Corsete - Orteze

Subcategorii

Atela deget - Novamed
15,0RON Fără TVA: 12,6RON
Atela deget Aceast atela este utilizata în tratamentul degetului Mallet, care se refera la flexia involuntara a falangei distale a unui deget cauzata de întreruperea sau ruperea tendonului extensor. Fabricat din material plastic, cu gauri în scopul de a oferi o mai buna ventilatie. ..
Atela deget Aceast atela este utilizata în tratamentul degetul...
Atela din aluminiu pentru deget - Novamed
30,0RON Fără TVA: 25,2RON
Utilizată pentru a menține articulațiile interfalangiene în poziție corectă în urma leziunilor articulare distale. Aceasta atelă este utilizata pentru a păstra degetul aliniat. Poate fi pliata pentru a fi adapta la diferite mărimi ale degetelor. Marime produs ..
Utilizată pentru a menține articulațiile interfalangiene în poziț...
Atela Halux-Valgus noapte - Novamed
40,0RON Fără TVA: 33,6RON
Orteza de corectare de statica piciorului Hallux-Valgus de noapte este formata dintr-un bandaj din material textil captusit din bumbac flausat. Include o atela de abductie preformata din aluminiu, pentru reglarea pozitiei degetului mare. Indicatii: tratament post-operatoriu, corectarea poziti..
Orteza de corectare de statica piciorului Hallux-Valgus de noapte...
Bandaj clavicula pentru copii
75,0RON Fără TVA: 68,8RON
..
.....
Bandaj pentru imobilizare cu fibra de sticla - Scotchast
26,0RON Fără TVA: 21,8RON
Bandajele pentru imobilizare cu fibra de sticla Schotchcast, combina avantajele materialelor sintetice cu cerintele personalului medical si de ingrijire, pentru asigurarea confortului pacientilor. Foarte usor fata de  ghipsul traditional. Manevrare simpla: Se aplica rapid si us..
Bandajele pentru imobilizare cu fibra de sticla Schotchcast, comb...
Capison din gel polimeric - pelota falangiala
40,0RON Fără TVA: 36,7RON
Este indicat pentru atenuarea presiunii și a frecării degetelor, în cazul degetelor în formă de ciocan, a degetelor suprapuse sau amputate parțial, dar și în cazul leziunilor. Marime produs Marimea la incaltaminte 1 35-40 3 41-46..
Este indicat pentru atenuarea presiunii și a frecării degetelor, ...
Carpiera deget mare
45,0RON Fără TVA: 41,3RON
Imobilizeaza degetul mare și oferă sprijin extern.  Utilizat în sindromul De quarvain și in probleme de ligamente la degetul mare. Special conceputa si confectionata din tesatura de bumbac elastic. Datorită tijei de aluminiu din interior, poziția degetului mare este reglabila.  ..
Imobilizeaza degetul mare și oferă sprijin extern.  Utiliza...
Carpiera deget mare tip bandaj
50,0RON Fără TVA: 45,9RON
Indicatii: Confera suport in timpul activitatilor sportive Leziuni la nivelul articulatiei policelui ( luxatii, entorse, instabilitate ligamentara ) Tenosinovita                    &nbs..
Indicatii: Confera suport in timpul activitatilor sportive ...
Carpiera incheietura mana cu atela
45,0RON Fără TVA: 41,3RON
Oferă imobilizarea și blocarea mișcărilor mâinii. Special conceputa si confectionata din tesatura de bumbac elastic. Datorită tijei de aluminiu din interior cu o lungime de 16 cm, imobilizeaza miscarea incheieturii mainii. Tabel marimi: Marime produs Circumferi..
Oferă imobilizarea și blocarea mișcărilor mâinii. Special concep...
Centura Abdominala Verba - Hartmann
100,0RON Fără TVA: 91,7RON
Datorita elasticitatii longitudinale si stabilitatii transversale, centura abdominala Verba asigura o distributie uniforma si plana a compresiei, fara a inhiba respiratia. Este bine suportata de piele, fiind confectionata din material permeabil pentru aer. Modul de inchidere cu “arici” asigur..
Datorita elasticitatii longitudinale si stabilitatii transversale...
Centura hernie inghinala bilaterala
110,0RON Fără TVA: 100,9RON
Oferă presiune usoara pe herniile inghinale bilaterale. Centura poate fi reglata la circumferinta taliei dorita. Are doua piese anatomice din poliuretan special concepute pentru a se potrivi la ambele parti inghinale.   ..
Oferă presiune usoara pe herniile inghinale bilaterale. Centura ...
Centura hernie inghinala bilaterala - Novamed
75,0RON Fără TVA: 68,8RON
Oferă presiune usoara pe herniile inghinale bilaterale. Centura poate fi reglata la circumferinta taliei dorita. Are doua piese anatomice din poliuretan special concepute pentru a se potrivi la ambele parti inghinale. ..
Oferă presiune usoara pe herniile inghinale bilaterale. Centura ...
Centura hernie inghinala unilaterala
85,0RON Fără TVA: 78,0RON
Oferă presiune usoara pe hernia inghinala. Centura poate fi reglata la circumferinta taliei dorita. Are o piesa anatomica din poliuretan special conceputa pentru a se potrivi la partea inghinala.   ..
Oferă presiune usoara pe hernia inghinala. Centura poate fi regl...
Centura hernie inghinala unilaterala - Novamed
65,0RON Fără TVA: 59,6RON
Oferă presiune usoara pe hernia inghinala. Centura poate fi reglata la circumferinta taliei dorita. Are o piesa anatomica din poliuretan special conceputa pentru a se potrivi la partea inghinala.   ..
Oferă presiune usoara pe hernia inghinala. Centura poate fi regl...
Corset Abdominal
75,0RON Fără TVA: 68,8RON
Indicatii: Dupa interventii chirurgicale la nivel abdominal, eventratii, hernii abdominale, musculatura abdominala slabita. Previne lăsarea zonei abdominale in urma unei sarcini.   Pentru alegerea marimii corecte se masoara circumferinta taliei deasupra crestelor iliace. ..
Indicatii: Dupa interventii chirurgicale la nivel abdominal, e...
Corset abdominal pentru hernie ombilicala
60,0RON Fără TVA: 55,0RON
Se utilizeaza in caz de hernie ombilicala. Compozitie material: poliamida 59% bumbac 16% elastic 16% poliester 9% Este realizat din material textil elastic. Prevazut cu o pelota standard, pozitionata anterior la nivelul ombilicului. Inchiderea se face lateral cu scai. Lat..
Se utilizeaza in caz de hernie ombilicala. Compozitie material...
Afişare 1 - 16 din 87 (6 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon