Membru Superior

Membru Superior


Carpiera deget mare
45,0RON Fără TVA: 41,3RON
Imobilizeaza degetul mare și oferă sprijin extern.  Utilizat în sindromul De quarvain și in probleme de ligamente la degetul mare. Special conceputa si confectionata din tesatura de bumbac elastic. Datorită tijei de aluminiu din interior, poziția degetului mare este reglabila.  ..
Imobilizeaza degetul mare și oferă sprijin extern.  Utiliza...
Carpiera deget mare tip bandaj
50,0RON Fără TVA: 45,9RON
Indicatii: Confera suport in timpul activitatilor sportive Leziuni la nivelul articulatiei policelui ( luxatii, entorse, instabilitate ligamentara ) Tenosinovita                    &nbs..
Indicatii: Confera suport in timpul activitatilor sportive ...
Carpiera incheietura mana cu atela
45,0RON Fără TVA: 41,3RON
Oferă imobilizarea și blocarea mișcărilor mâinii. Special conceputa si confectionata din tesatura de bumbac elastic. Datorită tijei de aluminiu din interior cu o lungime de 16 cm, imobilizeaza miscarea incheieturii mainii. Tabel marimi: Marime produs Circumferi..
Oferă imobilizarea și blocarea mișcărilor mâinii. Special concep...
Cotiera elastica cu protectie silicon
79,0RON Fără TVA: 72,5RON
Utilizat in tratamentul sindromului ,,Cot de Tenis’’si epicondilita. Fabricat din material foarte elastic si permeabil. Contine protectie elastica din silicon. Tabel de masuri: Marime produs Circumferinta cotului (cm) S 22-25 M 25-28 ..
Utilizat in tratamentul sindromului ,,Cot de Tenis’’si epicondili...
Futuro - Suport Antebrat
48,0RON Fără TVA: 40,3RON
Futuro(R) Suport Brat este recomandat pentru ameliorarea durerilor musculare ale bratului in urma accidentarilor. Ofera support pentru brat si cot, contine paduri comfortabile pentru musculatura si os, este realizat dintr-un material poros care permte pielii sa respire si previne aparitia esca..
Futuro(R) Suport Brat este recomandat pentru ameliorarea durerilo...
Orteza de cot epicondilita
35,0RON Fără TVA: 32,1RON
Indicatii: Se utilizeaza în epicondilita, artroza, reabilitarea articulatiei dupa fracturi, suprasolicitarea articulatiei (cotul tenismanului). Descriere: Orteza realizata din material textil, prevazuta cu:      o pelota la nivelul epicondilului, ce exercita presiune ..
Indicatii: Se utilizeaza în epicondilita, artroza, reabilitarea ...
Orteza de umar
70,0RON Fără TVA: 64,2RON
Indicatii: contuzii usoare entorse luxatii periartrita scapulo-humerala Descriere: orteza este confectionata din material textil proprietati termoizolante, detensioneaza musculatura Marime Circumferinta bratului (cm) 1 ..
Indicatii: contuzii usoare entorse luxatii periartrit...
Orteza de umar cot incheietura mainii
130,0RON Fără TVA: 119,3RON
Indicatii: imobilizarea bratului si antebratului entorse luxatii sau fracturi la nivelul articulatiei scapulo-humerale contuzii periartrita scapulo-humerala imobilizare postoperatorie, echivalentul bandajului Dessault Descriere: orteza este confectionata din material ..
Indicatii: imobilizarea bratului si antebratului entorse ...
Orteza fixa de incheietura
79,0RON Fără TVA: 72,5RON
Ofera o pozitie de odihna pentru încheietura mâinii. Folosita pentru a preveni artrita reumatoida si contracurile. Fabricate din foi de polietilena cu grosimea de 3 mm. Sistem de fixare și ajustare cu bandă Velcro (arici)   Tabel de masuri: Marime produs Circ..
Ofera o pozitie de odihna pentru încheietura mâinii. Folosita pe...
Orteza fixa pentru incheietura si degete
215,0RON Fără TVA: 197,2RON
Ofera o pozitie de repaus pentru incheietura mainii prin mentinerea acesteia la 30 de grade dorsiflexie, si articulatia interfalangiana la flexie usoara. Utilizata pentru prevenirea artritei reumatoida si contractura. Detalii: Fabricat din polietilena de 3 mm grosime. Sistem de fixare s..
Ofera o pozitie de repaus pentru incheietura mainii prin mentiner...
Orteza pentru incheietura mainii - M1
35,0RON Fără TVA: 32,1RON
Indicatii: tenosinovite entorse activitati sportive solicitante probleme minore Descriere: este realizata din material textil sistem de inchidere cu scai banda suplimentara, cu catarama latime: 8 cm Marime produs Circumferinta incheiet..
Indicatii: tenosinovite entorse activitati sportive sol...
Orteza pentru incheietura mainii - M2
33,0RON Fără TVA: 30,3RON
Indicatii: tenosinovite entorse activitati sportive solicitante probleme minore Descriere: este realizata din material textil sistem de inchidere cu scai (doua benzi de fixare) latime: 10 cm Marime produs Circumferinta incheieturii maini..
Indicatii: tenosinovite entorse activitati sportive sol...
Orteza pentru incheietura mainii mana - Triacarp
40,0RON Fără TVA: 36,7RON
Indicatii: entorse luxatii artroze sindrom de tunel carpian paralizia nervului radial tenosinovite fracturi la nivelul zonei, atat ca tratament ortopedic cat si postopearator Descriere: este confectionata din material textil prevazuta cu o atela metalica palmara ..
Indicatii: entorse luxatii artroze sindrom de tunel c...
Orteza pentru police
50,0RON Fără TVA: 45,9RON
Indicatii: entorse luxatii fracturi la nivelul policelui Descriere: este realizata din material textil sistem de inchidere cu scai policele este fixat cu ajutorul unei atele metalice lungime: 23 cm Marime produs Circumferinta incheieturi..
Indicatii: entorse luxatii fracturi la nivelul policelu...
Orteza pentru police
25,0RON Fără TVA: 22,9RON
Indicatii: entorse luxatii fracturi la nivelul policelui Descriere: este realizata din material textil sistem de închidere cu scai policele este fixat cu ajutorul unei atele metalice latime: 10 cm Marime produs Circumferinta incheieturii..
Indicatii: entorse luxatii fracturi la nivelul policelu...
Suport antebrat adulti
49,0RON Fără TVA: 45,0RON
Stabilizeaza bratul în pozitia dorita pentru a imobiliza bratul din umar. Confectionata din tesatura Gabardin.   Tabel de marimi: Marime corset Lungime cot - umar (cm) S 34-38 M 38-44 L 44-50 ..
Stabilizeaza bratul în pozitia dorita pentru a imobiliza bratul d...
Afişare 1 - 16 din 21 (2 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon