‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Ciorapi compresivi

Ciorapi compresivi


Ciorapi compresivi 8-12 mmHg (40DEN)
70,0RON
Compresia usoara 8-12 mmHg Este folosita profilactic, stimuleaza circulatia ,previne oboseala picioarelor ,stimuleaza intoarcerea venoasa. Ciorapii se pot utiliza in timpul zborurilor cu avionul pentru prevenirea formarii de trombi dar si ca tratament complementar in celulita.  &n..
Compresia usoara 8-12 mmHg Este folosita profilactic...
Ciorapi compresivi barbati pana pe gamba 18-22 mmHg (140 DEN)
75,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Compresia  ridicata 18-22 mmHg Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati severe in cadrul insuficientei venoase cronice ,in tromboflebita superficiala si dupa scleroterapie. In cazul edemelor moderate ..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Ciorapi compresivi 13-17mmHg (70DEN)
85,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Compresia moderata(medie) 13-17 mmHg Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati minore si moderate din insuficienta venoasa cronica, a embolilor si trombozelor in cazul picioarelor obosite, ,in cazul vari..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu s...
Ciorapi compresivi 18-22mmHg (140DEN)
95,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Compresia  ridicata 18-22 mmHg Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati severe in cadrul insuficientei venoase cronice ,in tromboflebita superficiala si dupa scleroterapie. In cazul edemelor moder..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu s...
Ciorapi compresivi barbati pana pe gamba 13-17 mmHg (70 DEN)
70,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Compresia moderata(medie) 13-17 mmHg Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati minore si moderate din insuficienta venoasa cronica, a embolilor si trombozelor in cazul picioarelor obosite. Determina comprim..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Ciorapi compresivi cu banda 13-17mmHg (70DEN)
90,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Compresia moderata(medie) 13-17 mmHg Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati minore si moderate din insuficienta venoasa cronica, a embolilor si trombozelor in cazul picioarelor obosite, ,in cazul varico..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Ciorapi compresivi cu banda 18-22mmHg (140DEN)
100,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Compresia  ridicata 18-22 mmHg este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati severe in cadrul insuficientei venoase cronice ,in tromboflebita superficiala si dupa scleroterapie. In cazul edemelor moderate s..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Ciorapi compresivi fara intaritura - Compresie medie 13-17mmHg70DEN - NUDO
85,0RON
Indicatii: In cazul pacientilor cu varicozitati minore si moderate din insuficienta venoasa cronica Embolilor si trombozelor in cazul picioarelor obosite In cazul varicozitatilor minore din sarcina. Determina comprimarea venelor dilatate, refacand astfel functia valvelor venoase Stimuleaza..
Indicatii: In cazul pacientilor cu varicozitati minore...
Ciorapi compresivi până la genunchi, cu vârf deschis 15-18mmHg 70 DEN - Scudotex 824
70,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Ciorapi compresivi până la genunchi, cu vârf deschis 70 DEN Scudotex 824 de compresie medie gradată, cu tricotaj fin, recomandați pentru tratarea și prevenirea insuficienței venoase. Sunt recomandați: în profilaxia ș..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Ciorapi compresivi pana pe coapsa 15-20 mmHg - Alina
90,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Ciorapul creează o distribuţie fiziologică a presiunii pe toata lungimea piciorului, iar banda adeziva din silicon are rol în pentru fixarea dresului pe coapsa.  Compresia regresivă: maximă (100%) în dreptul glezne..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Ciorapi compresivi pana pe coapsa 18-21 mmHg cu varf deschis - Novamed
140,0RON
Ciorapul compresiv in general este greu de tras pe picior din cauza elasticitatii lui. Modelul nostru fara varf este special creat pentru a putea fi folosita SOSETA AJUTATOARE DIN MATASE. Soseta din matase, care se incalta inainte de a trage ciorapul pe picior, ajuta la alunecarea rapida a..
Ciorapul compresiv in general este greu de tras pe ...
Ciorapi compresivi tip colant 13-17mmHg (70DEN)
100,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Ciorapi compresivi tip colant cu o textura pentru sezonul rece. Purtarea acestor ciorapi oferă o relaxare imediată a picioarelor obosite (grele), combate umflaturile, senzatia de durere, intepaturi, furnicaturi la nivel..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Ciorapi compresivi tip colant 18-22mmHg (140DEN)
110,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Ciorapi compresivi tip colant 18-22mmHg (140DEN) | Ciorapi compresivi tip colant cu o textura pentru sezonul rece. Purtarea acestor ciorapi oferă o relaxare imediată a picioarelor obosite (grele), combate umflăturile..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
CIORAPI MEDICALI COMPRESIE MEDIE 15-18mmHg 70 DEN - SCUDOTEX 470
95,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Ciorapi medicali compresie medie 70 DEN Scudotex 470 de compresie medie gradată, cu tricotaj fin, recomandați pentru tratarea și prevenirea insuficienței venoase. Ciorapii elastici medicali anti-varice, post-trombotic..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Ciorapi pantalon compresivi 18-21 mmHg cu varf deschis - Novamed
130,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Compresia  ridicata 18-21 mmHg: Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati severe in cadrul insuficientei venoase cronice ,in tromboflebita superficiala si dupa scleroterapie. In cazul edemelor mo..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu...
Fasa Elastica Compresie Puternica Putterbinde
24,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Caracteristici : Fasa elastica cu tractiune scurta pentru compresie puternica (clasa III) 90% extensibila Rezistenta la fierbere si sterilizare (cu aburi la 134 ˚C) Compozitie : 100% bumbac Indi..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Afișare 1 - 16 din 17 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

 • 01

  Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

 • 02

  Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

 • 03

  Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux