‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Aerosoli Compresor

Aerosoli Compresor

Aparatul de aerosoli cu compresor foloseste un piston pentru a livra aerul in compartimentul in care este pus tratamentul medicamentos. Aparatul de aerosoli cu ultrasunete utilizeaza un element piezoelectric care genereaza vibratii la frecvente inalte. Acestea sunt transmise medicamentului prin intermediul apei, care serveste ca agent de racire si mediu de propagare. Vibratiile puternice genereaza particulele de aerosoli.  Aerosol cu piston cu viteza reglabila, PM-03, Perfect Medical
180,0RON
Nebulizatorul dvs. este destinat utilizarii in tratamentul astmului bronsic, al BPOC si al altor afectiuni respiratorii in care este necesar un medicament aerosolizat in timpul terapiei. SPECIFICATII: Putere: 220V/50Hz Curent: 0.6A Capacitate medicamente: 8 ml Dimensiunea particu..
Nebulizatorul dvs. este destinat utilizarii in tratamen...
Aerosol cu ultrasunete cu 3 viteze JC618, Joycare
310,0RON
Aerosol cu ultrasunete cu 3 viteze JC618, Joycare Proprietati: - acest nebulizator cu ultrasunete este conceput pentru tratamentul căilor respiratorii superioare și inferioare; - medicația lichidă transformată prin vibrații de înaltă frecvență în picături, la o dimensiune predominantă a pică..
Aerosol cu ultrasunete cu 3 viteze JC618, Joycare Prop...
Aerosoli Compresor Nimo
180,0RON
 Nimo este un aparat recomandat : atat pentru copii, cat si pentru adulti  eficient in tratamentul afectiunilor pulmonare  in tratamentul astmului in tratamentul bronsitei in tratamentul sinuzitelor si al alergiilor inlatura de asemeni raceli si iri..
 Nimo este un aparat recomandat : atat pentr...
Aerosoli Compresor Omron Duo Baby Cu Aspirator Nazal
430,0RON
Omron DuoBaby este un aparat recomandat : atat pentru copii, cat si pentru sugari eficient in tratamentul afectiunilor pulmonare  in tratamentul astmului in tratamentul bronsitei in tratamentul sinuzitelor si al alergiilor inlatura de asemeni raceli si i..
Omron DuoBaby este un aparat recomandat : at...
Aparat Aerosol 3in1 - Rossmax NK1000
350,0RON
Nebulizatorul 3in1 integreaza un irigator nazal si un aspirator nazal care trateaza atat nasul, cat si caile respiratorii. Ofera ingrijire completa, eficienta si convenabila pentru toate afectiunile respiratorii. Irigatorul nazal poate fi utilizat pentru curatarea si spalarea cavitatilor nazale..
Nebulizatorul 3in1 integreaza un irigator nazal si un a...
Aparat aerosoli (Nebulizator cu compresor) - Omron C28P - C105 / X105
400,0RON
Omron C28P - C105 / X105 - Aparat aerosoli (Nebulizator cu compresor), functionare continua, protectie la supraincalzire. Optimizeaza medicatia in timpul inhalarii. Reduce risipa de medicament in timpul expirarii. Acest produs a fost dezvoltat împreună cu inhaloterapeuţi pentru tratamentul ..
Omron C28P - C105 / X105 - Aparat aerosoli (Nebulizator...
Aparat aerosoli cu compresor - Omron C101
350,0RON
Cu noul OMRON C101 Essential puteti trata eficient si obtine ameliorarea diferitelor afectiuni respiratorii aparute de-a lungul anului si ajuta la diminuarea simptomelor unor afectiuni precum raceala, rinite alergice sau sinuzite. Nebulizatorul C101 Essential realizeaza tratamentul eficient al..
Cu noul OMRON C101 Essential puteti trata eficient si o...
Aparat aerosoli cu compresor Laica - NE2013
220,0RON
Aparatul de aerosoli este ideal in tratamentul bronsitelor, sinuzitelor, racelilor sau alergiilor, aparatul de aerosoli cu piston. Transforma medicamentele din forma lichida in vapori. Acestea vor fi usor de inhalat atat de cei mari cat si de cei mici, aparatul fiind dotat cu masca pentru adult..
Aparatul de aerosoli este ideal in tratamentul bronsite...
Aparat de Aerosoli cu piston - Joycare cu technologie noua Respiro
220,0RON
Dispozitiv pentru terapia cu aerosoli cu piston compresor rotativ. Destinat pentru uz continuu si intensiv. Rapid si eficient cu orice medicament. Este echipat cu compartiment practic pentru cablu,accesorii. Maner pentru transport usor si un carlig practic pentru fiola. Specificatii &nbs..
Dispozitiv pentru terapia cu aerosoli cu piston compres...
Aparat de aerosoli Laica NE2014, cu flux reglabil de nebulizare
200,0RON
Aparat de aerosoli cu compresor pentru copii si adulti Descriere: Aparat aerosoli compact cu compresor Laica NE2014 Aparatul de aerosoli Laica NE2014 este ideal pentru tratamentul bronsitelor, sinuzitelor, racelilor sau alergiilor, aparatul de aerosoli cu piston Laica NE2014 transforma med..
Aparat de aerosoli cu compresor pentru copii si adulti ...
Aparat de Aerosoli NEB 200 - MicroLife
270,0RON
Aparat de aerosoli (nebulizator); - Tratament medical eficient; - Se foloseste in tratamentul cu inhalatii al astmului, bronsitei  cronice si al altor afectiuni respiratorii; - Usor de utilizat si curatat; - Vaporizeaza solutia medicamentoasa in particule extrem de fine, care ajung pin..
Aparat de aerosoli (nebulizator); - Tratament medical ...
Micro aparat de aerosoli compact cu compresor pentru copii si adulti - Laica NE3002
200,0RON
Aparatul de aerosoli Laica NE3002 este ideal pentru tratamentul bronsitelor, sinuzitelor, racelilor sau alergiilor, aparatul de aerosoli cu piston Laica NE3002 transforma medicamentele din forma lichida in vapori. Acestea vor fi usor de inhalat atat de cei mari cat si de cei mici, aparatul fiin..
Aparatul de aerosoli Laica NE3002 este ideal pentru tra...
Afișare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux