Aparatura Medicala

Subcategorii

Accutrend GCT
803,0RON Fără TVA: 674,8RON
Indicatii: Accutrend GCT este un aparat modern, precis si usor de utilizat pentru monitorizarea a trei parametrii implicati in evaluarea riscului cardiovascular: glicemia, colesterolul si trigliceridele. Toate aceste teste pot fi determinate in numai trei minute - din sange capilar. Pentru f..
Indicatii: Accutrend GCT este un aparat modern, precis si usor d...
Aparat triplutest MultiCareIn
315,0RON Fără TVA: 264,7RON
MultiCare este un sistem pentru măsurarea concentraţiei de glucoză, colesterol şi trigliceride din tot sângele. Tehnologia multiparametrului permite măsurarea, cu ajutorul aceluiaşi aparat MultiCare, a diverşilor analiţi, prin simpla schimbare a tipului de stripuri-tester şi prin folosirea..
MultiCare este un sistem pentru măsurarea concentraţiei de gluc...
Diapazon - Riester
220,0RON Fără TVA: 184,9RON
Destinatspecialistilor in neurologie si ORL. Aceste diapazoane practice,permit examinarea de frecventa simplu si rapid. Diapazonul este un instrument indispensabil neurologului. Permite un diagnostic fara echivoc in cazul reducerii sensibilitatii la vibratie, testarea palesteziei si recunoas..
Destinatspecialistilor in neurologie si ORL. Aceste diapazoane p...
Electrocauter - Surtron 80
4.200,0RON Fără TVA: 3.529,4RON
Domenii de utilizare:  Chirurgie generala Stomatologie Dermatologie Utilizabil si in: Prim ajutor Chirurgie vasculara Medicina veterinara Specificatii tehnice: Functionare monopolara si bipolara 5 moduri de lucru : Taiere / Mixt / Coagulare / Coag..
Domenii de utilizare:  Chirurgie generala Stomatolog...
Glucometru - Beurer GL42
150,0RON Fără TVA: 126,1RON
Aparat de masurare a glicemiei Descriere produs: Display XXL Benzi de test late Verificarea cantitatii de sange: masurarea numai in cazul unei probe de sange suficiente Marcarea simpla a valorilor masurate pentru un management optim al diabetului Testat clinic Set de start: a..
Aparat de masurare a glicemiei Descriere produs: Display...
Glucometru One Touch Select Plus Flex
110,0RON Fără TVA: 92,4RON
Glucometrul One Touch Select Plus Flex contine un indicator al valorilor in 3 culori care afiseaza in mod automat o notificare a valorii si indica corespunzator banda de culoare, astfel incat pacientii sa stie cum trebuie sa actioneze. Puteti modifica limitele prestabilite ale intervalului (ro..
Glucometrul One Touch Select Plus Flex contine un indicator al va...
Glucometru PalmLab fara calibrare
110,0RON Fără TVA: 92,4RON
Glucometrul PalmLab CodeFree (fara calibrare) este extrem de usor de utlizat, oferind rezultate precise in 7 secunde prin metoda de testare electro-chimicǎ. Rezultatele de mare precizie obtinute sunt usor de citit, fiind afisate foarte vizibil pe un ecran LCD. Sistemul PalmLab CodeFree (fara ..
Glucometrul PalmLab CodeFree (fara calibrare) este extrem de usor...
Glucometru Prima - 0.1ml
80,0RON Fără TVA: 67,2RON
Acest aparat este destinat pentru determinarea nivelului glicemiei in sangele capilar proaspat. Sistemul este realizarea cu intentia de a fi utilizat in exteriorul corpului uman, pentru masurarea nivelului zaharului din sange. Glucometrul PRIMA, modelul BG-102 trebuie folosit doar cu testel..
Acest aparat este destinat pentru determinarea nivelului glicemie...
Lanterna medicala pentru diagnostic
175,0RON Fără TVA: 147,1RON
Instrument de diagnostic versatil, compact, design modern, calitate incontestabila, ofera posibilitatea unui diagnostic precis si rapid. Lanterna este destinata pentru utilizarea in diverse domenii ale practicii medicale moderne. Caracteristici: bec Xenon 2,5V functioneaza cu 2 bate..
Instrument de diagnostic versatil, compact, design modern, calita...
Manseta tensiometre Omron (22-32 cm)
123,0RON Fără TVA: 103,4RON
Utilizarea unei mansete potrivite este esential pentru o determinare corecta a tensiunii arteriale. Asigurati-va ca folositi manseta potrivita pentru bratul dumneavoastra. Manseta larga Omron pentru circumferinta bratului cuprinsa intre 22 si 32 cm se poate utiliza la toate tipurile de tensio..
Utilizarea unei mansete potrivite este esential pentru o determin...
Manseta tensiometre Omron (22-42 cm)
130,0RON Fără TVA: 109,2RON
Utilizarea unei mansete potrivite este esential pentru o determinare corecta a tensiunii arteriale. Asigurati-va ca folositi manseta potrivita pentru bratul dumneavoastra. Manseta larga Omron pentru circumferinta bratului cuprinsa intre 22 si 42 cm se poate utiliza la toate tipurile de tensio..
Utilizarea unei mansete potrivite este esential pentru o determin...
Manseta tensiometru clasic
48,0RON Fără TVA: 40,3RON
Este manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arteriale. Manseta  se potriveste pentru marimi diferite ale circumferintei bratului. Cu aceasta manseta aproximativ 96% dintre utilizatori vor avea o manseta care li se potriveste pe brat. Mod de folosire manseta: 1. se des..
Este manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arter...
Manseta tensiometru electronic
53,0RON Fără TVA: 44,5RON
Este manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arteriale. Manseta se potriveste pentru marimi diferite ale circumferintei bratului : de la 22 la 36 cm Cu aceasta manseta aproximativ 96% dintre utilizatori vor avea o manseta care li se potriveste pe brat. Mod de folosire manset..
Este manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arter...
Manseta XL pentru tensiometru electronic
58,0RON Fără TVA: 48,7RON
Este manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arteriale. Manseta  se potriveste pentru marimi diferite ale circumferintei bratului : de la 32 la 42 cm Cu aceasta manseta aproximativ 96% dintre utilizatori vor avea o manseta care li se potriveste pe brat. Mod de folosire ..
Este manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arter...
Oftalmoscop - Riester Uni II
445,0RON Fără TVA: 373,9RON
Oftalmoscop Uni II destinat pentru utilizarea in oftalmologie, pediatrie, medicina generala, ORL. Oftalmoscopul este dotat cu bec cu halogen de 2.5V Lentile corectoare intre -20 la + 20 dioptrii. Este prevazut cu un maner de metal cromat, cu reostat care permite reglarea intensitatii luminoa..
Oftalmoscop Uni II destinat pentru utilizarea in oftalmologie, pe...
Oglinda frontala - Riester
184,0RON Fără TVA: 154,6RON
Oglinda frontala Ziegler, constructie robusta, diametru de 90 mm, sistem de manipulare cu bila pentru manevrare usoara în directii diferite. Prevazuta cu o banda de cap, care are un sistem pentru ajustarea dimensiunii. Construita din materiale de calitate superoara, rezistenta maxima, pentru ..
Oglinda frontala Ziegler, constructie robusta, diametru de 90 mm,...
Afişare 1 - 16 din 81 (6 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon