Aparate Diagnostic

Aparate Diagnostic


Diapazon - Riester
220,0RON Fără TVA: 184,9RON
Destinatspecialistilor in neurologie si ORL. Aceste diapazoane practice,permit examinarea de frecventa simplu si rapid. Diapazonul este un instrument indispensabil neurologului. Permite un diagnostic fara echivoc in cazul reducerii sensibilitatii la vibratie, testarea palesteziei si recunoas..
Destinatspecialistilor in neurologie si ORL. Aceste diapazoane p...
Electrocauter - Surtron 80
4.200,0RON Fără TVA: 3.529,4RON
Domenii de utilizare:  Chirurgie generala Stomatologie Dermatologie Utilizabil si in: Prim ajutor Chirurgie vasculara Medicina veterinara Specificatii tehnice: Functionare monopolara si bipolara 5 moduri de lucru : Taiere / Mixt / Coagulare / Coag..
Domenii de utilizare:  Chirurgie generala Stomatolog...
Lampa frontala ,,Ri-Focus LED'' - Riester
850,0RON Fără TVA: 714,3RON
Lampa frontala Ri-Focus LED de la Riester, este un instrument medical de iluminare cu LED, care asigura o precizie de diagnosticare cu 40% mai buna decat clasicele instrumente medicale de iluminare. LED-ul de inalta performanta (peste 100000 LUX) ofera numeroase beneficii: luminozitate p..
Lampa frontala Ri-Focus LED de la Riester, este un instrument med...
Lanterna medicala pentru diagnostic
175,0RON Fără TVA: 147,1RON
Instrument de diagnostic versatil, compact, design modern, calitate incontestabila, ofera posibilitatea unui diagnostic precis si rapid. Lanterna este destinata pentru utilizarea in diverse domenii ale practicii medicale moderne. Caracteristici: bec Xenon 2,5V functioneaza cu 2 bate..
Instrument de diagnostic versatil, compact, design modern, calita...
Oftalmoscop - Riester Uni II
445,0RON Fără TVA: 373,9RON
Oftalmoscop Uni II destinat pentru utilizarea in oftalmologie, pediatrie, medicina generala, ORL. Oftalmoscopul este dotat cu bec cu halogen de 2.5V Lentile corectoare intre -20 la + 20 dioptrii. Este prevazut cu un maner de metal cromat, cu reostat care permite reglarea intensitatii luminoa..
Oftalmoscop Uni II destinat pentru utilizarea in oftalmologie, pe...
Oglinda frontala - Riester
184,0RON Fără TVA: 154,6RON
Oglinda frontala Ziegler, constructie robusta, diametru de 90 mm, sistem de manipulare cu bila pentru manevrare usoara în directii diferite. Prevazuta cu o banda de cap, care are un sistem pentru ajustarea dimensiunii. Construita din materiale de calitate superoara, rezistenta maxima, pentru ..
Oglinda frontala Ziegler, constructie robusta, diametru de 90 mm,...
Otoscop -  Riester Uni I
270,0RON Fără TVA: 226,9RON
Otoscop Riester Uni I, din metal cromat, iluminare cu bec incandescent 2,7V, lumina rece, iluminarea optima. Dotat cu lupa cu marire X4 pivotanta 360°, cu acces pentru instrumentele chirurgicale. Sistem pentru efectuarea de otoscopii pneumatice. Maner de alimentare tip "C" Ø28 mm cu reostat ..
Otoscop Riester Uni I, din metal cromat, iluminare cu bec incande...
Pulsoximetru - Trust
270,0RON Fără TVA: 226,9RON
Pulsoximetrul de deget determina oxigenul saturat functional din hemoglobina arteriala (SpO2) prin masurarea absorbtiei luminii rosii si infarosii trecand prin tesutul perfuzat. Schimbarile in absorbtie cauzate de pulsatia sangelui in patil vascular sunt folosite in determinarea oxigenului sat..
Pulsoximetrul de deget determina oxigenul saturat functional din ...
Pulsoximetru de deget
200,0RON Fără TVA: 168,1RON
Pulsoximetrul pentru de deget este un dispozitiv medical nou cu tehnici neinvazive pentru detectarea pulsului.  Portabil, este capabil sa masoare valorile presiunii sangelui si pulsului rapid si precis. CARACTERISTICI: Ecran LCD Ecran LCD, usor de operat Consum scazut, operar..
Pulsoximetrul pentru de deget este un dispozitiv medical nou cu t...
Pulsoximetru RiFox- Riester
740,0RON Fără TVA: 621,8RON
Pulsoximetru serveste la masurarea neinvaziva a saturatiei arteriale in oxigen (SpO2) si a frecventei cardiace (frecventa pulsului). Saturatia in oxigen indica procentul de hemoglobina din sangele arterial care fixeaza oxigen. Din acest motiv reprezinta un parametru important pentru evaluarea..
Pulsoximetru serveste la masurarea neinvaziva a saturatiei arteri...
Specul auricular plastic - Riester
12,0RON Fără TVA: 10,1RON
Specul auricular pentru otoscop Riester. Numarul Diametrul 1 Ø 2 mm 2 Ø 3 mm 3 Ø 4 mm 4 Ø 5 mm 5 Ø 9 mm   ..
Specul auricular pentru otoscop Riester. Numarul ...
Spirotest - Riester
665,0RON Fără TVA: 558,8RON
Utilizeaza tehnologie moderna ce asigura masurarea cu precizie a capacitatii pulmonare fara utilizarea apei. Acest produs Riester de inalta calitate, cu un design atractiv, este utilizat in cabinete medicale si centre sportive. Simplitatea manipularii face ca acest dispozitiv sa poata fi util..
Utilizeaza tehnologie moderna ce asigura masurarea cu precizie a ...
Trusa medicala pentru diagnostic cu otoscop si oftalmoscop ,,E-Scope'' - Riester
1.113,0RON Fără TVA: 935,3RON
Otoscopul si Oftalmoscopul ,,E-Scope'' de la Riester este dotat cu o trusa speciala  rezistenta la socuri. Aceasta include inserții speciale in care instrumentele pot fi depozitate perfect fara a fi supuse riscurilor de deteriorare. Otoscop ,,E-Scope'' lupa cu marire x3. sistem..
Otoscopul si Oftalmoscopul ,,E-Scope'' de la Riester este dotat c...
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon