Aparatura Medicala

Subcategorii

Accutrend GCT
803,0RON Fără TVA: 674,8RON
Indicatii: Accutrend GCT este un aparat modern, precis si usor de utilizat pentru monitorizarea a trei parametrii implicati in evaluarea riscului cardiovascular: glicemia, colesterolul si trigliceridele. Toate aceste teste pot fi determinate in numai trei minute - din sange capilar. Pentru f..
Indicatii: Accutrend GCT este un aparat modern, precis si usor d...
Aparat triplutest MultiCareIn
315,0RON Fără TVA: 264,7RON
MultiCare este un sistem pentru măsurarea concentraţiei de glucoză, colesterol şi trigliceride din tot sângele. Tehnologia multiparametrului permite măsurarea, cu ajutorul aceluiaşi aparat MultiCare, a diverşilor analiţi, prin simpla schimbare a tipului de stripuri-tester şi prin folosirea..
MultiCare este un sistem pentru măsurarea concentraţiei de gluc...
Diapazon - Riester
220,0RON Fără TVA: 184,9RON
Destinatspecialistilor in neurologie si ORL. Aceste diapazoane practice,permit examinarea de frecventa simplu si rapid. Diapazonul este un instrument indispensabil neurologului. Permite un diagnostic fara echivoc in cazul reducerii sensibilitatii la vibratie, testarea palesteziei si recunoas..
Destinatspecialistilor in neurologie si ORL. Aceste diapazoane p...
Electrocauter - Surtron 80
4.200,0RON Fără TVA: 3.529,4RON
Domenii de utilizare:  Chirurgie generala Stomatologie Dermatologie Utilizabil si in: Prim ajutor Chirurgie vasculara Medicina veterinara Specificatii tehnice: Functionare monopolara si bipolara 5 moduri de lucru : Taiere / Mixt / Coagulare / Coag..
Domenii de utilizare:  Chirurgie generala Stomatolog...
Glucometru One Touch Select Plus Flex
110,0RON Fără TVA: 92,4RON
Glucometrul One Touch Select Plus Flex contine un indicator al valorilor in 3 culori care afiseaza in mod automat o notificare a valorii si indica corespunzator banda de culoare, astfel incat pacientii sa stie cum trebuie sa actioneze. Puteti modifica limitele prestabilite ale intervalului (ro..
Glucometrul One Touch Select Plus Flex contine un indicator al va...
Kit autotestare colesterol - Veroval
70,0RON Fără TVA: 58,8RON
Factor de risc pentru sistemul circulator: colesterolul Colesterolul este produs în ficat si îndeplineste un rol important pentru o multitudine de functii ale organismului, de exemplu în constructia membranelor celulare.  Un nivel crescut al colesterolului în sange constituie însa un fac..
Factor de risc pentru sistemul circulator: colesterolul Colester...
Lampa frontala ,,Ri-Focus LED'' - Riester
850,0RON Fără TVA: 714,3RON
Lampa frontala Ri-Focus LED de la Riester, este un instrument medical de iluminare cu LED, care asigura o precizie de diagnosticare cu 40% mai buna decat clasicele instrumente medicale de iluminare. LED-ul de inalta performanta (peste 100000 LUX) ofera numeroase beneficii: luminozitate p..
Lampa frontala Ri-Focus LED de la Riester, este un instrument med...
Lansator ace Bionime GD 500
56,0RON Fără TVA: 47,1RON
Dispozitiv pentru obtinerea unei probe de sange pentru masurarea glicemiei. Proiectare speciala sigura. Intepatura nedureroasa. Cele 7 nivele de ajustare a capacului permit setarea ideala de adancime a acului in momentul intepaturii pentru fiecare utilizator individual. Usor de utilizat. ..
Dispozitiv pentru obtinerea unei probe de sange pentru masurarea ...
Lanterna medicala pentru diagnostic
175,0RON Fără TVA: 147,1RON
Instrument de diagnostic versatil, compact, design modern, calitate incontestabila, ofera posibilitatea unui diagnostic precis si rapid. Lanterna este destinata pentru utilizarea in diverse domenii ale practicii medicale moderne. Caracteristici: bec Xenon 2,5V functioneaza cu 2 bate..
Instrument de diagnostic versatil, compact, design modern, calita...
Manseta pentru tensiometrul Tensoval Comfort
53,0RON Fără TVA: 44,5RON
Manseta este disponibila ca accesoriu pentru aparatul Tensoval Comfort. Manseta aparatului va permite sa selectati cea mai buna alternativa pentru dumneavoastra, tinand cont de circumferinta bratului.  Alegerea marimii potrivite asigura o masurare corecta si exacta.  Manseta are ..
Manseta este disponibila ca accesoriu pentru aparatul Tensoval Co...
Manseta pentru tensiometrul Tensoval Duo Control
60,0RON Fără TVA: 50,4RON
Masurarea tensiunii arteriale nu trebuie sa fie o povara. Manseta inovatoare ce garanteaza o masurare comfortabila, si mai ales corecta. Avand in vedere ca pozitionarea incorecta a mansetei pe brat reprezinta una din cauzele cele mai frecvente a rezultatelor eronate in masurarea tensiunii, Hart..
Masurarea tensiunii arteriale nu trebuie sa fie o povara. Manseta...
Manseta tensiometre Omron (22-32 cm)
123,0RON Fără TVA: 103,4RON
Utilizarea unei mansete potrivite este esential pentru o determinare corecta a tensiunii arteriale. Asigurati-va ca folositi manseta potrivita pentru bratul dumneavoastra. Manseta larga Omron pentru circumferinta bratului cuprinsa intre 22 si 32 cm se poate utiliza la toate tipurile de tensio..
Utilizarea unei mansete potrivite este esential pentru o determin...
Manseta tensiometre Omron (22-42 cm)
130,0RON Fără TVA: 109,2RON
Utilizarea unei mansete potrivite este esential pentru o determinare corecta a tensiunii arteriale. Asigurati-va ca folositi manseta potrivita pentru bratul dumneavoastra. Manseta larga Omron pentru circumferinta bratului cuprinsa intre 22 si 42 cm se poate utiliza la toate tipurile de tensio..
Utilizarea unei mansete potrivite este esential pentru o determin...
Manseta tensiometru brat  22-42 cm
58,0RON Fără TVA: 48,7RON
Indicatii: Poate fi utilizata pentru circumerinta bratului cu dimensiuni cuprinse intre  22-42 cm.  Forma de manson ofera o utilizare simpla si rapida iar materialul special, care nu aluneca ofera confort si siguranta. Pe manseta sunt inscriptionate dimensiunile pentru a cunoaste l..
Indicatii: Poate fi utilizata pentru circumerinta bratului cu di...
Manseta tensiometru clasic
48,0RON Fără TVA: 40,3RON
Este manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arteriale. Manseta  se potriveste pentru marimi diferite ale circumferintei bratului. Cu aceasta manseta aproximativ 96% dintre utilizatori vor avea o manseta care li se potriveste pe brat. Mod de folosire manseta: 1. se des..
Este manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arter...
Manseta tensiometru electronic
53,0RON Fără TVA: 44,5RON
Este manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arteriale. Manseta se potriveste pentru marimi diferite ale circumferintei bratului : de la 22 la 32 cm Cu aceasta manseta aproximativ 96% dintre utilizatori vor avea o manseta care li se potriveste pe brat. Mod de folosire m..
Este manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arter...
Afişare 1 - 16 din 82 (6 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon