Aerosoli - Nebulizatoare

Aerosoli - Nebulizatoare

Aparate aerosoli - nebulizatoare pentru terapie respiratorie.Aerosol cu piston - Joycare
194,0RON Fără TVA: 163,0RON
Sistemul de pistoane da o vaporizare foarte rapidă şi fină, şi poate fi folosit cu majoritatea medicamentelor prescrise, mărind partea benefică a tratamentului. Datorită performanţei foarte bune, poate fi considerat un instrument profesional. Este uşor de folosit şi ideal pentru tratament aca..
Sistemul de pistoane da o vaporizare foarte rapidă şi fină, şi po...
Aerosol cu ultrasunete New!
220,0RON Fără TVA: 184,9RON
2 INTENSITATI DE NEBULIZARE Dispozitiv cu ultrasunete,cu o înalta viteza de nebulizare. Rapid si silentios, confortabil pentru copii. Practic si usor de folosit si în afara casei, ideal pentru tratarea bolilor respiratorii. SPECIFICATII: Frecventa ultrasonica: 2,4 MHz Dimensiunea ..
2 INTENSITATI DE NEBULIZARE Dispozitiv cu ultrasunete,cu o înalt...
Aparat aerosoli - Omron C28
392,0RON Fără TVA: 329,4RON
Combinatia unica a compresorului CompAIR cu tehnologia V.V.T. (Virtual Valve Technology) a kit-ului de nebulizare, conduce la obtinerea unei cantitati mai mari de aerosoli cu dimensiuni optime, care sa poate fi inhalata de pacient. Design-ul unic al kitului de nebulizare asigurat de tehnologia..
Combinatia unica a compresorului CompAIR cu tehnologia V.V.T. (Vi...
Aparat aerosoli - Omron C801
310,0RON Fără TVA: 260,5RON
Omron C801 este un aparat de aerosoli cu compresor, avand o greutate redusa (aprox.270 grame) si un design la indemina. Cu un nivel de zgomot de numai 46 dB, permite utilizarea aparatului confortabil si in liniste. Este un aparat de aerosoli ce asigura o perioada scurta de timp pentru inhalar..
Omron C801 este un aparat de aerosoli cu compresor, avand o greut...
Aparat aerosoli cu compresor - Beurer IH18
226,0RON Fără TVA: 189,9RON
Aerosol cu tehnologia compresiei aerului pentru tratamentul tractului respirator inferior si superior. Cantitate mare de particule respirabile (>0.18 ml/min). Caracteristici: Tehnologia compresiei aerului Pentru tratamentul tractului respirator superior si inferior Pentru trata..
Aerosol cu tehnologia compresiei aerului pentru tratamentul tract...
Aparat aerosoli cu compresor - Laica NE2010
223,0RON Fără TVA: 187,4RON
Aparat aerosoli cu compresor Laica NE2010 Aparatul de aerosoli Laica NE2010 este ideal pentru tratamentul bronsitelor, sinuzitelor, racelilor sau alergiilor, aparatul de aerosoli cu piston Laica NE2010 transforma medicametele din forma lichida in vapori. Acestea vor fi usor de inhalat ata..
Aparat aerosoli cu compresor Laica NE2010 Aparatul de aeros...
Aparat aerosoli cu piston - Beurer IH21
242,0RON Fără TVA: 203,4RON
Ideal pentru tratamentul bronsitelor, sinuzitelor, racelilor sau alergiilor, aparatul de aerosoli cu piston IH21 transforma medicametele din forma lichida in vapori. Acestea vor fi usor de inhalat atat de cei mari cat si de cei mici, aparatul fiind dotat cu masca pentru adulti, respecti..
Ideal pentru tratamentul bronsitelor, sinuzitelor, racelilor sau ...
Aparat aerosoli cu ultrasunete -  Beurer IH40
370,0RON Fără TVA: 310,9RON
Aparat aerosol cu tehnologie ultrasonica potrivit pentru tratarea cailor respiratorii superioare si inferioare, a racelii si a astmului.     Caracteristici: Aparat aerosol cu tehnologie ultrasonică Potrivit pentru tratarea căilor respiratorii superioare și inferioare, ..
Aparat aerosol cu tehnologie ultrasonica potrivit pentru tratarea...
Aparat aerosoli cu ultrasunete - Laica MD6026
281,0RON Fără TVA: 236,1RON
Aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 pentru copii si adulti - fara zgomot Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 dispune de cel mai nou design si cea mai performanta tehnologie, fiind caracterizat de o silentiozitate exceptionala. Din acest motiv este ideal pentru copii care d..
Aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 pentru copii si adult...
Aparat aerosoli cu ultrasunete - Medifit
285,0RON Fără TVA: 239,5RON
Specificatii: Sursa de current: 230V ~ 50Hz, 40VA Frecventa ultrasonica: 1,7 MHz Rata de nebulizare maxima: ≥1.5ml/min Dimensiunea particulei: 5µm Capacitatea cupei de medicament: 12ml Nivel de zgomot: ≤55dB Temperatura de operare si umiditate: de la +10°C la + 40°C, umiditate..
Specificatii: Sursa de current: 230V ~ 50Hz, 40VA Frecven...
Aparat aerosoli Omron DuoBaby cu aspirator nazal
430,0RON Fără TVA: 361,3RON
Aparat Aerosoli Omron DuoBaby cu sistem de curatare nazala si terapia cu aerosoli este recomandat pentru sugari si copii mici de pina la varsta de 2 ani. Aparat Aerosoli Omron DuoBaby combina administrarea reglabila a debitului de aerosoli cu un aspirator nazal care utilizeaza "Efectul Venturi"..
Aparat Aerosoli Omron DuoBaby cu sistem de curatare nazala si ter...
Dispozitiv inhalator - Babyhaler
150,0RON Fără TVA: 126,1RON
Babyhaler este un dispozitiv utilizat in cazul copiilor cu varsta mica pentru a permite inhalarea medicamentelor. Acesta prezinta o masca faciala moale care se poate aplica usor pe nasul si gura copilului. Babyhaler va ajuta sa va asigurati ca acesta primeste doza corecta de medicament. Cu..
Babyhaler este un dispozitiv utilizat in cazul copiilor cu varsta...
Dispozitiv Inhalator - NovaChamber
77,0RON Fără TVA: 64,7RON
Instructiuni de folosire: Pozitionati spray-ul inhalant in capatul opus mastii si fixati-l in fanta capacului. Pozitionati masca pe fata, astfel incat sa acopere complet nasul si gura. Apasati spray-ul, inspirati adanc si apoi tineti-va respiratia pentru 8-10 secunde. Dupa terminare..
Instructiuni de folosire: Pozitionati spray-ul inhalant in ...
Nebulizator Compact - Nimo
150,0RON Fără TVA: 126,1RON
Dezvoltat pentru tratamentul cu succes al astmului, alergiilor si al altor afectiuni respiratorii. Tratamentul consta in crearea unor aburi care sunt transportati prin tub spre nebulizator. Cand aerul intra in nebulizator, acesta va transforma medicatia prescrisa in   aerosoli, pent..
Dezvoltat pentru tratamentul cu succes al astmului, alergiilor si...
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon