‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Ciorapi compresivi

Ciorapi compresivi


Ciorapi compresivi  barbati pana pe gamba 18-22 mmHg (140 DEN)
75,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Compresia  ridicata 18-22 mmHg Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati severe in cadrul insuficientei venoase cronice ,in tromboflebita superficiala si dupa scleroterapie. In cazul edemelor moderate ..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Ciorapi compresivi 13-17mmHg (70DEN)
85,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Compresia moderata(medie) 13-17 mmHg Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati minore si moderate din insuficienta venoasa cronica, a embolilor si trombozelor in cazul picioarelor obosite, ,in cazul vari..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu s...
Ciorapi compresivi 18-22mmHg (140DEN)
95,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Compresia  ridicata 18-22 mmHg Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati severe in cadrul insuficientei venoase cronice ,in tromboflebita superficiala si dupa scleroterapie. In cazul edemelor moder..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu s...
Ciorapi compresivi barbati pana pe gamba 13-17 mmHg (70 DEN)
70,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Compresia moderata(medie) 13-17 mmHg Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati minore si moderate din insuficienta venoasa cronica, a embolilor si trombozelor in cazul picioarelor obosite. Determina comprim..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Ciorapi compresivi cu banda 13-17mmHg (70DEN)
90,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Compresia moderata(medie) 13-17 mmHg Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati minore si moderate din insuficienta venoasa cronica, a embolilor si trombozelor in cazul picioarelor obosite, ,in cazul varico..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Ciorapi compresivi cu banda 18-22mmHg (140DEN)
100,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Compresia  ridicata 18-22 mmHg este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati severe in cadrul insuficientei venoase cronice ,in tromboflebita superficiala si dupa scleroterapie. In cazul edemelor moderate s..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Ciorapi Compresivi Elastofit AD, Clasa I (15-21 Hgmm)
55,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Ciorapii medicali compresivi anti-varice Elastofit AD – grad I de compresie (15-21mmHG) sunt confectionati din materiale certificate si trec printr-un proces atent de control al calitatii, ce urmareste atat partea esteti..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Ciorapi Compresivi Elastofit AG, Clasa I (15-21 Hgmm)
95,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Ciorapii medicali compresivi anti-varice Elastofit AG Clasa I (15-21 Hgmm) sunt confectionati din materiale certificate si trec printr-un proces atent de control al calitatii, ce urmareste atat partea estetica, precum si..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Ciorapi compresivi pana pe coapsa 15-20 mmHg - Alina
90,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Ciorapul creează o distribuţie fiziologică a presiunii pe toata lungimea piciorului, iar banda adeziva din silicon are rol în pentru fixarea dresului pe coapsa.  Compresia regresivă: maximă (100%) în dreptul glezne..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Ciorapi compresivi pana pe coapsa 18-21 mmHg cu varf deschis - Novamed
140,0RON
Ciorapul compresiv in general este greu de tras pe picior din cauza elasticitatii lui. Modelul nostru fara varf este special creat pentru a putea fi folosita SOSETA AJUTATOARE DIN MATASE. Soseta din matase, care se incalta inainte de a trage ciorapul pe picior, ajuta la alunecarea rapida a..
Ciorapul compresiv in general este greu de tras pe ...
Ciorapi pantalon compresivi 18-21 mmHg cu varf deschis - Novamed
130,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Compresia  ridicata 18-21 mmHg: Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati severe in cadrul insuficientei venoase cronice ,in tromboflebita superficiala si dupa scleroterapie. In cazul edemelor mo..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu...
Fasa Elastica Compresie Puternica Putterbinde
24,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Caracteristici : Fasa elastica cu tractiune scurta pentru compresie puternica (clasa III) 90% extensibila Rezistenta la fierbere si sterilizare (cu aburi la 134 ˚C) Compozitie : 100% bumbac Indi..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Sosete bumbac unisex compresie 18-22mmHg - Relaxsan
75,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! INDICATII: Sosete de compresie medie, recomandate persoanelor cu probleme circulatorii usoare cronice, vene varicoase, picioare umflate. DESCRIERE Sosete din bumbac, de compresie gradata, unisex, compresie 18-22 mmH..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Afișare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux