Aparatura Medicala

Aparatura Medicala


Mini-Otoscop
200,0RON Fără TVA: 168,1RON
Mini-otoscopul este un dispozitiv compact, si are o iluminare cu bec halogen. Este prevazut cu o lupa 3X, care se poate roti. Se livreaza impreuna cu 10 speculi auriculari (reutilizabili), 5 bucati cu diametrul de 2,5 mm si 5 bucati cu diametrul de 4 mm. Speculii se pot steriliza la 134 °C, ..
Mini-otoscopul este un dispozitiv compact, si are o iluminare cu ...
Oftalmoscop Uni II
445,0RON Fără TVA: 373,9RON
Oftalmoscop-ul Riester Uni II este destinat pentru : utilizarea in oftalmologie pediatrie medicina generala si orl Specificatii : dotat cu bec halogen de 2.5 V lentile corectoare intre -20 la + 20 dioptrii prevazut cu maner din metal cromat  reostat ce permite re..
Oftalmoscop-ul Riester Uni II este destinat pentru : utiliz...
Oglinda Frontala
210,0RON Fără TVA: 176,5RON
Oglinda frontala Riester constructie robusta diametru 90 mm sistem manipulare cu bila pentru manevrare usoara banda pentru cap sistem pentru ajustarea dimensiunii construita din materiale de calitate superioara ofera mobilitate sporita medicului  ..
Oglinda frontala Riester constructie robusta diametru 90 ...
Otoscop EScope- Riester
290,0RON Fără TVA: 243,7RON
Specificatii: iluminare directa2.7V vacuum  trusă în husă de material 5 bucati specule reutilizabile 2.5mm 5 bucati specule reutilizabile 4mm utilizeaza 2 baterii tip AA Culoare: NEGRU     ..
Specificatii: iluminare directa2.7V vacuum  trusă în...
Otoscop Riester Uni I
270,0RON Fără TVA: 226,9RON
Otoscop-ul Riester Uni I : este din metal cromat iluminare cu bec incandescent 2,7 V lumina rece dotat cu lupa marire x 4 pivotanta 360° acces pentru instrumentele chirurgicale maner de alimentare tip "C" Ø28 mm reostat pentru reglarea intensitatii luminoase functioneaza cu ..
Otoscop-ul Riester Uni I : este din metal cromat iluminar...
Pulsoximetru Ri-Fox N Riester
740,0RON Fără TVA: 621,8RON
Pulsoximetrul : serveste la masurarea neinvaziva a saturatiei arteriale in oxigen (SpO2) masoara frecventa cardiaca (frecventa pulsului) Saturatia in oxigen indica procentul de hemoglobina din sangele arterial care fixeaza oxigen. din acest motiv reprezinta un param..
Pulsoximetrul : serveste la masurarea neinvaziva a saturati...
Specul Auricular Riester
12,0RON Fără TVA: 10,1RON
Specul auricular pentru otoscop Riester din plastic !!!  Avem rugamintea la comenzile online sa specificati marimea in rubrica observatii !  Numarul Diametrul 1 Ø 2 mm 2 Ø 3 mm 3 Ø 4 mm 4 ..
Specul auricular pentru otoscop Riester din plastic !!!  ...
Spirotest Riester
665,0RON Fără TVA: 558,8RON
Spirotestul utilizeaza o tehnologie moderna ce asigura masurarea cu precizie a capacitatii pulmonare fara utilizarea apei. produs de inalta calitate design atractiv utilizat in cabinete medicale si centre sportive Simplitatea manipularii si utilizarii acestui dispozitiv de c..
Spirotestul utilizeaza o tehnologie moderna ce asigura masur...
Trusa Medicala Pentru Diagnostic Cu Otoscop Si Oftalmoscop E - Scope Riester
1.113,0RON Fără TVA: 935,3RON
Otoscop ,,E-Scope'' lupa cu marire x 3 sistem pentru efectuarea otoscopiilor pneumatice speculi auriculari reutilizabili 5 buc  1 buc de 2,5 mm si 5 buc de 4 mm confectionat din plastic ranforsat de culoare  neagra inele din metal cromat  iluminare cu fibra opti..
Otoscop ,,E-Scope'' lupa cu marire x 3 sistem pentru efec...
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Punct de lucru Tatarasi , situat pe Str. Vasile Lupu, Nr.86 Bloc K1 Iasi, langa magazinul Flux