Rolator cu trei roti

Noile teorii ale savantilor ne informeaza ca omul s-a ridicat in pozitie verticala nu atat din cauza schimbarilor climatice ci din pricina schimbarii formelor de relief, fapt ce l-a fortat sa adopte o pozitie mai ridicata ajungand la cea verticala. Hominizii s-au ridicat in picoare si de atunci pozitia bipeda este una din caracteristicile omului sanatos. Afectarea pozitiei bipede la homo sapiens este semn de boala, imbatranire sau accidentare, dar din fericire acesta a inventat mijloacele ajutatoare de mers.

Rolatorul cu trei roti este un dispozitiv medical folosit de persoanele cu diferite afectiuni care le afecteaza deplasarea si echilibrul.

Rolatorul  cu trei roti poate fi folosit ca un dispozitiv ajutator pentru mers, si este de un real folos atat pentru plimbari cat si pentru cumparaturi din cauza cosului metalic cu care este prevazut. Astfel persoanele care se deplaseaza greu pot folosi acest dispozitiv pentru a cara cumparaturile de la piata sau de la supermarket intr-un mod simplu si usor, nemaifiind nevoite sa care sacosile grele in maini!

Rolatorul cu trei roti format dintr-un cadru metalic care in partea de jos este prevazut cu trei roti imbracate in cauciuc foarte rezistent la uzura roti care au un dimensiuni de 19 cm, trecand stfel foarte usor peste micile obstacole de pe trotuar sau alte asperitati din cladiri.

Manerele de sprijin sunt imbracate intr-un cauciuc aderent astfel incat mainile aluneca foarte greu pe ele. Bratele rolatorului sunt reglabile pe inaltime, putand fi adaptat in acest mod la talia utilizatorului intr-un mod foarte usor. Rolatorul cu trei roti este prevazut si cu doua frane foarte puternice si sisteme de blocare al acestora, si un cos metalic pentru a se putea cara cumparaturi sau obiecte uzuale. Rolatorul poate fi folosit atat in casa cat si pe strada, la supermarket, in piata sau in diferite locuri publice. Folosirea lui este una facila si nu necesita forta in brate sau in trenul superior. Este de un real folos si persoanelor care fac recuperare prin kinetoterapie sau alte metode de recuperare. Rolatorul cu trei roti reda independenta persoanelor active cu afectiuni care le afecteaza mebrele inferioare si care se pot deplasa cu greu din aceasta cauza.

Rolatorul cu trei roti poate fi pliat si astfel poate fi transportat foarte usor cu mijloacele de transport in comun sau cu masinile personale. Modalitatea de pliere este foarte usoara nefiind necesar din partea utilizatorului o forta mare sau cunostinte specifice de folosire a uneltelor mecanie, iar in forma pliata rolatorul cu trei roti ocupa un spatiu foarte mic in locuinta.

Rolatorul cu trei roti este confectionat de otel si vopsit electrostatic in culoare albastru. Cu o sarcina maxima de 100 de kg din partea utilizatorului, un design modern si cu o rezistenta foarte mare la socuri mecanice,  rolatorul cu trei roti va ajuta sa va deplasati mai usor oferindu-va un plus de mobilitate!