3M LITMANN


Stetoscop  Electronic 3200 cu Bluethooth -  Littmann
2.226,0RON Fără TVA: 1.870,6RON
Modelul 3200 reprezintă cel mai modern concept din tehnologia de ascultaţie, oferindu-vă tehnologia wireless într-o formă ergonomică, uşor de utilizat. Oferā performanţe acustice superioare şi uşurinţā în utilizare prin combinarea tehnologiilor de Reducere a Zgomotului Ambiental, de amortizare..
Modelul 3200 reprezintă cel mai modern concept din tehnologia de ...
Stetoscop - Littmann Classic II Infant
484,0RON Fără TVA: 406,7RON
Stetoscopul Littmann Classic II Infant este creat special pentru cei mai mici pacienti. Acesta ofera o sensibilitate acustica ridicata, prin intermediul capsulei cu doua fete, pentru sunete atat de frecventa inalta cat si joasa. Stetoscopul Classic II Infant este utilizat atat de studenti, ca..
Stetoscopul Littmann Classic II Infant este creat special pentru ...
Stetoscop Cardiology S.T.C -  Littmann
960,0RON Fără TVA: 806,7RON
Acesta a fost creat pentru a răspunde cerintelor medicilor specialisti care solicită răspuns acustic exceptional. Stetoscopul Littmann Cardiologie S.T.C. a fost creat cu o nouă capsulă ovoidă care permite accesul în zone dificil de auscultat cu capsule circulare traditionale. Noul design folo..
Acesta a fost creat pentru a răspunde cerintelor medicilor specia...
Stetoscop Littmann - Clasic II SE
503,0RON Fără TVA: 422,7RON
Pachetul contine: Stetoscop Littmann Classic II S.E.                                                      2 olive de rezerva instructiuni de utilizare..
Pachetul contine: Stetoscop Littmann Classic II S.E.  ...
Stetoscop Littmann - Pediatric Clasic II
561,0RON Fără TVA: 471,4RON
Aceste modele cu două capsule cu laturi, cu clopot traditional/diafragmă au fost create, dimensionate si oferă precizie acustică pentru copii si bebelusi. Capsula din otel inoxidabil rezistent are un clopot traditional (pentru auscultarea copiilor) cu dimensiunea de 1 inci sau un clopot ¾ (pen..
Aceste modele cu două capsule cu laturi, cu clopot traditional/di...
Stetoscop Littmann - Select
310,0RON Fără TVA: 260,5RON
Stetoscopul Littman Select are o capsula din aliaj acoperit, cu o diafragma confortabila,reglabila, pe o singura latura, careofera acustica fiabila si clara. Stetoscopul oferta confortul portabil al unei capsule cu o singura latura. Diafragma reglabila brevetata alterneaza sunetele de frecven..
Stetoscopul Littman Select are o capsula din aliaj acoperit, cu o...
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon