Umidificatoare - Purificatoare Aer

Umidificatoare - Purificatoare Aer


Purificator de aer SALIN S2
174,0RON Fără TVA: 146,2RON
Produsele Salin sunt bazate pe ideea tratamentelor in minele de sare cunoscute si folosite la noi in ţară de foarte multă vreme. Ele utilizează un procedeu de noutate absolută in tratarea complexă a aerului si anume trecerea forţată a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de săruri, i..
Produsele Salin sunt bazate pe ideea tratamentelor in minele ...
Rezerva filtru SALIN S2
63,0RON Fără TVA: 52,9RON
Pentru mentinerea in parametrii optimi a capacitatii de purificare a aerului, se recomanda schimbarea placilor saline dupa patru-sase luni de utilizare. Pastrate in ambalajul original valabilitatea acestora este de peste 2 ani. ..
Pentru mentinerea in parametrii optimi a capacitatii de purificar...
Umidificator cu ultrasunete - Vivamax
392,0RON Fără TVA: 329,4RON
Umidificatorul cu ultrasunete Vivamax este usor de utilizat si va permite sa reglati nivelul optim de umiditate din incaptere. Este usor de utilizat, este prevazut cu telecomanda, touch screen si o lampa de veghe pentru copil. Un umidificator cu capacitate de reglare complexa a umiditatii. Pe..
Umidificatorul cu ultrasunete Vivamax este usor de utilizat si va...
Umidificator cu ultrasunete JC-490
218,0RON Fără TVA: 183,2RON
ASISTENŢĂ IMEDIATĂ  A PROBLEMELOR RESPIRATORII, ATÂT PENTRU COPII CÂT ŞI PENTRU ADULŢI. ASIGURĂ UN NIVEL OPTIM DE UMIDITATE ÎN AER. Uşor de folosit, ideal pentru orice ambient Tehnologie cu ultrasunete ;emite vapori reci Lumină nocturnă relaxantă Lumină roşie:indică dacă rezervorul ..
ASISTENŢĂ IMEDIATĂ  A PROBLEMELOR RESPIRATORII, ATÂT PENTRU ...
Umidificator de aer cu abur rece - Laica
220,0RON Fără TVA: 184,9RON
Nivelul scazut al umiditatii poate afecta caile respiratorii provocand probleme de sanatate si disconfort mai ales pentru cei mici. Umidificatorul de aer ultrasonic Laica HI3012 a fost creat special pentru a asigura nivelul optim de umiditate, usurand respiratia copiilor si a adultilor. Dota..
Nivelul scazut al umiditatii poate afecta caile respiratorii prov...
Umidificator de aer cu abur rece - Laica
300,0RON Fără TVA: 252,1RON
Nivelul scazut al umiditatii poate afecta caile respiratorii provocand probleme de sanatate si disconfort mai ales pentru cei mici.  Umidificatorul de aer ultrasonic Laica HI3011 a fost creat special pentru a asigura nivelul optim de umiditate, usurand respiratia copiilor si a adultilor..
Nivelul scazut al umiditatii poate afecta caile respiratorii prov...
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon