Aparate

Aparate


Accutrend GCT
803,0RON Fără TVA: 674,8RON
Indicatii: Accutrend GCT este un aparat modern, precis si usor de utilizat pentru monitorizarea a trei parametrii implicati in evaluarea riscului cardiovascular: glicemia, colesterolul si trigliceridele. Toate aceste teste pot fi determinate in numai trei minute - din sange capilar. Pentru f..
Indicatii: Accutrend GCT este un aparat modern, precis si usor d...
Aparat triplutest MultiCareIn
315,0RON Fără TVA: 264,7RON
MultiCare este un sistem pentru măsurarea concentraţiei de glucoză, colesterol şi trigliceride din tot sângele. Tehnologia multiparametrului permite măsurarea, cu ajutorul aceluiaşi aparat MultiCare, a diverşilor analiţi, prin simpla schimbare a tipului de stripuri-tester şi prin folosirea..
MultiCare este un sistem pentru măsurarea concentraţiei de gluc...
Glucometru - Beurer GL42
150,0RON Fără TVA: 126,1RON
Aparat de masurare a glicemiei Descriere produs: Display XXL Benzi de test late Verificarea cantitatii de sange: masurarea numai in cazul unei probe de sange suficiente Marcarea simpla a valorilor masurate pentru un management optim al diabetului Testat clinic Set de start: a..
Aparat de masurare a glicemiei Descriere produs: Display...
Glucometru One Touch Select Plus Flex
110,0RON Fără TVA: 92,4RON
Glucometrul One Touch Select Plus Flex contine un indicator al valorilor in 3 culori care afiseaza in mod automat o notificare a valorii si indica corespunzator banda de culoare, astfel incat pacientii sa stie cum trebuie sa actioneze. Puteti modifica limitele prestabilite ale intervalului (ro..
Glucometrul One Touch Select Plus Flex contine un indicator al va...
Glucometru PalmLab fara calibrare
110,0RON Fără TVA: 92,4RON
Glucometrul PalmLab CodeFree (fara calibrare) este extrem de usor de utlizat, oferind rezultate precise in 7 secunde prin metoda de testare electro-chimicǎ. Rezultatele de mare precizie obtinute sunt usor de citit, fiind afisate foarte vizibil pe un ecran LCD. Sistemul PalmLab CodeFree (fara ..
Glucometrul PalmLab CodeFree (fara calibrare) este extrem de usor...
Glucometru Prima - 0.1ml
80,0RON Fără TVA: 67,2RON
Acest aparat este destinat pentru determinarea nivelului glicemiei in sangele capilar proaspat. Sistemul este realizarea cu intentia de a fi utilizat in exteriorul corpului uman, pentru masurarea nivelului zaharului din sange. Glucometrul PRIMA, modelul BG-102 trebuie folosit doar cu testel..
Acest aparat este destinat pentru determinarea nivelului glicemie...
Pachet promotional Glucometru FORA Comfort Plus Mini + 100 teste + 100 ace
145,0RON Fără TVA: 121,8RON
Glucometru Fora Comfort G71 este un glucometru usor, portabil produs de firma elvetiana Fora Care Suisse AG avind urmatoarele caracteristici principale : Nu necesita codare pentru a reduce erorile si a creste acuratetea determinarii glicemiei   Caseta rigida pentru depozitarea glucomet..
Glucometru Fora Comfort G71 este un glucometru usor, portabil pro...
Pachet promotional Glucometru FORA Diamond + 100 teste + 100 ace
145,0RON Fără TVA: 121,8RON
Extrem de precis, dotat cu functii multiple şi comod în utilizare, glucometrul FORA Diamond GD50 se adresează deopotrivă pacientilor şi profesioniştilor pentru masurarea glicemiei. Sistemul enzimatic GDH-FAD pe care se bazează testele Diamond asigură o determinare exactă a glicemiei. În plus,..
Extrem de precis, dotat cu functii multiple şi comod în utilizare...
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon