3M USA


Antifoane interne cu snur - 3M
3,0RON Fără TVA: 2,5RON
Antifoane interne 3M 1110 cu snur material spuma de poliuretan, moale, hipolaergic, neted, rezistent la murdarire presiune minima si uniforma pe peretele canalului auditiv Standard de conformitate: EN352-2 SNR 37dB Antifoanele interne 3M 1110 cu snur se recomanda: la expu..
Antifoane interne 3M 1110 cu snur material spuma de poliure...
Antifoane interne de protectie - 3M
2,0RON Fără TVA: 1,7RON
Antifoane interne 3M 1100 fara snur - material spuma de poliuretan, moale, hipolaergic, neted, rezistent la murdarire - presiune minima si uniforma pe peretele canalului auditiv Standard de conformitate: EN352-2 SNR 37dB Antifoanele interne 3M 1100 se recomanda: - in medii de lucru cu..
Antifoane interne 3M 1100 fara snur - material spuma de poliuret...
Antifoane interne, reutilizabile cu cutiuta -  3M
6,0RON Fără TVA: 5,0RON
Antifoane interne 3M, reutilizabile cu cutiuta  - material: monoprene, lavabil  - lamele moi tip riduri pentru adaptare optima în canalul auditiv - antifoane tip "bradut" - cutie cu clema de prindere la centura, pentru pastrare igienica si in siguranta - EN352-2: standard de conf..
Antifoane interne 3M, reutilizabile cu cutiuta  - material:...
Bandaj pentru imobilizare cu fibra de sticla - Scotchast
26,0RON Fără TVA: 21,8RON
Bandajele pentru imobilizare cu fibra de sticla Schotchcast, combina avantajele materialelor sintetice cu cerintele personalului medical si de ingrijire, pentru asigurarea confortului pacientilor. Foarte usor fata de  ghipsul traditional. Manevrare simpla: Se aplica rapid si us..
Bandajele pentru imobilizare cu fibra de sticla Schotchcast, comb...
Benzi sutura adezive  - Steri Strip
3,0RON Fără TVA: 2,5RON
Benzile 3M Steri-Strip pentru sutura leziunilor ofera fata de sistemele clasice de inchidere avantaje clare mai ales in zonele cosmetic sensibile ale pielii. Steri-Strip pot fi folosite si pentru intarirea sau sustinerea ranilor cusute sau inchise cu copci. Caracteristici: Material mi..
Benzile 3M Steri-Strip pentru sutura leziunilor ofera fata de sis...
Nexcare Centura Postnatala
116,0RON Fără TVA: 97,5RON
Nexcare Postpartum- este o centură fara latex in compozitie ,este un suport elastic care  ofera o un grad blând dar ferm de compresie pentru a sprijini  muschii  abdominali slăbiti după naştere. Poate fi deosebit de utilă după o cezariană, oferind securitate, confort şi protecţi..
Nexcare Postpartum- este o centură fara latex in compozitie ,este...
Suport Antebrat
48,0RON Fără TVA: 40,3RON
Este recomandata : pentru susţinerea braţului și antebraţului contuzii uşoare entorse luxaţii dureri ale bratului afectiuni ale nervilor si tendoanelor  Fixează mâna in pozitia dorita și reduce presiunea asupra gâtului. Banda suplimentară oferă stabilizarea sigură a..
Este recomandata : pentru susţinerea braţului și antebraţul...
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon