Aerosoli

Un aparat cu aerosoli (nebulizator) este un dispozitiv medical care generează aerosoli pentru îmbunătățirea respirației, folosit în terapiile respiratorii.

Există mai multe tipuri de dispozitive care pot genera aerosoli (generatoare de aerosoli):

 • nebulizatoare
 • dispozitive de tratare ambientală a aerului
 • dispozitive de inhalare cu pudră uscată
 • dispozitive de inhalare presurizate cu doze determinate.
 • Un tip de nebulizator frecvent este cel cu ultrasunete  Aparatele de aerosoli sunt produse de multe firme, existând o diversitate de astfel de aparate medicale. Cel mai mic nebulizator din lume este Omron U22 care măsoară nu mai mult de 10 cm înălțime, produs de OMRON Healthcare (Japonia)

Nebulizatoarele sunt aparate care transformă medicamentele lichide în particule foarte fine (ca un fel de ceață) ușor de inhalat, fiind adecvate pentru tratament de:

 • dereglări pulmonare (de respirație)
 • traheită
 • bronșită
 • sinuzită
 • alergii
 • răceli.

Cel mai mare avantaj al terapiei cu aerosoli este că utilizează doze mai mici de substanțe medicamentoase iar efectele adverse sistemice sunt reduse, în timp ce răspunsul la tratament este unul rapid. Dimensiunea particulelor este foarte importanta întrucât administrarea medicamentelor depinde de acest aspect într-o mare măsură.Subcategorii

Aerosoli Compresor Joycare
194,0RON Fără TVA: 163,0RON
Joycare JC 117  este un aparat recomandat : atat pentru copii, cat si pentru adulti  eficient in tratamentul afectiunilor pulmonare  in tratamentul astmului in tratamentul bronsitei in tratamentul sinuzitelor si al alergiilor inlatura de asemeni rac..
Joycare JC 117  este un aparat recomandat : atat pentr...
Aerosoli Compresor Laica
224,0RON Fără TVA: 188,2RON
Laica NE 2010 este un aparat recomandat : atat pentru copii, cat si pentru adulti  eficient in tratamentul afectiunilor pulmonare  in tratamentul astmului in tratamentul bronsitei in tratamentul sinuzitelor si al alergiilor inlatura de asemeni racel..
Laica NE 2010 este un aparat recomandat : atat pentru ...
Aerosoli Compresor Nimo
170,0RON Fără TVA: 142,9RON
 Nimo este un aparat recomandat : atat pentru copii, cat si pentru adulti  eficient in tratamentul afectiunilor pulmonare  in tratamentul astmului in tratamentul bronsitei in tratamentul sinuzitelor si al alergiilor inlatura de asemeni raceli si iri..
 Nimo este un aparat recomandat : atat pentru copii, c...
Aerosoli Compresor Omron C 28
392,0RON Fără TVA: 329,4RON
Omron C 28 este un aparat recomandat :  atat pentru copii, cat si pentru adulti  eficient in tratamentul afectiunilor pulmonare  in tratamentul astmului in tratamentul bronsitei in tratamentul sinuzitelor si al alergiilor inlatura de asemeni raceli ..
Omron C 28 este un aparat recomandat :  atat pentru co...
Aerosoli Compresor Omron C 801
310,0RON Fără TVA: 260,5RON
Omron C 801 este un aparat recomandat : atat pentru copii, cat si pentru adulti  eficient in tratamentul afectiunilor pulmonare  in tratamentul astmului in tratamentul bronsitei in tratamentul sinuzitelor si al alergiilor inlatura de asemeni raceli ..
Omron C 801 este un aparat recomandat : atat pentru co...
Aerosoli Compresor Omron Duo Baby Cu Aspirator Nazal
430,0RON Fără TVA: 361,3RON
Omron DuoBaby este un aparat recomandat : atat pentru copii, cat si pentru sugari eficient in tratamentul afectiunilor pulmonare  in tratamentul astmului in tratamentul bronsitei in tratamentul sinuzitelor si al alergiilor inlatura de asemeni raceli si i..
Omron DuoBaby este un aparat recomandat : atat pentru ...
Aerosoli Cu Ultrasunete Joycare
280,0RON Fără TVA: 235,3RON
Caracteristici : Sursa de current: 230V ~ 50Hz Frecventa ultrasonica: 1,7 MHz Rata de nebulizare maxima: ≥ 1.5 ml / min Dimensiunea particulei: 5µm Capacitatea cupei de medicament: 12 ml Nivel de zgomot: ≤ 55 dB Temperatura de operare si umiditate: de la +10°C la + 40°C, umidi..
Caracteristici : Sursa de current: 230V ~ 50Hz Frecventa ...
Aerosoli Cu Ultrasunete Laica
281,0RON Fără TVA: 236,1RON
Laica MD 6026 este un aparat cu ultrasunete recomandat : atat pentru copii, cat si pentru adulti  eficient in tratamentul afectiunilor pulmonare  in tratamentul astmului in tratamentul bronsitei in tratamentul sinuzitelor si al alergiilor inlatura de asemeni&..
Laica MD 6026 este un aparat cu ultrasunete recomandat : at...
Aerosoli Cu Ultrasunete MD01
220,0RON Fără TVA: 184,9RON
Perfect Medical MD 01 este un aparat cu ultrasunete recomandat : atat pentru copii, cat si pentru adulti  eficient in tratamentul afectiunilor pulmonare  in tratamentul astmului in tratamentul bronsitei in tratamentul sinuzitelor si al alergiilor inlatura de ..
Perfect Medical MD 01 este un aparat cu ultrasunete recomandat : ...
Furtun Aerosoli Joycare Compresor
20,0RON Fără TVA: 16,8RON
Furtun ce face legatura intre aparatul de aerosoli Joycare si Tancul De Medicatie  furtun compatibil la modelul joycare compresor lungime 104 cm   ..
Furtun ce face legatura intre aparatul de aerosoli Joycare si Tan...
Furtun Aerosoli Joycare Ultrasunete
20,0RON Fără TVA: 16,8RON
Furtun ce face legatura intre aparatul de aerosoli Joycare si Masca ! furtun compatibil la modelul Joycare ultrasunete ..
Furtun ce face legatura intre aparatul de aerosoli Joycare si M...
Inhalator cu camera anti statica si supapa pentru masurarea dozei inhalatorului - Spacer KM1021
90,0RON Fără TVA: 75,6RON
Inhalator  cu  camera anti statica si supapa pentru masurarea dozei inhalatorului cu masca pentru copii inclusa. Pentru copiii care folosesc inhalatoarele cu doza pre-masurata, se poate folosi acest dispozitiv, care se ataseaza la inhalator si care il face mult mai usor de utilizat..
Inhalator  cu  camera anti statica si supapa pentru mas...
Laica furtun aerosol Laica MD 6026
25,0RON Fără TVA: 21,0RON
Caracteristici: Furtun pentru aparatul de aerosoli Laica MD6026 si Bodyform BM4200. Atentie: furtunul nu se sterilizeaza prin fierbere. ..
Caracteristici: Furtun pentru aparatul de aerosoli Laica MD602...
Masca Joycare Aerosoli
26,0RON Fără TVA: 21,8RON
Masca pentru aparatele de aerosoli Joycare !  masca copil masca adult   ..
Masca pentru aparatele de aerosoli Joycare !  masca co...
Masca oxigen cu tub
14,0RON Fără TVA: 11,8RON
Aceasta masca de oxigen este creata pentru confortul pacientului, avand o forma anatomica si foarte moale Fixarea pe barbie ajuta la prevenirea deconectarii ei de catre pacient, în timp ce curelele elastice și clemele de prindere ajută fixarea. Caracteristici masca: Tubul es..
Aceasta masca de oxigen este creata pentru confortul pa...
Nebulizator cu membrana activa din aliaj de Titan
380,0RON Fără TVA: 319,3RON
Nebulizator portabil Mesh cu membrana activa din aliaj de Titan Tratament eficient si rapid pentru adulti si copii. Tehnologie cu sita metalica (Mesh) Design Mini Compact pentru copii, sugari și adulți Portabil si foarte usor Reziduuri scazute de medicament Foarte silentios - nivel..
Nebulizator portabil Mesh cu membrana activa din aliaj de Ti...
Afișare 1 - 16 din 20 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

 • 01

  Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

 • 02

  Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

 • 03

  Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux