apa purificata. Actiune terapeutica: Iodomed contine iod acti..
Compozitie:  Substanta activa este iod povidona. Un ml s...
Servetele dezinfectante pentru suprafete - BIONET S in cutie dozatoare New!
30,0RON Fără TVA: 30,0RON
Se folosesc ca atare, pentru stergerea suprafetelor. Servetelele umede BIONET S se pot folosi pentru dezinfectia rapida a suprafetelor din mediul medical, spitalicesc sau industrial. Se aplica direct pe suprafata de lucru, scaune, mese, mobilier sau aparatura medicala, nu necesita clatire. P..
Se folosesc ca atare, pentru stergerea suprafetelor. Servetelele...
Afișare 1 - 16 din 18 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux