‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Saboti medicali

Sabot medical alb pentru barbati - Leon 230
210,0RON
Incaltaminte din piele naturala Talpa exterioara este din cauciuc flexibil care asigura un mers usor si natural. Talpa interioara din piele naturala Cu gel in talpa interioara Curea reglabila Manopera de inalta calitate Forma anatomica Culori disponibile: Alb Marimile disponibile:42,43,..
Incaltaminte din piele naturala Talpa exterioara este ...
Sabot Oxypas DORIA Floral - TAG
240,0RON
Modelul de saboti DORIA indeplineste cu succes toate cerintele pentru o incaltaminte medicala. Bareta ajustabila dorsala asigura o potrivire ferma, iar talpa antialunecare iti garanteaza siguranta in orice imprejurare. Standarde: CE: EN ISO 20347: materiale de calitate, fara substante toxic..
Modelul de saboti DORIA indeplineste cu succes toate ce...
Saboti medicali dama - Leon 156 Alb
200,0RON
Pentru a beneficia de un mers usor si natural, sabotii medicali leon 156 rosie, din piele naturala, cu talpa ortopedica si manopera de inalta calitate va asigura toate avantajele unui produs reusit. Paseste cu incredere in Leon pentru a asigura picioarelor tale confortul de care au nevoie! ..
Pentru a beneficia de un mers usor si natural, sabotii ...
Saboti medicali dama - Leon 156 Rosu
200,0RON
Pentru a beneficia de un mers usor si natural, sabotii medicali leon 156 rosie, din piele naturala, cu talpa ortopedica si manopera de inalta calitate va asigura toate avantajele unui produs reusit. Paseste cu incredere in Leon pentru a asigura picioarelor tale confortul de care au nevoie! ..
Pentru a beneficia de un mers usor si natural, sabotii ...
Saboti medicali de dama Leon 101
190,0RON
Partea superioară şi tălpicul din piele naturală. Gel in talpa interioara. Talpă de cauciuc flexibil care asigură un mers uşor şi natural. Manoperă de înaltă calitate. Formă anatomică. ..
Partea superioară şi tălpicul din piele naturală. Gel ...
Saboti medicali Leon 202 alb - unisex
210,0RON
Încălţăminte model unisex Partea superioară şi tălpicul din piele naturală Gel in talpa interioara Accesoriu: catarama Talpă de cauciuc flexibil care asigură un mers uşor şi natural Manoperă de înaltă calitate Formă anatomică. Culori disponibile: Alb Marime disponibila: 36, 37, 38, ..
Încălţăminte model unisex Partea superioară şi tălpi...
Saboti medicali Leon 901 Alb cu Turcoaz - Dama
220,0RON
Detalii: Încălţăminte de damă Partea superioară şi tălpicul din piele naturală Cu burete de memorie in talpa interioara Talpă de cauciuc flexibil care asigură un mers uşor şi natural Manoperă de înaltă calitate Formă anatomică. Marime disponibila: 36, 37, 38, 39, 40, 41 ..
Detalii: Încălţăminte de damă Partea superioară şi tă...
Saboți medicali Leon 906
210,0RON
Încălțăminte Leon din piele naturală cu talpă ortopedică și formă anatomică, asigură un mers ușor și natural. Manopera este de înaltă calitate! Pentru a beneficia de un mers ușor și natural, saboții medicali Leon 906, din piele naturală, cu talpă ortopedică și manoperă de înaltă calitate, vă..
Încălțăminte Leon din piele naturală cu talpă ortopedic...
Saboti Oxypas LILIA White  - TAG
240,0RON
Sabotii din piele naturala LILIA sunt in acelasi timp eleganti si casual. Usori si cu talpa antialunecare, acestia se preteaza persoanelor active ce stau mare parte din zi in picioare. Standarde: CE: EN ISO 20347: materiale de calitate, fara substante toxice Antistatic: ESD Antialunecare:..
Sabotii din piele naturala LILIA sunt in acelasi timp e...
Afișare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux