Pelerina-Capa electrica HD 50 Cosy

Tehnica Medicala  ofera special pentru confortul doamnelor si domnisoarelor pelerina electrica HD 50 Cosy. Dupa cum ii spune si numele principala functie a pelerinei electrice este aceea de incalzire.

De-a lungul veacurilor s-au folosit tot felul de materiale atat de origine animala (lana de oaie, parul de camila, blanurile diferitelor animale) cu scopul de a se obtine materiale cat mai performante in scopul folosirii lor la obiectele de uz vestimentar. Pelerina electrica foloseste un material performant care a inlocuit lana pentru hainele menite sa protejeze impotriva frigului, si anume “fleece-ul” si curentul electric. Pelerina electrica este un obiect de vestimentatie care are avantajul de a va incalzi instant adapantu-se la nivelul pe care il doreste utilizatorul. Astfel, in functie de cat va este de rece puteti sa folositi cele sase trepte de temperatura! Pelerina electrica este dotata cu un sistem de oprire automata prevazut si ca sistem de siguranta in cazul in care este uitata pornita.

Cu ajutorul pelerinei electrice puteti sa faceti termoterapie cu urmatoarele efecte benefice: accelerarea  metabolismului, combaterea  inflamatiilor, imbunatatirea aspectului pielii, intarirea sistemului imunitar, reducerea durerilor musculare si a tensiunilor din corp, imbunatatirea circulatiei singelui, calmarea durerilor menstruale, durerilor de spate, spasmelor musculare si eliminarea  stresului si anxietatii. Caldura functioneaza dilatand vasele de sange, crescand aportul de oxigen si nutrienti la nivel muscular si sustinand astfel vindecarea tesuturilor afectate. Terapia calda are un efect de relaxare si detensionare a tesuturilor din zona afectata. Ligamentele, tendoanele si muschii vor avea o mobilitate crescuta, inducand o senzatie de confort, reducand in acelasi timp riscul producerii unei noi accidentari.

Pelerina electrica este ideala pentru serile mai reci de vara pe care vi le petreceti pe terasa cu prietenii si familia. Pelerina electrica poate fi folosita si ca patura sau ca si capa electrica! Datorita materialelor performante aceasta este respirabila, facand pielea sa respire previne aparitia transpiratiei si a disconfortului provocat de aceasta. Datorita materialului fleece folosit la confectionarea ei ,interiorul pelerinei electrice este foarte moale si pufos. Calitatile deosebite ale fleece-ului sunt: este un material foarte usor, este foarte calduros, este un material respirabil, se usuca foarte repede si nu se scamoseaza.

Pelerina electrica are afisajul iluminat al functiilor astfel ca sunt usor observabile si reglabile chiar si pe timp de noapte, iar comutatorul electronic este detasabil pentru un confort crescut!

Daca patura dumneavoastra traditionala incepe sa se deterioreze datorita spalarilor, ei bine, pelerina electrica are un grad ridicat de rezistenta la uzura si  poate fi curatata chiar in masina de spalat la o temperatura de 30 de grade.

Si nu in ultimul rand pelerina electrica este o creatoare de amintiri frumoase. Datorita caldurii emanate poate ajuta fiintele gingase de genul feminin sa reziste pentru a vedea un frumos apus de soare, rasaritul unei luni pline sau farmecului unui foc de tabara.