Aparatura Medicala

Aparatura Medicala


Diapazon fara amortizor de sunet cu frecventa C128 Hz
270,0RON
Testul cu diapazonul este util la pacientii cu afectare de nicovala (in special), fiind mai dificil de interpretat daca defectul de auz are componenta mixta. Specificatii tehnice: Utilizare: ORL Material: otel nichelat Frecventa:C128 Hz Fara atenuator Producator: KaWe Germania...
Testul cu diapazonul este util la pacientii cu afectare...
Electrocardiograf portabil - Zonecare
6.000,0RON
Electrocardiograf 12 canale Zoncare ZQ 1212 este un electrocardiograf cu achizitie, afisare si imprimare pe 12 derivatii.  Analiza electrocardiogramei se face dupa algoritmul Universitatii din Glasgow care poate urmari cu precizie diagnosticarea undelor cardiace. Descriere: - Display ..
Electrocardiograf 12 canale Zoncare ZQ 1212 este un ele...
Lampa bactericida de perete
510,0RON
Utilizare: Dezinfecția aerului și suprafețelor din încăperi cu încărcătura microbiană mare prin intermediul radiației UV (spitale, laboratoare de analize medicale, laboratoare de microbiologie, săli de operație, cabinete medicale individuale CMI, cabinete stomatologice, săli așteptare, producț..
Utilizare: Dezinfecția aerului și suprafețelor din înc...
Lampa bactericida mobila
1.060,0RON
Utilizare: Dezinfecția aerului și suprafețelor din încăperi cu încărcătura microbiană mare prin intermediul radiației UV (spitale, laboratoare de analize medicale, laboratoare de microbiologie, săli de operație, cabinete medicale individuale CMI, cabinete stomatologice, săli așteptare, producț..
Utilizare: Dezinfecția aerului și suprafețelor din înc...
Mini-Otoscop
200,0RON
Mini-otoscopul este un dispozitiv compact, si are o iluminare cu bec halogen. Este prevazut cu o lupa 3X, care se poate roti. Se livreaza impreuna cu 10 speculi auriculari (reutilizabili), 5 bucati cu diametrul de 2,5 mm si 5 bucati cu diametrul de 4 mm. Speculii se pot steriliza la 134 °C, ..
Mini-otoscopul este un dispozitiv compact, si are o ilu...
Negatoscop de perete - 36 x 42 cm
550,0RON
Negatoscop cu un singur panou, montat pe perete, special conceput pentru a genera o lumina intensa, care face posibila citirea usoara, in detaliu a radiografiilor. Partea din fata si capacul din spate sunt fabricate din placa ignifuga. Rama frontala din aluminiu. Specificatii tehnice: Monta..
Negatoscop cu un singur panou, montat pe perete, specia...
Negatoscop de perete 45cm x 50cm
500,0RON
Negatoscop de perete, de dimensiune 45 x 50 cm, cu cadru din metal și ecran din plexiglas, pentru examinarea prin transparență a radiografiilor. Specificații tehnice: - cadru din metal; - ecran din Plexiglas pe suprafața frontală; - buton On/Off; - tub fluorescent circular de 32 W; - to..
Negatoscop de perete, de dimensiune 45 x 50 cm, cu cadr...
Oftalmoscop Uni II
445,0RON
Oftalmoscop-ul Riester Uni II este destinat pentru : utilizarea in oftalmologie pediatrie medicina generala si orl Specificatii : dotat cu bec halogen de 2.5 V lentile corectoare intre -20 la + 20 dioptrii prevazut cu maner din metal cromat  reostat ce permite re..
Oftalmoscop-ul Riester Uni II este destinat pentru : ...
Oglinda Frontala
210,0RON
Oglinda frontala Riester constructie robusta diametru 90 mm sistem manipulare cu bila pentru manevrare usoara banda pentru cap sistem pentru ajustarea dimensiunii construita din materiale de calitate superioara ofera mobilitate sporita medicului  ..
Oglinda frontala Riester constructie robusta di...
Pulsoximetru profesional cu senzor
975,0RON
Pulsoximetru CMS 60C este un pulsoximetru cu senzor SpO2 pentru adulti, copii sau nou nascuti destinat specialistilor din spitale sau pentru uz personal. Are alarme vizuale si auditive, acumulator incorporat, conectare si software pentru PC. Pulsoximetru destinat specialistilor din spitale ..
Pulsoximetru CMS 60C este un pulsoximetru cu senzor SpO...
Pulsoximetru Ri-Fox N Riester
740,0RON
Pulsoximetrul : serveste la masurarea neinvaziva a saturatiei arteriale in oxigen (SpO2) masoara frecventa cardiaca (frecventa pulsului) Saturatia in oxigen indica procentul de hemoglobina din sangele arterial care fixeaza oxigen. din acest motiv reprezinta un param..
Pulsoximetrul : serveste la masurarea neinvaziva ...
Specul Auricular Riester
12,0RON
Specul auricular pentru otoscop Riester din plastic. Numarul Diametrul 1 Ø 2 mm 2 Ø 3 mm 3 Ø 4 mm 4 Ø 5 mm 5 Ø 9 mm   ..
Specul auricular pentru otoscop Riester din plastic. ...
Spirometru portabil cu indicator de culoare (cu cursor)
180,0RON
Compact, usor si portabil. Design intuitiv cu trei zone disticte indicate prin culori. Valori usor de citit si interpretat. Scala de masurare intre 60-800 L/min. Acuratete si consistenta a rezultatelor. Posibilitatea de utilizare cu piese bucale de unica utilizare. Design pentru Adulti. ..
Compact, usor si portabil. Design intuitiv cu trei zon...
Spirotest Riester
665,0RON
Spirotestul utilizeaza o tehnologie moderna ce asigura masurarea cu precizie a capacitatii pulmonare fara utilizarea apei. produs de inalta calitate design atractiv utilizat in cabinete medicale si centre sportive Simplitatea manipularii si utilizarii acestui dispozitiv de c..
Spirotestul utilizeaza o tehnologie moderna ce asi...
Trusa Medicala Pentru Diagnostic Cu Otoscop Si Oftalmoscop E - Scope Riester
1.113,0RON
Otoscop ,,E-Scope'' lupa cu marire x 3 sistem pentru efectuarea otoscopiilor pneumatice speculi auriculari reutilizabili 5 buc  1 buc de 2,5 mm si 5 buc de 4 mm confectionat din plastic ranforsat de culoare  neagra inele din metal cromat  iluminare cu fibra opti..
Otoscop ,,E-Scope'' lupa cu marire x 3 sistem p...
Afișare 1 - 15 din 15 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux