‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Balsam cu efect racoritor - COLD BALM FORTE SWISS ENERGY

35,0RON

Descriere

Balsam Cold Bam Forte  

Balsam cu efect de răcire, perfect pentru a fi aplicat pe umflături, lovituri si alte accidentari ale articulatiilor, membrelor, gâtului  sau spatelui. Poate fi utilizat pentru a trata inflamația sau pentru a relaxa mușchii suprasolicitați.

DESCRIERE:
Balsam Cold Bam Forte – Balsam cu efect de răcire, perfect pentru a fi aplicat pe umflături, lovituri si alte accidentari ale articulatiilor, membrelor, gâtului  sau spatelui. Poate fi utilizat pentru a trata inflamația sau pentru a relaxa mușchii suprasolicitați.

In prezent, multi oameni, indifferent de varsta, sufera din cazuza uzurii oaselor. Motivele sunt simple : supraponderalitatea și lipsa mișcării. Articulațiile sunt încărcate enorm, artrozele încep să se dezvolte. Desigur, acest lucru se poate întâmpla și oamenilor care fac mult sport și, prin urmare, își supraîncarcă articulațiile. Pe baza tuturor acestor fapte, este vital să începeți de la o vârstă fragedă cu prevenirea necesară pentru a amâna îmbătrânirea scheletului cât mai mult posibil. Balsamurile de plante elvețiene conțin cele mai importante substanțe de bază și extracte din plante  foarte eficiente care pot fi utilizate pentru tratarea bolilor existente într-un mod optimizat.

Ingrediente : apă, alcool etilic, propilenglicol, acid acrilic, ulei de menta, mentol, extract din radăcina de nalbă mare, extract din gălbenele , extract din frunze de coada calului, extract din sunatoare, extract din radacină, frunze si flori de nalbă de padure, extract din rădăcină de salvie, extract din cimbru de câmp, extract din seminte de castan sălbatic, ulei din seminţe de floarea-soarelui, pantenol, tocoferol (vit E), tricedeth-9, Trietanolamina, glicerină, EDTA, alcool, limonen, acid citric, acetat de tocoferil, linalool, extract din seminte de in, sorbitol, ci palmitat de retinil, ulei de ricin hidrogenat, clorură de sodium, sulfat de sodium.

Precauţii : A nu se aplica pe plăgi, răni sau taieturi ale pielii. A se evita contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, clătiţi-vă bine cu apă. După utilizare, spălaţi-vă pe mâini cu apă si săpun. A nu se lăsa la indemâna copiilor.

Mod de utilizare : aplicaţi uniform pe zona dorită (articulaţii, gât, umeri etc.) până când gelul este complet absorbit.

Opinii (0)

Spune-ți opinia

Notă: Codul HTML este citit ca și text!
    Rău           Bun

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux