Stetoscoape

Stetoscoape


Subcategorii

Olive stetoscop X 2 Buc - Riester
15,0RON Fără TVA: 12,6RON
Olive cu filet pentru stetoscoape Riester. ..
Olive cu filet pentru stetoscoape Riester. .....
Pachet Tensiometru + Stetoscop
115,0RON Fără TVA: 96,6RON
Aceasta trusa compusa dintr-un tensiometru aneroid palmar si un stetoscop single head va ofera fiabilitate si precizie la un pret accesibil. Prevazut cu un manometru modern fara stift de oprire, para ergonomica si manseta rezistenta din nylon. Para este dintr-un material rezistent si este p..
Aceasta trusa compusa dintr-un tensiometru aneroid palmar si un s...
Stetoscop  Electronic 3200 cu Bluethooth -  Littmann
2.226,0RON Fără TVA: 1.870,6RON
Modelul 3200 reprezintă cel mai modern concept din tehnologia de ascultaţie, oferindu-vă tehnologia wireless într-o formă ergonomică, uşor de utilizat. Oferā performanţe acustice superioare şi uşurinţā în utilizare prin combinarea tehnologiilor de Reducere a Zgomotului Ambiental, de amortizare..
Modelul 3200 reprezintă cel mai modern concept din tehnologia de ...
Stetoscop - Littmann Classic II Infant
484,0RON Fără TVA: 406,7RON
Stetoscopul Littmann Classic II Infant este creat special pentru cei mai mici pacienti. Acesta ofera o sensibilitate acustica ridicata, prin intermediul capsulei cu doua fete, pentru sunete atat de frecventa inalta cat si joasa. Stetoscopul Classic II Infant este utilizat atat de studenti, ca..
Stetoscopul Littmann Classic II Infant este creat special pentru ...
Stetoscop Acrilic
92,0RON Fără TVA: 77,3RON
Stetoscopul acrilic ofera o diafragma ultrasezitiva. Design-ul unic combina raspunsul acustic al clopotului traditional acrilic cu o diafragma, intr-un stetoscop foarte convenabil. Tub de transfer acustic. Structura solida Cu un sistem integrat cu doua tuburi Tubulatura este creata pentru ..
Stetoscopul acrilic ofera o diafragma ultrasezitiva. Design-ul u...
Stetoscop Anestophon - Riester
90,0RON Fără TVA: 75,6RON
Stetoscopul inovator special creat pentru studenti, asistente medicale si personalul de asistenta medicala. Este echipat cu un sistem complet nou de aluminiu din care este formata capsula, pentru un confort sporit  mai ales atunci când se iau măsurătorile tensiunii arteriale . Acustic pe..
Stetoscopul inovator special creat pentru studenti, asistente med...
Stetoscop Cardiology III
242,0RON Fără TVA: 203,4RON
Stetoscop cardiologic cu capsula dubla, care convinge prin superioritatea acustica in orice situatie. Stetoscopul aduce performanta acustica unica, in special in variatiile frecventei, intre 200 Hz si 500 Hz, fapt important pentru ascultarea sunetelor inimii. In comparatie cu celelalte modele..
Stetoscop cardiologic cu capsula dubla, care convinge prin superi...
Stetoscop Cardiology S.T.C -  Littmann
960,0RON Fără TVA: 806,7RON
Acesta a fost creat pentru a răspunde cerintelor medicilor specialisti care solicită răspuns acustic exceptional. Stetoscopul Littmann Cardiologie S.T.C. a fost creat cu o nouă capsulă ovoidă care permite accesul în zone dificil de auscultat cu capsule circulare traditionale. Noul design folo..
Acesta a fost creat pentru a răspunde cerintelor medicilor specia...
Stetoscop Duplex - Riester
190,0RON Fără TVA: 159,7RON
Duplex  este un stetoscop   de înaltă calitate si precizie de la  Riester. Performanța acustică a fost îmbunătățita considerabil,datorita tipului constructiv si a capsulei duble.   Caracteristici: Membrane speciale pentru auscultare perfecta cu diametrul Ø 48 ..
Duplex  este un stetoscop   de înaltă calitate si ...
Stetoscop Duplex Crom - Riester
190,0RON Fără TVA: 159,7RON
Cap dublu din crom Membrana Ø 48mm,clopot Ø 36mm,tub in Y, 77 cm 20Hz-100Hz max 3.6 dB la 100Hz 100Hz-1500Hz max 21.7dB la 300 Hz Piese de schimb membrana si olive ..
Cap dublu din crom Membrana Ø 48mm,clopot Ø 36mm,tub in Y, 77 cm...
Stetoscop Infant Classic
160,0RON Fără TVA: 134,5RON
Stetoscop Infant Classic ..
Stetoscop Infant Classic .....
Stetoscop Littmann - Clasic II SE
503,0RON Fără TVA: 422,7RON
Pachetul contine: Stetoscop Littmann Classic II S.E.                                                      2 olive de rezerva instructiuni de utilizare..
Pachetul contine: Stetoscop Littmann Classic II S.E.  ...
Stetoscop Littmann - Pediatric Clasic II
561,0RON Fără TVA: 471,4RON
Aceste modele cu două capsule cu laturi, cu clopot traditional/diafragmă au fost create, dimensionate si oferă precizie acustică pentru copii si bebelusi. Capsula din otel inoxidabil rezistent are un clopot traditional (pentru auscultarea copiilor) cu dimensiunea de 1 inci sau un clopot ¾ (pen..
Aceste modele cu două capsule cu laturi, cu clopot traditional/di...
Stetoscop Littmann - Select
310,0RON Fără TVA: 260,5RON
Stetoscopul Littman Select are o capsula din aliaj acoperit, cu o diafragma confortabila,reglabila, pe o singura latura, careofera acustica fiabila si clara. Stetoscopul oferta confortul portabil al unei capsule cu o singura latura. Diafragma reglabila brevetata alterneaza sunetele de frecven..
Stetoscopul Littman Select are o capsula din aliaj acoperit, cu o...
Stetoscop Master Cardiology
290,0RON Fără TVA: 243,7RON
Piesa de ascultatie cu o singura fata. Realizat din otel inoxidabil. Olive auriculare moi Tub cu doua lumene ..
Piesa de ascultatie cu o singura fata. Realizat din otel inoxida...
Stetoscop Master Classic II
165,0RON Fără TVA: 138,7RON
Seria de stetoscoape Garden Deluxe impresioneaza prin calitatea sa de prima clasa si pret atractiv. Ofera solutii eficiente pentru provocarile aparute zilnic in cabinete medicale si spitale. Confera o performanta acustica considerabila. Piesa de ascultatie cu o singura fata asigura o preci..
Seria de stetoscoape Garden Deluxe impresioneaza prin calitatea s...
Afişare 1 - 16 din 19 (2 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon