Talonete

Talonete


Capison din gel polimeric - pelota falangiala
40,0RON Fără TVA: 36,7RON
Este indicat pentru atenuarea presiunii și a frecării degetelor, în cazul degetelor în formă de ciocan, a degetelor suprapuse sau amputate parțial, dar și în cazul leziunilor. Marime produs Marimea la incaltaminte 1 35-40 3 41-46..
Este indicat pentru atenuarea presiunii și a frecării degetelor, ...
Inel din gel polimer acoperit cu material textil
21,0RON Fără TVA: 17,6RON
Inel din gel polimer acoperit cu material textil (poliamida si elastomer) pentru protectie deget picior 1 cutie cu 2 buc Gelul  polimer este un amestec special de polimeri netoxici si hipoalergenici ce contine un ulei mineral, care este eliberat in mod gradual în contactul cu pielea pe..
Inel din gel polimer acoperit cu material textil (poliamida si el...
Pernuta metatarsiana din gel
46,0RON Fără TVA: 38,7RON
Pernuta metatarsiana din gel acoperit cu tesut elastic 1 cutie cu 2 buc (stang si drept) Indicatii: ajuta la atenuarea durerii si inflamatiei din zona metatarsina; amortizeaza loviturile si ajuta la reducerea bataturilor; pozitionati degetul mare in orificiul cel mic, pozitionan..
Pernuta metatarsiana din gel acoperit cu tesut elastic 1 cutie...
Pernute metatarsiene din gel polimer
32,0RON Fără TVA: 26,9RON
Pernute metatarsiene din gel polimer 1 cutie cu 2 buc (drept/stang) Indicatii: protejează zona metatarsiana de frecare și abraziune; ajută la ameliorarea senzației de arsură și durere in zona metatarsiana; aceasta ajută la prevenirea formării de bătături; pastreaza caracteristic..
Pernute metatarsiene din gel polimer 1 cutie cu 2 buc (drept/sta...
Protectie deget din gel polimer cu separator inclus
15,0RON Fără TVA: 12,6RON
Protectie deget din gel polimer acoperit cu material textil (cu separator din gel polimer  inclus) 1 cutie cu 1 buc. Gelul  polimer este un amestec special de polimeri netoxici si hipoalergenici ce contine un ulei mineral, care este eliberat in mod gradual   in contactul &n..
Protectie deget din gel polimer acoperit cu material textil (cu s...
Suport bolta plantara - Novamed
45,0RON Fără TVA: 41,3RON
Ofera suport excelent pe arcada longitudinala în cazul de piciorului plat. Grad scazut de duritate este confectionat din 100% silicon. Contactul cu portiunea de baza este acoperita cu tesatura moale. Are o suprafata de adeziune pe pantof. Pachetul contine doi suporti autoadezivi: 1 ..
Ofera suport excelent pe arcada longitudinala în cazul de picioru...
Suport calcai
65,0RON Fără TVA: 59,6RON
Ofera un efect relaxant in caz de ciocuri calcanee si iritatii ale tendonului lui Ahile. Grad mediu de duritate,este fabricat din 100% silicon. Tabel de marimi: Marime produs Marimea la incaltaminte S 35-37 M 38-40 ..
Ofera un efect relaxant in caz de ciocuri calcanee si iritatii al...
Suport lateral monturi
90,0RON Fără TVA: 82,6RON
În cazul în care împingeti piciorul talpa est activa sau pasiva; sunt plasate în suprafata planului median sau lateral. Grad mediu de duritate, este facut din 100% siliciu. Tabel de marimi: Marime produs Marimea la incaltaminte S 35-37 ..
În cazul în care împingeti piciorul talpa est activa sau pasiva; ...
Suport protectie monturi silicon
30,0RON Fără TVA: 27,5RON
Previne frictiunea, presiunea si durerea in Hallux Valgus. Fabricat din silicon. Marime unica.   ..
Previne frictiunea, presiunea si durerea in Hallux Valgus. Fabri...
Sustinatori plantari din silicon
70,0RON Fără TVA: 64,2RON
Indicatii: picior plat pinteni calcaneeni pentru confort Descriere: confectionati din silicon datorita gradului ridicat de elasticitate sunt confortabili la purtare Marime produs Marimea la incaltaminte 0 35 - 36 1 ..
Indicatii: picior plat pinteni calcaneeni pentru confor...
Taloneta
100,0RON Fără TVA: 91,7RON
Confectionata anatomic pentru a oferi suport ideal pentru arc longitudinal si transversal. Gaurile din acestea permite respiratie pielii. Tabel de marimi: Marime produs Marimea la incaltaminte S 35-36 M 37-38 L ..
Confectionata anatomic pentru a oferi suport ideal pentru arc lon...
Taloneta corectie cu insertie metalica
120,0RON Fără TVA: 110,1RON
Ofera suport ferm in caz de platfus si Cavus, cu ajutorul arcului de otel. Detalii: Suport longitudinal si metatarsal. Arcul care sustine bolta panara, este nituit si acoperit cu piele. Tabel de marimi: Marime produs Marimea la incaltaminte ..
Ofera suport ferm in caz de platfus si Cavus, cu ajutorul arcului...
Taloneta silicon 3/4
70,0RON Fără TVA: 64,2RON
Propritatile produsului: Ofera sprijin anatomic si permite distribuirea presiunii pe talpa. Are un efect reconfortant si de relaxare. Detalii: Grad de duritate mic, fiind fabricat din silicon 100% Marimea 3/4 a talonetei, ofera o utilizare foarte confortabila. Tabel de..
Propritatile produsului: Ofera sprijin anatomic si permite ...
Tub din gel polimer pentru protectia degetelor
18,0RON Fără TVA: 15,1RON
Tub din gel  polimer pentru protectia degetelor poate fi taiat pe masura, dupa necesitati o cutie cu 1 bucata (7,5 cm); Indicatii: ajută la ameliorarea presiunii și frecarea degetelor; pentru degetele in ciocan, degetele suprapuse, leziuni ale degetelor si unghiilor; ..
Tub din gel  polimer pentru protectia degetelor poate ...
Tub din gel polimer, acoperit cu material textil, pentru protectia degetelor
23,0RON Fără TVA: 19,3RON
Tub din gel  polimer, acoperit cu material textil (poliamida si elastomer), pentru protectia degetelor -o cutie cu 1 bucata (15 cm); Indicatii: ajuta la  ameliorarea presiunii și frecarea degetelor; pentru degetele in ciocan, degetele suprapuse, leziuni ale degetelor si un..
Tub din gel  polimer, acoperit cu material textil (poliamida...
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Punct de lucru Tatarasi , situat pe Str. Vasile Lupu, Nr.86 Bloc K1 Iasi, langa magazinul Flux