‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

ABENA


Crema (unguent ) cu zinc x 100 ml- Abena
22,0RON
Unguentul cu zinc Abena (emulsie apa-în-ulei) este ideal pentru pielea care are nevoie de protectie. Contine 20% oxid de zinc, cunoscut pentru proprietatile sale antiseptice. Ajuta la calmarea pielii iritate si/sau înrosite. Unguentul lasă o bariera protectoare pe piele timp de până la 8 ore..
Unguentul cu zinc Abena (emulsie apa-în-ulei) este idea...
Lotiune spalare corp fara apa, pentru persoane cu incontinenta - 500 ml
30,0RON
Loțiune de spalat eficienta fara apa. Ideal pentru schimbarea scutecelor, deoarece elimina eficient mirosul și murdaria. Lasa o bariera protectoare pe piele. Contine ingrediente hranitoare care catifeleaza pielea si reduc iritatia. Usor parfumat. Proprietati si ingrediente: Emolien..
Loțiune de spalat eficienta fara apa. Ideal pentru sch...
Masca medicala de protectie in 3 straturi tip IIR x 50buc, Abena
20,0RON
Produsul un contine LATEX. Capacitate sporita de filtrare a bacteriilor. Rezistenta la fluide cu o presiune de 120 mmHg. Cu banda elastica de fixare. Masca de protectie, cu banda elastica de fixare in spatele urechilor, in 3 straturi, culoare albastru, de unica folosinta. Masca chirurgical..
Produsul un contine LATEX. Capacitate sporita de filtr...
Plasturi sterili de fixare in IV Abena, 8 x 6 cm, alb, steril, fara latex x 1 Buc
1,5RON
Proprietati: Fin Confortabil Ambalat individual Prietenos cu pielea Descrierea produsului: Plasturele ABENA pentru fixare este fin si confortabil, stratul exterior este din material netesut si permite aerisirea pielii Tifonul fin absoarbe excesul de fluide si un permite..
Proprietati: Fin Confortabil Ambalat individu...
Pungi pentru plosca urinara Abri-bag Commode Liner x 20 buc
50,0RON
Pungi pentru plosca urinara Abri-bag Commode Liner - gama Abena de pungi de unica folosinta cu un tampon super absorbant care transforma urina intr-un gel inodor. Produsele absorb rapid fluidele corporale intr-un mod curat si igienic. Punga este conceputa pentru a se potrivi unui scaun rulant..
Pungi pentru plosca urinara Abri-bag Commode Liner - ga...
Pungi pentru scaun toaleta Abri-bag Commode Liner x 20 buc
50,0RON
Abri-bag Commode Liner , 20 buc Pungi pentru plosca urinara Abri-bag Commode Liner - gama Abena de pungi de unica folosinta cu un tampon super absorbant care transforma urina intr-un gel inodor. Produsele absorb rapid fluidele corporale intr-un mod curat si igienic. Punga este conceputa pent..
Abri-bag Commode Liner , 20 buc Pungi pentru plosca ur...
Scutece pentru incontinenta adulti Delta Form L3 - 3200 ml - 15 buc
60,0RON
Capacitate de absorbtie: 3200 ml Circumferinta soldului: 100 - 150 cm Scutece pentru adulti, unisex, all-in–one Folie exterioara asemanatoare textilelor ofera confort discretie si moliciune. Moale si fara fosnet la miscare, cu fixare sigura Minimizeaza mirosul neplacut oferind discretie si..
Capacitate de absorbtie: 3200 ml Circumferinta soldulu...
Scutece pentru incontinenta adulti Delta Form M3 - 2800 ml x 15 buc
53,0RON
Capacitate de absorbtie: 2800 ml Circumferinta soldului: 70 - 110 cm Scutece pentru adulti, unisex, all-in–one Absorbtie excelenta 3 straturi absorbante Aerisire completa Moale si fara fosnet la miscare, cu fixare sigura Asigura protectie optima impotriva scurgerilor prin barierele extern..
Capacitate de absorbtie: 2800 ml Circumferinta soldulu...
Scutece pentru incontinenta adulti Delta Form S1 - 1200 ml - 20 buc
50,0RON
Capacitate de absorbtie: 1200 ml Circumferinta soldului: 60 - 85 cm Scutece pentru adulti, unisex, all-in–one Absorbtie excelenta 3 straturi absorbante Aerisire completa Moale si fara fosnet la miscare, cu fixare sigura Asigura protectie optima impotriva scurgerilor prin barierele externe..
Capacitate de absorbtie: 1200 ml Circumferinta soldulu...
Scutece pentru incontinenta adulti Delta Form XL2 - 3200 ml x 15 buc
67,5RON
Capacitate de absorbtie: 3200 ml Circumferinta soldului: 110 - 170 cm Scutece pentru adulti, unisex, all-in–one Absorbtie excelenta 3 straturi absorbante Aerisire completa Moale si fara fosnet la miscare, cu fixare sigura Asigura protectie optima impotriva scurgerilor prin barierele exter..
Capacitate de absorbtie: 3200 ml Circumferinta soldulu...
Servetele umede pentru incontinenta - 27 x 20 cm - 80 buc
15,0RON
Servetelele umede Abena sunt fabricate din polyester si vascoza, constituind o alternativa la clasica spalare cu apa si sapun Proprietati: 0% parfum Certificate Asthma Allergy si Nordic Swan Eco Label Testate dermatologic Se recomanda utilizarea pe toata suprafata corpului. Eli..
Servetelele umede Abena sunt fabricate din polyester si...
Spuma pentru spalare corp fara clatire, pentru persoane cu incontinenta - 400 ml
30,0RON
Este un produs bland cu pielea, cu proprietati eficiente care asigurara igiena personala Este ideala pentru etapa de schimbare a scutecului de incontinenta, dizolvand fecalele si eliminand mirosurile neplacute Hraneste pielea si elimina riscul de frecare si de producere a iritatiilor Propr..
Este un produs bland cu pielea, cu proprietati eficient...
Afișare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

 • 01

  Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

 • 02

  Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

 • 03

  Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux