3M USA


Banda adeziva de matase - Durapore
6,0RON Fără TVA: 5,0RON
Durapore este o banda adeziva de matase pentru utilizare multipla, hipoalergenica.   Materialul stabil de sustinere fixeaza pansamentele in situatii dificile. Caracteristici: Material suport din fibre de matase artificiale Cu adeziv hipoalergenic de tip poliacrilic Lipeste si..
Durapore este o banda adeziva de matase pentru utilizare multipla...
Bandaj pentru imobilizare cu fibra de sticla - Scotchast
26,0RON Fără TVA: 21,8RON
Bandajele pentru imobilizare cu fibra de sticla Schotchcast, combina avantajele materialelor sintetice cu cerintele personalului medical si de ingrijire, pentru asigurarea confortului pacientilor. Foarte usor fata de  ghipsul traditional. Manevrare simpla: Se aplica rapid si us..
Bandajele pentru imobilizare cu fibra de sticla Schotchcast, comb...
Benzi sutura adezive  - Steri Strip
3,0RON Fără TVA: 2,5RON
Benzile 3M Steri-Strip pentru sutura leziunilor ofera fata de sistemele clasice de inchidere avantaje clare mai ales in zonele cosmetic sensibile ale pielii. Steri-Strip pot fi folosite si pentru intarirea sau sustinerea ranilor cusute sau inchise cu copci. Caracteristici: Material mi..
Benzile 3M Steri-Strip pentru sutura leziunilor ofera fata de sis...
Futuro - Suport Antebrat
48,0RON Fără TVA: 40,3RON
Futuro(R) Suport Brat este recomandat pentru ameliorarea durerilor musculare ale bratului in urma accidentarilor. Ofera support pentru brat si cot, contine paduri comfortabile pentru musculatura si os, este realizat dintr-un material poros care permte pielii sa respire si previne aparitia esca..
Futuro(R) Suport Brat este recomandat pentru ameliorarea durerilo...
Nexcare - Centura Cald-Rece pentru abdomen si spate
165,0RON Fără TVA: 138,7RON
Indicatii: Dureri de spate si abdomen. Utilizare: Terapia la rece pentru a reduce inflamatiile in zona spatelui. Terapia la cald pentru a ajuta la reducerea crampelor musculare in zona abdomenului sau in partea inferioara a spatelui. Caracteristici: Centura ColdHot contin..
Indicatii: Dureri de spate si abdomen. Utilizare: Terap...
Nexcare Centura Postnatala
116,0RON Fără TVA: 97,5RON
Nexcare Postpartum- este o centură fara latex in compozitie ,este un suport elastic care  ofera o un grad blând dar ferm de compresie pentru a sprijini  muschii  abdominali slăbiti după naştere. Poate fi deosebit de utilă după o cezariană, oferind securitate, confort şi protecţi..
Nexcare Postpartum- este o centură fara latex in compozitie ,este...
Tegaderm alginate - pansament cu alginat de calciu
16,0RON Fără TVA: 13,4RON
Pansamentul cu alginat de calciu din alge brune este natural si simplu de folosit. Aceste pansamente sunt indicate pentru tratarea plagilor superficiale pana la cele adanci (de ex. decubit stadiu IV) in cazul exudarii puternice si pentru plagile infectate. Ele pot fi folosite si pentru decubi..
Pansamentul cu alginat de calciu din alge brune este natural si s...
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon