‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Ciorapi compresivi

Ciorapi compresivi


Ciorapi antiembolism 3/4 18-21 mmHg
70,0RON
Cea mai noua tehnologie de tricotare cu fire de clasa I. Ofera o utilizare confortabila cu tricotaj elastic si ofera odihna toata ziua picioarelor. Sunt utilizati inainte sau dupa operatii, deasemenea sunt utilizati pentru celulita, dermatita gangrenala, edem si infectii ale pielii. Dimensiu..
Cea mai noua tehnologie de tricotare cu fire de clasa I...
Ciorapi antiembolism pana pe coapsa - compresie 18-21mmHg
75,0RON
Cea mai noua tehnologie de tricotare cu fire de clasa I. Ofera o utilizare confortabila cu tricotaj elastic si ofera odihna toata ziua picioarelor. Sunt utilizati inainte sau dupa operatii, deasemenea sunt utilizati pentru celulita, dermatita gangrenala, edem si infectii ale pielii. Dimensiu..
Cea mai noua tehnologie de tricotare cu fire de clasa I...
Ciorapi antiembolism pana pe coapsa cu centura de fixare - compresie 18-21mmHg
100,0RON
Acest pachet contine ciorapi pentru ambele picioare. Cea mai noua tehnologie de tricotare cu fire de clasa I. Ofera o utilizare confortabila cu tricotaj elastic si ofera odihna toata ziua picioarelor. Sunt utilizati inainte sau dupa operatii, deasemenea sunt utilizati pentru celulita,..
Acest pachet contine ciorapi pentru ambele picioar...
Ciorapi compresivi  barbati pana pe gamba 18-22 mmHg (140 DEN)
60,0RON
Compresia  ridicata 18-22 mmHg Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati severe in cadrul insuficientei venoase cronice ,in tromboflebita superficiala si dupa scleroterapie. In cazul edemelor moderate si a limfedemului, determina comprimarea venelor dilatate ,refacand astfel ..
Compresia  ridicata 18-22 mmHg Este recomandata i...
Ciorapi compresivi 13-17mmHg (70DEN)
70,0RON
Compresia moderata(medie) 13-17 mmHg Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati minore si moderate din insuficienta venoasa cronica, a embolilor si trombozelor in cazul picioarelor obosite, ,in cazul varicozitatilor minore din sarcina. Determina comprimarea venelor dilatate, re..
Compresia moderata(medie) 13-17 mmHg Este recomand...
Ciorapi compresivi 18-22mmHg (140DEN)
75,0RON
Compresia  ridicata 18-22 mmHg Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati severe in cadrul insuficientei venoase cronice ,in tromboflebita superficiala si dupa scleroterapie. In cazul edemelor moderate si a limfedemului, determina comprimarea venelor dilatate ,refacand astfe..
Compresia  ridicata 18-22 mmHg Este recomandata...
Ciorapi compresivi 3/4 13-17mmHg (70DEN)
45,0RON
Compresia moderata(medie) 13-17 mmHg Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati minore si moderate din insuficienta venoasa cronica, a embolilor si trombozelor in cazul picioarelor obosite, ,in cazul varicozitatilor minore din sarcina. Determina comprimarea venelor dilatate, ..
Compresia moderata(medie) 13-17 mmHg Este recoma...
Ciorapi compresivi 3/4 18-22mmHg (140DEN)
45,0RON
Compresia  ridicata 18-22 mmHg Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati minore si moderate din insuficienta venoasa cronica, a embolilor si trombozelor in cazul picioarelor obosite, ,in cazul varicozitatilor minore din sarcina. Determina comprimarea venelor dilatate, refac..
Compresia  ridicata 18-22 mmHg Este recomandata...
Ciorapi compresivi barbati pana pe gamba 13-17 mmHg (70 DEN)
50,0RON
Compresia moderata(medie) 13-17 mmHg Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati minore si moderate din insuficienta venoasa cronica, a embolilor si trombozelor in cazul picioarelor obosite. Determina comprimarea venelor dilatate, refacand astfel functia valvelor venoase si stimulea..
Compresia moderata(medie) 13-17 mmHg Este recomandata ...
Ciorapi compresivi cu banda 13-17mmHg (70DEN)
80,0RON
Compresia moderata(medie) 13-17 mmHg Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati minore si moderate din insuficienta venoasa cronica, a embolilor si trombozelor in cazul picioarelor obosite, ,in cazul varicozitatilor minore din sarcina. Determina comprimarea venelor dilatate, refa..
Compresia moderata(medie) 13-17 mmHg Este recomandat...
Ciorapi compresivi cu banda 18-22mmHg (140DEN)
85,0RON
Compresia  ridicata 18-22 mmHg este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati severe in cadrul insuficientei venoase cronice ,in tromboflebita superficiala si dupa scleroterapie. In cazul edemelor moderate si a limfedemului, determina comprimarea venelor dilatate ,refacand astfel f..
Compresia  ridicata 18-22 mmHg este recomandata in...
Ciorapi compresivi pana pe coapsa 15-20 mmHg - Alina
90,0RON
Ciorapul creează o distribuţie fiziologică a presiunii pe toata lungimea piciorului, iar banda adeziva din silicon are rol în pentru fixarea dresului pe coapsa.  Compresia regresivă: maximă (100%) în dreptul gleznei, scăzând progresiv la 70% la nivelul genunchiului (dar nu mai puţin de 50..
Ciorapul creează o distribuţie fiziologică a presiunii ...
Ciorapi compresivi pana pe coapsa 18-21 mmHg cu varf deschis - Novamed
110,0RON
Ciorapul compresiv in general este greu de tras pe picior din cauza elasticitatii lui. Modelul nostru fara varf este special creat pentru a putea fi folosita SOSETA AJUTATOARE DIN MATASE. Soseta din matase, care se incalta inainte de a trage ciorapul pe picior, ajuta la alunecarea rapida a..
Ciorapul compresiv in general este greu de tras pe ...
Ciorapi compresivi tip colant 13-17mmHg (70DEN)
80,0RON
Ciorapi compresivi tip colant cu o textura pentru sezonul rece. Purtarea acestor ciorapi oferă o relaxare imediată a picioarelor obosite (grele), combate umflaturile, senzatia de durere, intepaturi, furnicaturi la nivelul gambelor, fragilitate capilară și ajută la inbunatatirea aspectului ines..
Ciorapi compresivi tip colant cu o textura pentru sezon...
Ciorapi compresivi tip colant 18-22mmHg (140DEN)
85,0RON
Ciorapi compresivi tip colant 18-22mmHg (140DEN) | Ciorapi compresivi tip colant cu o textura pentru sezonul rece. Purtarea acestor ciorapi oferă o relaxare imediată a picioarelor obosite (grele), combate umflăturile, senzația de durere, intepaturi, furnicaturi la nivelul gambelor, fragilit..
Ciorapi compresivi tip colant 18-22mmHg (140DEN) | C...
Ciorapi pantalon compresivi 18-21 mmHg cu varf deschis - Novamed
130,0RON
Compresia  ridicata 18-21 mmHg: Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati severe in cadrul insuficientei venoase cronice ,in tromboflebita superficiala si dupa scleroterapie. In cazul edemelor moderate si a limfedemului, determina comprimarea venelor dilatate ,refacand as..
Compresia  ridicata 18-21 mmHg: Este recomand...
Afișare 1 - 16 din 18 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux