Tensiometre

Tensiometre


Subcategorii

Manseta tensiometre Omron (22-32 cm)
123,0RON Fără TVA: 103,4RON
Utilizarea unei mansete potrivite este esential pentru o determinare corecta a tensiunii arteriale. Asigurati-va ca folositi manseta potrivita pentru bratul dumneavoastra. Manseta larga Omron pentru circumferinta bratului cuprinsa intre 22 si 32 cm se poate utiliza la toate tipurile de tensio..
Utilizarea unei mansete potrivite este esential pentru o determin...
Manseta tensiometru brat  22-42 cm
58,0RON Fără TVA: 48,7RON
Indicatii: Poate fi utilizata pentru circumerinta bratului cu dimensiuni cuprinse intre  22-42 cm.  Forma de manson ofera o utilizare simpla si rapida iar materialul special, care nu aluneca ofera confort si siguranta. Pe manseta sunt inscriptionate dimensiunile pentru a cunoaste l..
Indicatii: Poate fi utilizata pentru circumerinta bratului cu di...
Manseta tensiometru clasic
48,0RON Fără TVA: 40,3RON
Este manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arteriale. Manseta  se potriveste pentru marimi diferite ale circumferintei bratului. Cu aceasta manseta aproximativ 96% dintre utilizatori vor avea o manseta care li se potriveste pe brat. Mod de folosire manseta: 1. se des..
Este manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arter...
Manseta tensiometru electronic
53,0RON Fără TVA: 44,5RON
Este manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arteriale. Manseta se potriveste pentru marimi diferite ale circumferintei bratului : de la 22 la 32 cm Cu aceasta manseta aproximativ 96% dintre utilizatori vor avea o manseta care li se potriveste pe brat. Mod de folosire m..
Este manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arter...
Pachet Tensiometru + Stetoscop
115,0RON Fără TVA: 96,6RON
Aceasta trusa compusa dintr-un tensiometru aneroid palmar si un stetoscop single head va ofera fiabilitate si precizie la un pret accesibil. Prevazut cu un manometru modern fara stift de oprire, para ergonomica si manseta rezistenta din nylon. Para este dintr-un material rezistent si este p..
Aceasta trusa compusa dintr-un tensiometru aneroid palmar si un s...
Para tensiometru
48,0RON Fără TVA: 40,3RON
Para cu supapa pentru tensiometre. Culoare neagra. Confectionata din cauciuc. ..
Para cu supapa pentru tensiometre. Culoare neagra. Confectionat...
Para tensiometru semiautomat
47,0RON Fără TVA: 39,5RON
Para pentru tensiometre semiautomate. Confectionata din cauciuc. ..
Para pentru tensiometre semiautomate. Confectionata din cauciu...
Tensiometru aneroid tip "palma"
125,0RON Fără TVA: 105,0RON
Tensiometru aneroid professional ThMED Caracteristici:  Aceasta trusa compusa dintr-un tensiometru aneroid palmar va ofera fiabilitate si precizie la un pret accesibil. Manometrul ergonomic fixat direct la para permite manevrarea cu o singura mana si o buna vizibilitate pe dur..
Tensiometru aneroid professional ThMED Caracteristici: ...
Tensiometru automat de brat - Dr. Life
150,0RON Fără TVA: 126,1RON
Acest dispozitiv este destinat pentru masurarea neinvaziva a tensiunii arteriale sistolice, diastolice si a pulsului unei persoane folosind metoda oscilometrica. Acest dispozitiv nu trebuie utilizat la nou-nascuti si copii. Dispozitivul este conceput pentru utilizare la domiciliu si utilizare..
Acest dispozitiv este destinat pentru masurarea neinvaziva a tens...
Tensiometru Copii - Riester
293,0RON Fără TVA: 246,2RON
Tensiometru adecvat pentru copii, model one hand (manometru si para montate pe aceasi directie)utilizabil doar cu o singura mana ,tensiometru babyphon este recomandat mai ales pentru medicii pediatri,neonatologi ,rezidenti pediatrie in departamentele de primiri urgente dar si pe ambulante ..
Tensiometru adecvat pentru copii, model one hand (manometru si pa...
Tensiometru cu Stetoscop Sanaphon - Riester
330,0RON Fără TVA: 277,3RON
Tensiometru clasic cu para atasata pe manometru pentru o automasurare de precizie. Stetoscopul este atasat pe manseta. Garanteaza valori precise ale masuratorilor chiar si la pacientii cu tulburari de de ritm cardiac. Caracteristici: Carcasa rezistenta din aluminiu cu protectie antic..
Tensiometru clasic cu para atasata pe manometru pentru o automasu...
Tensiometru de birou
145,0RON Fără TVA: 121,8RON
Tensiometru mecanic cu manseta normala Ecran mare (150mm.) Domeniul de măsurare: 0–300 mmHg ..
Tensiometru mecanic cu manseta normala Ecran mare (150mm.) Dome...
Tensiometru de brat - Beurer BM28
185,0RON Fără TVA: 155,5RON
Descriere: Masoara tensiunea arteriala si pulsul de la nivelul bratului Prevazut cu clasificare WHO, indica aritmia cardiaca Functie de alarma Mesaj pentru folosirea incorecta Circumferinta mansetei de aprox. 22 - 42 cm Spatiu pt. stocarea a 4 x 30 memorii Display mare, caractere usor de..
Descriere: Masoara tensiunea arteriala si pulsul de la nivelul b...
Tensiometru de brat - Omron M1
238,0RON Fără TVA: 200,0RON
Tensiometrul OMRON M1 este un aparat compact, cu umflare manuala, care functioneaza pe principiul de masurare oscilometric. Aparatul masoara simplu si rapid tensiunea arteriala si pulsul. Date tehnice: Tensiometru cu umflare manuala Afisaj - LCD digital Metoda de masurare: Metoda ..
Tensiometrul OMRON M1 este un aparat compact, cu umflare manuala,...
Tensiometru de brat - Omron M2
250,0RON Fără TVA: 210,1RON
OMRON M2 este un tensiometru complet automat, care functioneaza pe principiul de masurare oscilometric. Aparatul masoara simplu si rapid tensiunea arteriala si pulsul. Pentru a asigura un nivel inalt de control si confort la umflarea mansonului, fara a fi necesare prestabilizarea presiunii sa..
OMRON M2 este un tensiometru complet automat, care functioneaza p...
Tensiometru de brat - Omron M3
320,0RON Fără TVA: 268,9RON
Tensiometrul OMRON M3 este un aparat compact, complet automat, care functioneaza pe principiul de masurare oscilometric. Aparatul masoara simplu si rapid tensiunea arteriala si pulsul. Pentru a asigura un nivel inalt de control si confort la umflarea mansonului, fara a fi necesare prestabilir..
Tensiometrul OMRON M3 este un aparat compact, complet automat, ca...
Afişare 1 - 16 din 33 (3 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon