Clasice

Clasice


Pachet Tensiometru + Stetoscop
115,0RON Fără TVA: 96,6RON
Aceasta trusa compusa dintr-un tensiometru aneroid palmar si un stetoscop single head va ofera fiabilitate si precizie la un pret accesibil. Prevazut cu un manometru modern fara stift de oprire, para ergonomica si manseta rezistenta din nylon. Para este dintr-un material rezistent si este p..
Aceasta trusa compusa dintr-un tensiometru aneroid palmar si un s...
Tensiometru aneroid tip "palma"
125,0RON Fără TVA: 105,0RON
Tensiometru aneroid professional ThMED Caracteristici:  Aceasta trusa compusa dintr-un tensiometru aneroid palmar va ofera fiabilitate si precizie la un pret accesibil. Manometrul ergonomic fixat direct la para permite manevrarea cu o singura mana si o buna vizibilitate pe dur..
Tensiometru aneroid professional ThMED Caracteristici: ...
Tensiometru Copii - Riester
293,0RON Fără TVA: 246,2RON
Tensiometru adecvat pentru copii, model one hand (manometru si para montate pe aceasi directie)utilizabil doar cu o singura mana ,tensiometru babyphon este recomandat mai ales pentru medicii pediatri,neonatologi ,rezidenti pediatrie in departamentele de primiri urgente dar si pe ambulante ..
Tensiometru adecvat pentru copii, model one hand (manometru si pa...
Tensiometru de birou
145,0RON Fără TVA: 121,8RON
Tensiometru mecanic cu manseta normala Ecran mare (150mm.) Domeniul de măsurare: 0–300 mmHg ..
Tensiometru mecanic cu manseta normala Ecran mare (150mm.) Dome...
Tensiometru E-Mega - Riester
225,0RON Fără TVA: 189,1RON
Model Palm-Style cu para atasata pe manometru. Caracteristici: Manseta este dintr-o singura bucata, din material care nu contine latex si care poate fi dezinfectat. Umflare rapida a mansetei gratie modelului ergonomic de protectie al perei. Capacitate pana la 600 mmHg.  Supa..
Model Palm-Style cu para atasata pe manometru. Caracteristici:...
Tensiometru mecanic E-mega cu stetoscop atasat
335,0RON Fără TVA: 281,5RON
Tensiometru mecanic de ultima generatie e-mega cu para la manometru si manseta cu camera din latex cu un tub, inchidere Velcro. BENEFICII: Domeniu de masurare: 0- 300 mm Hg; Precizie: ± 3 mmHg; Fiabilitate maxima datorita mecanismului de inalta precizie care nu se altereaza in timp..
Tensiometru mecanic de ultima generatie e-mega cu para la manomet...
Tensiometru Minimus II - Riester
300,0RON Fără TVA: 252,1RON
Robust , ușor de operat , un produs care intruneste conditiile unui  tensiometru de pionierat,in domeniul tensiometrelor aneroide . Conexiunea tub filetat cromat în partea de sus și mânerul în formă de lingură, ergonomic, confera tensiometrului  Minimus II  notorietatea ca poate..
Robust , ușor de operat , un produs care intruneste conditiile un...
Tensiometru Minimus III - Riester
315,0RON Fără TVA: 264,7RON
Întruchiparea perfectiunii atunci cand vine vorba de tensiometrele  cu manometru si para montate pe aceeasi directie si de  tehnologie de măsurare a tensiunii arteriale! Proiectat pentru precizie și longevitate, minimis ® III, este prevăzut cu un tub dublu, o carcasă metalică cromată..
Întruchiparea perfectiunii atunci cand vine vorba de tensiometrel...
Tensiometru Precisa N Metalic - Riester
280,0RON Fără TVA: 235,3RON
Tensiometrul precisa n este un produs cu o calitate tipica de la riester Manometrul este metalic cu o carcasa de aluminiu si tubulatura simpla(un singur tub) Tensiometrul precisa n este ideal pentru toti cei care practica medicina in clinici sau spitale sau chiar ambulatoriu. Parti compone..
Tensiometrul precisa n este un produs cu o calitate tipica de la ...
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon