Tensiometre

Tensiometre


Subcategorii

Manseta pentru tensiometrul Tensoval Comfort
53,0RON Fără TVA: 44,5RON
Manseta este disponibila ca accesoriu pentru aparatul Tensoval Comfort. Manseta aparatului va permite sa selectati cea mai buna alternativa pentru dumneavoastra, tinand cont de circumferinta bratului.  Alegerea marimii potrivite asigura o masurare corecta si exacta.  Manseta are ..
Manseta este disponibila ca accesoriu pentru aparatul Tensoval Co...
Manseta pentru tensiometrul Tensoval Duo Control
60,0RON Fără TVA: 50,4RON
Masurarea tensiunii arteriale nu trebuie sa fie o povara. Manseta inovatoare ce garanteaza o masurare comfortabila, si mai ales corecta. Avand in vedere ca pozitionarea incorecta a mansetei pe brat reprezinta una din cauzele cele mai frecvente a rezultatelor eronate in masurarea tensiunii, Hart..
Masurarea tensiunii arteriale nu trebuie sa fie o povara. Manseta...
Manseta tensiometre Omron (22-32 cm)
123,0RON Fără TVA: 103,4RON
Utilizarea unei mansete potrivite este esential pentru o determinare corecta a tensiunii arteriale. Asigurati-va ca folositi manseta potrivita pentru bratul dumneavoastra. Manseta larga Omron pentru circumferinta bratului cuprinsa intre 22 si 32 cm se poate utiliza la toate tipurile de tensio..
Utilizarea unei mansete potrivite este esential pentru o determin...
Manseta tensiometre Omron (22-42 cm)
130,0RON Fără TVA: 109,2RON
Utilizarea unei mansete potrivite este esential pentru o determinare corecta a tensiunii arteriale. Asigurati-va ca folositi manseta potrivita pentru bratul dumneavoastra. Manseta larga Omron pentru circumferinta bratului cuprinsa intre 22 si 42 cm se poate utiliza la toate tipurile de tensio..
Utilizarea unei mansete potrivite este esential pentru o determin...
Manseta tensiometru brat  22-42 cm
58,0RON Fără TVA: 48,7RON
Indicatii: Poate fi utilizata pentru circumerinta bratului cu dimensiuni cuprinse intre  22-42 cm.  Forma de manson ofera o utilizare simpla si rapida iar materialul special, care nu aluneca ofera confort si siguranta. Pe manseta sunt inscriptionate dimensiunile pentru a cunoaste l..
Indicatii: Poate fi utilizata pentru circumerinta bratului cu di...
Manseta tensiometru clasic
48,0RON Fără TVA: 40,3RON
Este manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arteriale. Manseta  se potriveste pentru marimi diferite ale circumferintei bratului. Cu aceasta manseta aproximativ 96% dintre utilizatori vor avea o manseta care li se potriveste pe brat. Mod de folosire manseta: 1. se des..
Este manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arter...
Manseta tensiometru electronic
53,0RON Fără TVA: 44,5RON
Este manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arteriale. Manseta se potriveste pentru marimi diferite ale circumferintei bratului : de la 22 la 32 cm Cu aceasta manseta aproximativ 96% dintre utilizatori vor avea o manseta care li se potriveste pe brat. Mod de folosire m..
Este manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arter...
Pachet Tensiometru + Stetoscop
115,0RON Fără TVA: 96,6RON
Aceasta trusa compusa dintr-un tensiometru aneroid palmar si un stetoscop single head va ofera fiabilitate si precizie la un pret accesibil. Prevazut cu un manometru modern fara stift de oprire, para ergonomica si manseta rezistenta din nylon. Para este dintr-un material rezistent si este p..
Aceasta trusa compusa dintr-un tensiometru aneroid palmar si un s...
Para tensiometru
48,0RON Fără TVA: 40,3RON
Para cu supapa pentru tensiometre. Culoare neagra. Confectionata din cauciuc. ..
Para cu supapa pentru tensiometre. Culoare neagra. Confectionat...
Para tensiometru semiautomat
47,0RON Fără TVA: 39,5RON
Para pentru tensiometre semiautomate. Confectionata din cauciuc. ..
Para pentru tensiometre semiautomate. Confectionata din cauciu...
Tensiometru aneroid tip "palma"
125,0RON Fără TVA: 105,0RON
Tensiometru aneroid professional ThMED Caracteristici:  Aceasta trusa compusa dintr-un tensiometru aneroid palmar va ofera fiabilitate si precizie la un pret accesibil. Manometrul ergonomic fixat direct la para permite manevrarea cu o singura mana si o buna vizibilitate pe dur..
Tensiometru aneroid professional ThMED Caracteristici: ...
Tensiometru automat de brat - Dr. Life
150,0RON Fără TVA: 126,1RON
Acest dispozitiv este destinat pentru masurarea neinvaziva a tensiunii arteriale sistolice, diastolice si a pulsului unei persoane folosind metoda oscilometrica. Acest dispozitiv nu trebuie utilizat la nou-nascuti si copii. Dispozitivul este conceput pentru utilizare la domiciliu si utilizare..
Acest dispozitiv este destinat pentru masurarea neinvaziva a tens...
Tensiometru automat de brat BP A2 Classic
185,0RON Fără TVA: 155,5RON
Functioneaza la o simpla apasare de buton. Kit-ul standard contine o manseta conica de dimensiune extinsa (22-42 cm), potrivita pentru orice brat cu circumferinta medie sau mare.  Recomandat pentru persoanele care îsi doresc un tensiometru de brat modern, cu un raport calitate/pret excele..
Functioneaza la o simpla apasare de buton. Kit-ul standard contin...
Tensiometru Copii - Riester
293,0RON Fără TVA: 246,2RON
Tensiometru adecvat pentru copii, model one hand (manometru si para montate pe aceasi directie)utilizabil doar cu o singura mana ,tensiometru babyphon este recomandat mai ales pentru medicii pediatri,neonatologi ,rezidenti pediatrie in departamentele de primiri urgente dar si pe ambulante ..
Tensiometru adecvat pentru copii, model one hand (manometru si pa...
Tensiometru de birou
145,0RON Fără TVA: 121,8RON
Tensiometru mecanic cu manseta normala Ecran mare (150mm.) Domeniul de măsurare: 0–300 mmHg ..
Tensiometru mecanic cu manseta normala Ecran mare (150mm.) Dome...
Tensiometru de brat - Beurer BM28
185,0RON Fără TVA: 155,5RON
Descriere: Masoara tensiunea arteriala si pulsul de la nivelul bratului Prevazut cu clasificare WHO, indica aritmia cardiaca Functie de alarma Mesaj pentru folosirea incorecta Circumferinta mansetei de aprox. 22 - 42 cm Spatiu pt. stocarea a 4 x 30 memorii Display mare, caractere usor de..
Descriere: Masoara tensiunea arteriala si pulsul de la nivelul b...
Afişare 1 - 16 din 39 (3 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon