De brat

De brat


Tensiometru automat de brat - Dr. Life
150,0RON Fără TVA: 126,1RON
Acest dispozitiv este destinat pentru masurarea neinvaziva a tensiunii arteriale sistolice, diastolice si a pulsului unei persoane folosind metoda oscilometrica. Acest dispozitiv nu trebuie utilizat la nou-nascuti si copii. Dispozitivul este conceput pentru utilizare la domiciliu si utilizare..
Acest dispozitiv este destinat pentru masurarea neinvaziva a tens...
Tensiometru automat de brat BP A2 Classic
185,0RON Fără TVA: 155,5RON
Functioneaza la o simpla apasare de buton. Kit-ul standard contine o manseta conica de dimensiune extinsa (22-42 cm), potrivita pentru orice brat cu circumferinta medie sau mare.  Recomandat pentru persoanele care îsi doresc un tensiometru de brat modern, cu un raport calitate/pret excele..
Functioneaza la o simpla apasare de buton. Kit-ul standard contin...
Tensiometru de brat - Beurer BM28
185,0RON Fără TVA: 155,5RON
Descriere: Masoara tensiunea arteriala si pulsul de la nivelul bratului Prevazut cu clasificare WHO, indica aritmia cardiaca Functie de alarma Mesaj pentru folosirea incorecta Circumferinta mansetei de aprox. 22 - 42 cm Spatiu pt. stocarea a 4 x 30 memorii Display mare, caractere usor de..
Descriere: Masoara tensiunea arteriala si pulsul de la nivelul b...
Tensiometru de brat - Omron M1
238,0RON Fără TVA: 200,0RON
Tensiometrul OMRON M1 este un aparat compact, cu umflare manuala, care functioneaza pe principiul de masurare oscilometric. Aparatul masoara simplu si rapid tensiunea arteriala si pulsul. Date tehnice: Tensiometru cu umflare manuala Afisaj - LCD digital Metoda de masurare: Metoda ..
Tensiometrul OMRON M1 este un aparat compact, cu umflare manuala,...
Tensiometru de brat - Omron M2
250,0RON Fără TVA: 210,1RON
OMRON M2 este un tensiometru complet automat, care functioneaza pe principiul de masurare oscilometric. Aparatul masoara simplu si rapid tensiunea arteriala si pulsul. Pentru a asigura un nivel inalt de control si confort la umflarea mansonului, fara a fi necesare prestabilizarea presiunii sa..
OMRON M2 este un tensiometru complet automat, care functioneaza p...
Tensiometru de brat - Omron M3
320,0RON Fără TVA: 268,9RON
Tensiometrul OMRON M3 este un aparat compact, complet automat, care functioneaza pe principiul de masurare oscilometric. Aparatul masoara simplu si rapid tensiunea arteriala si pulsul. Pentru a asigura un nivel inalt de control si confort la umflarea mansonului, fara a fi necesare prestabilir..
Tensiometrul OMRON M3 este un aparat compact, complet automat, ca...
Tensiometru de brat - Omron M6 Comfort
460,0RON Fără TVA: 386,6RON
Omron M6 Comfort este un tensiometru compact, complet automat, care functioneaza pe principiul de masurare oscilometric. Aparatul masoara simplu si rapid tensiunea arteriala si pulsul. Pentru a asigura un nivel inalt de control si confort la umflarea mansonului, fara a fi necesare prestabilir..
Omron M6 Comfort este un tensiometru compact, complet automat, ca...
Tensiometru de brat - Veroval
300,0RON Fără TVA: 252,1RON
Tensiometru de brat pentru o masurare exacta si confortabila • Ecran generos pentru citirea cu usurinta a valorilor masurate  • Detecteaza si afiseaza aritmia  • Interpretare rapida a rezultatelor cu ajutorul sistemului luminos incorporat • Manseta universala confortabila cu desig..
Tensiometru de brat pentru o masurare exacta si confortabila • E...
Tensiometru de brat cu adaptor inclus New!
150,0RON Fără TVA: 126,1RON
Monitor de masurare a presiunii arteriale pentru brat. SPECIFICATII: Ecran cu display LCD Localizarea masurari: brat Functia de memorie: 2x90 seturi de valori masurate Sursa de putere: 4xAA baterii (neincluse) DC 6V sau adaptro AC (inclus) Oprire automata dupa 3 minute Greuta..
Monitor de masurare a presiunii arteriale pentru brat. SPECIFI...
Tensiometru digital de brat - Tensoval Comfort
300,0RON Fără TVA: 252,1RON
Daca sunteti in cautarea unui tensiometru de incredere, care sa va ofere rezultate sigure, confort si usurinta in utilizare, Tensoval comfort este produsul de care aveti nevoie. Tensoval confort este un tensiometru complet automat, pentru masurarea tensiunii la nivelul bratului prin metoda osc..
Daca sunteti in cautarea unui tensiometru de incredere, care sa v...
Tensiometru digital de brat complet automat - Microlife
230,0RON Fără TVA: 193,3RON
Tensiometru digital de brat complet automat Testat clinic (validat prin protocol BHS - Societatea Britanica de Hipertensiune) Echipat cu tehnologia PAD (detectia aritmiei) 30 memorii cu data/ora Dimensiuni manseta: 22-42 cm Indicator baterie descarcata Termen de garantie 3 ani. Specifi..
Tensiometru digital de brat complet automat Testat clinic (valid...
Tensiometru digital de brat complet automat - Norditalia
170,0RON Fără TVA: 142,9RON
Tensiometru de tip brat superior, complet automat.  Inregistreaza data si ora si media din ultimele trei masuratori.  120 memorii disponibile pentru un utilizator sau 30 de memorii pentru doi utilizatori.  Indica bataile neregulate ale inimii in cazul aritmiilor, cum ar fi fib..
Tensiometru de tip brat superior, complet automat.  Inregis...
Tensiometru digital de brat complet automat M-300A
200,0RON Fără TVA: 168,1RON
Dr. Frei M-300A, tensiometru automat de brat, usor, compact, confortabil.  Este recomandat oamenilor cu potentiale probleme cardiace, deoarece are detector de aritmie cardiaca IHB.  Problemele de aritmie se pot contura prematur si vizitarea timpurie a medicului poate minimiza risc..
Dr. Frei M-300A, tensiometru automat de brat, usor, compact, conf...
Tensiometru digital de brat complet automat M-500A
285,0RON Fără TVA: 239,5RON
Tensiometru Dr. Frei M-500A digital complet automat, cu aplicare pe brat.  Acest aparat este proiectat pentru 2 utilizatori, fiind dotat cu 2 seturi independente de memorie, a câte 90 de pozitii.  Pentru simplificarea utilizarii butoanele sunt senzoriale. Calitatea materialelor e..
Tensiometru Dr. Frei M-500A digital complet automat, cu aplicare ...
Tensiometru electronic de brat - Tensoval Comfort Classic
242,0RON Fără TVA: 203,4RON
Beneficii: Tensoval classic este un tensiometru digital, complet automat, pentru brat, cu masurare oscilometrica. Memoreaza 60 de valori pentru un singur utilizator, este validat clinic si are 3 ani garantie. Manseta universala adecvata unei circumferinte extinse a bratului de 22-42 c..
Beneficii: Tensoval classic este un tensiometru digital, co...
Tensiometru Electronic RiChampion - Riester
431,0RON Fără TVA: 362,2RON
Tensiometru digital complet automat pentru masurarea precisa si rapida a tensiunii arteriale. Dispozitiv validat clinic in acord cu BHS (Societatea Britanica de Hipotensiune)-standard A/A. Tensiometru Electronic RiChampion este disponibil in trei variante ale mansetei: Manseta pentru co..
Tensiometru digital complet automat pentru masurarea precisa si r...
Afişare 1 - 16 din 18 (2 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon