‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Beurer


Aparat masaj cu infrarosu - MG21
160,0RON
Aparat masaj cu vibratie si caldura infrarosie. Contine 3 accesorii masaj. 2 setari de viteza. Prevazut cu maner antiderapant. Putere: 8 Watt. Dimensiuni: 34 x 7 x 7 cm. Greutate: 350 g. ..
Aparat masaj cu vibratie si caldura infrarosie. Contin...
Aparat masaj cu infraroșu - MG40
200,0RON
Masajul este recomandat în cadrul tuturor formelor de menţinere a sănătăţii, fitness şi training. În afară de potenţarea stării generale de bine acesta este benefic pentru febre musculare, întinderi, probleme circulatorii şi stările de oboseală. Căldura suplimentară a luminii infraroşii pote..
Masajul este recomandat în cadrul tuturor formelor de m...
Beurer  Incalzitor pentru picioare - FW 20
330,0RON
Vremea schimbătoare și temperaturile extreme sunt din ce în ce mai prezente în țara noastră. Știm cât este de neplăcut ca circulația periferică să nu funcționeze cum trebuie și ca urmare să ai picioarele reci tot timpul FW20 de la Beurer, este făcut dintr-un material extrem de moale și confor..
Vremea schimbătoare și temperaturile extreme sunt din c...
Cântar pentru copii/nou-născuţi - Beurer BY80
300,0RON
Cantarul compact si usor de folosit BY80 vine in ajutorul tau in masurarea greutatii bebelusului dumneavoastra. Fiind foarte usor de curatat, nu veti avea foarte mult de munca cu el. Faptul ca este usor de folosit t si ca are mereu activa functia de oprire automata il va face cel mai bun prie..
Cantarul compact si usor de folosit BY80 vine in ajutor...
Perna electrica - HK SE
160,0RON
Perna electrica HK SE Special Edition Respirabil, confortabil și prietenos cu pielea Control electronic al temperaturii 3 setări de temperatură iluminate Oprire automată după aprox. 90 de minute Încălzire rapida Sistem de securitate BSS (Beurer Safety System) Control detașabil Oeko-Tex ..
Perna electrica HK SE Special Edition Respirabil, conf...
Perna electrica - HK25
170,0RON
Pernă electrica cu 3 nivele de temperatura Beneficiaza de protectie impotriva supraincalzirii Husa de bumbac a pernei este detasabila si lavabila Dimensiunile pernei: 40 x 30 cm Putere: 100 Watt ..
Pernă electrica cu 3 nivele de temperatura Beneficiaza...
Perna electrica pentru spate si ceafa - HK53
250,0RON
Pernă electrică specifică pentru spate şi ceafă Perna aderă foarte uşor la corp datorită centurii ataşate Beneficiază de protecţie împotriva supraîncălzirii Prevazută cu funcţie de reglare electronică a temperaturii Beneficiază de 3 nivele de temperatură Prevăzut cu funcţie de oprire autom..
Pernă electrică specifică pentru spate şi ceafă Perna ...
Tensiometru automat de brat Laica BM2302, manseta 22-30 cm
190,0RON
Tensiometrul de brat automat Laica BM3602 este un dispozitiv medical pentru monitorizarea starii de sanatate a dumneavoastra.  Masoara pulsul si tensiunea arteriala cu exactitate. Ecranul LCD mare permite vizualizarea indicilor masurati cu usurinta. Umflarea si dezumflarea mansetei se r..
Tensiometrul de brat automat Laica BM3602 este un dispo...
Tensiometru de brat automat Laica BM2604, manseta 22-30 cm
205,0RON
Tensiometru electronic de brat Laica BM2604 cu ecran LCD extralarge Tensiometrul de brat automat Laica BM2604 este un dispozitiv medical pentru monitorizarea starii de sanatate a dumneavoastra.  Masoara pulsul si tensiunea arteriala cu exactitate. Ecranul LCD mare permite vizualizar..
Tensiometru electronic de brat Laica BM2604 cu ecran LC...
Tensiometru de brat BM95 cu functie de EKG
905,0RON
Cu ajutorul sau puteti sa masurati repede si simplu tensiunea, sa salvati valorile masurate si sa afisati evolutia si media acestora (posibile numai cu software-ul Beurer CardioExpert si aplicatia). Valorile calculate sunt clasificate si interpretate grafic. Bara EKG serveste la determinarea r..
Cu ajutorul sau puteti sa masurati repede si simplu ten...
Tensiometru digital de brat BEURER BM27, 30 memorii, negru
180,0RON
Masurare complet automata a tensiunii arteriale si a pulsului la nivelul bratului; Control al pozitiei mansetei: Pentru pozitionarea corecta a mansetei pe brat; Manseta XL pentru o circumferinta a bratului de 22 - 42 cm; Detecteaza aritmia; Patru memorii de utilizator, fiecare cu o capacita..
Masurare complet automata a tensiunii arteriale si a pu...
Tensiometru electronic de brat cu functie vocala - BEURER BM 49
300,0RON
Masurare complet automata a tensiunii si a pulsului la nivelul bratului, Mesaj verbal, Volum sonor reglabil, functia de voce dezactivata, Memorarea tuturor valorilor masurate memorate. Monitorul de presiune sanguina vorbitor pentru bratul superior emite masuratori acustice, pe langa afisarea..
Masurare complet automata a tensiunii si a pulsului la ...
Termometru Digital - Rossmax TG100
30,0RON
Determinare in 60 secunde Alarma de febra Inchidere automata Posibilitatea de determinare utizand la alegere scala °C sau °F Indicator baterie epuizata Autodiagnoza erorilor de functionare ..
Determinare in 60 secunde Alarma de febra Inchidere a...
Afișare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux