‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Aparatura Medicala

Aparatura Medicala


Capnograf CONTEC - CA10M
3.800,0RON
Capnograful CA10M de la CONTEC adoptă ca și metodă uzuală și facilă măsurarea dioxidului de carbon final, CO2 – din aerul expirat, rata respiratorie și alți parametri. Poate detecta funcția de ventilație pulmonară și reflectă circulația și starea fluxului de sânge pulmonar. Indirect reflectă v..
Capnograful CA10M de la CONTEC adoptă ca și metodă uzua...
Defibrilator AED iPAD CU-SP1 Semi-automat
7.465,0RON
Defibrilator extern semi-automat (AED) cu baterie, ușor de utilizat, mic si usor. Citește automat electrocardiograma pacientului (ECG) și determină dacă exista un stop cardiac care necesită defibrilare, astfel încât atât profesioniștii din domeniul medical, cat și publicului larg il poate opera..
Defibrilator extern semi-automat (AED) cu baterie, ușor...
Diapazon fara amortizor de sunet cu frecventa C128 Hz
270,0RON
Testul cu diapazonul este util la pacientii cu afectare de nicovala (in special), fiind mai dificil de interpretat daca defectul de auz are componenta mixta. Specificatii tehnice: Utilizare: ORL Material: otel nichelat Frecventa:C128 Hz Fara atenuator Producator: KaWe Germania...
Testul cu diapazonul este util la pacientii cu afectare...
Doppler Fetal – Sonotrax LITE
1.000,0RON
Dopplerul fetal SONOTRAX LITE este un echipament folosit pentru investigarea de rutina in obstetrica, examinarea gravidelor. Caracteristici tehnice: – Design ergonomic, compact si usor – Utilizare intuitiva si facila – Masurarea precisa a frecventei cardiace fetale – Interval de masurare..
Dopplerul fetal SONOTRAX LITE este un echipament folosi...
Doppler vascular – Sonotrax LITE
1.000,0RON
Dopplerul vascular SONOTRAX este un echipament folosit in investigari de rutina pentru diagnostic vascular. Se utilizeaza si pentru examinarea ultrasonografica in explorarea bolii arteriale periferice  (BAP)  prin metoda IGB (indice glezna-brat), fiind o alternativa la oscilometrie..
Dopplerul vascular SONOTRAX este un echipament folosit ...
Ecograf doppler color portabil Zoncare M5
46.000,0RON
Ecograf portabil Zoncare M5 Doppler color de ultimă generație, cu 2 porturi pentru sonde și două sonde incluse, la alegere din convexă, liniară, microconvexă sau transvaginală. Caracteristici produs: - Sistem de alimentare duala la priza si cu acumulatori (optional) - Pachete software avan..
Ecograf portabil Zoncare M5 Doppler color de ultimă gen...
Electrocardiograf Contec 1200G
5.700,0RON
Electrocardiograful Contec 1200G este un ekg cu afisare si imprimare pe 12 canale si cu interpretare. De asemenea, electrocardiograful dispune de un display de 8″ la o reolutie de 800×600 pixeli, unde cele 12 derivatii se vad la o calitate superioara. – electrocardiograf cu 12 derivatii – d..
Electrocardiograful Contec 1200G este un ekg cu afisare...
Electrocardiograf Contec 300G
2.990,0RON
Electrocardiograf Contec 300G, portabil cu afisare pe 12 canale si imprimare pe 3 canale. – Monitor LCD color – Afisaj simultan pe 3, 6 sau 12 canale, – Memorie de pana la 1000 masuratori – Masuratori auto-analiza si auto-interpretare, – hartie 80mmx20m – Mod imprimare- 4, 3 +1 (ritm), ..
Electrocardiograf Contec 300G, portabil cu afisare pe 1...
Electrocardiograf Contec 600G
3.800,0RON
Electrocardiograful Contec 600G este un ekg portabil cu achizitii si afisare pe 12 derivatii si printare pe 6 derivatii, cu ecran touch screen si software de interpretare. – Display color de 7″ – Mod de operare: manual sau automat – Auto-masurare, auto-analiza si auto-diagnostic pentru par..
Electrocardiograful Contec 600G este un ekg portabil cu...
Electrocardiograf ECG portabil CONTEC PM10 pentru uz personal conectare USB si Bluetooth
600,0RON
CONTEC PM10 - Electrocardiograf (ECG) portabil, conceput pentru familii si utilizatori individuali. Este un bun ajutor pentru prevenirea bolilor cardiovasculare, prin monitorizarea activitatii inimii. Aparatul poate monitoriza electrocardiograma (ECG) a intr-un mod simplu, poate inregistra, ..
CONTEC PM10 - Electrocardiograf (ECG) portabil, concepu...
Electrocardiograf portabil - Zonecare
6.000,0RON
Electrocardiograf 12 canale Zoncare ZQ 1212 este un electrocardiograf cu achizitie, afisare si imprimare pe 12 derivatii.  Analiza electrocardiogramei se face dupa algoritmul Universitatii din Glasgow care poate urmari cu precizie diagnosticarea undelor cardiace. Descriere: - Display ..
Electrocardiograf 12 canale Zoncare ZQ 1212 este un ele...
Electrocardiograf portabil Zoncare iMAC 120
8.280,0RON
Detalii și comenzi pe email: hala.stiltehnicamedicala@gmail.com Electrocardiograful portabil Zoncare iMAC 120 este un produs nou cu design modern care contine  tehnologii noi ce fac ca electrocardiogramele sa fie foarte precise. Electrocardiograful functioneaza pe baza algoritmulu..
Detalii și comenzi pe email: hala.stiltehnicamedic...
Electrocardiograf portabil Zoncare iMAC 300
4.370,0RON
Detalii și comenzi pe email: hala.stiltehnicamedicala@gmail.com Electrocardiograful portabil iMAC 300 este cel mai nou electrocardiograf fabricat de Zoncare, cu achizitie pe 12 canale, cu display 12 canale si printare 3 canale.  Contine cele mai noi tehnologii care fac ca electroc..
Detalii și comenzi pe email: hala.stiltehnicamedic...
Electrocardiograf portabil Zoncare PAD iMAC 12
10.350,0RON
Detalii și comenzi pe email: hala.stiltehnicamedicala@gmail.com Electrocardiograful portabil Zoncare PAD iMAC 12 este un produs care contine  tehnologii noi ce fac ca electrocardiogramele sa fie foarte precise.  Aparatul a primit premiul RedDot Award 2016 pentru design si tehnolog..
Detalii și comenzi pe email: hala.stiltehnicamedicala@g...
Holter de tensiune arteriala Contec ABPM50
1.350,0RON
Holterul de Tensiune Arteriala Contec ABPM50 este un dispozitiv medical neinvaziv, compact, usor si silentios, destinat masurarii si monitorizarii tensiunii arteriale la adulti, copii si nou-nascuti. Holterul este capabil sa functioneze continuu timp de 24 de ore utilizand functia de masurar..
Holterul de Tensiune Arteriala Contec ABPM50 este un di...
Holter ECG CONTEC TLC 5000 cu 12 canale
3.800,0RON
Holterul ECG Contec TLC5000 contine un software de inregistrare si analiza pentru conectarea la PC sau Laptop. Unitatea de inregistrare este usor de utilizat, colecteaza unde ECG din 12 derivatii simultan si poate inregistra continuu timp de 24 de ore. Aparatul este dotat cu ecran OLED color..
Holterul ECG Contec TLC5000 contine un software de inre...
Afișare 1 - 16 din 33 (3 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux