‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Echipamente si consumabile pentru protectia personala

Boneta medicala imprimata
20,0RON
Boneta imprimata cu inchidere posterioara completeaza perfect orice tinuta, atat pe perioada petrecuta in bloc operator, cat si pe perioada consultatiilor. Usor asortabila la orice uniforma, este alegerea cea mai la indemana cand vine vorba de o boneta rezistenta in timp si cu o tinuta irepr..
Boneta imprimata cu inchidere posterioara completeaza p...
Cagula de unica folosinta din polipropilena
10,0RON
Cagula de unica folosinta, destinata protejarii corpului in timpul lucrului. Acest articol poate fi folosit in industria alimentara, laboratoare si spitale. Constructie generala: - material: polipropilena - are element de ajustare elastic pe toata circumferinta fetei  ..
Cagula de unica folosinta, destinata protejarii corpulu...
Covoras de impregnare Super Clean Mat, 46 x 70 cm
90,0RON
Covorasul se poate impregna cu lichid dezinfectant, facilitand dezinfectia incaltamintei la intrarea in cladire sau casa. Caracteristici generale: Covoras super absorbant;  Pastreaza lichidul de dezinfectie fara a avea pierderi; Covorasul este realizat in proportie de 55% bumb..
Covorasul se poate impregna cu lichid dezinfectant, fac...
Detergent dezinfectant-Eltra 500 g
29,0RON
ELTRA®  Detergent universal dezinfectant Pentru textile utilizate in zone sensibile,pentru dispozitive medicale,textilele din spitale, echipamente de lucru. Dezinfecteaza,spala, si albeste simultan. Inclus in lista de dezinfectanti pentru textile prin metoda termochimica ,(RKI si DGH..
ELTRA®  Detergent universal dezinfectant Pentru...
Dezinfectant de pardoseli Bactericid x 5L
150,0RON
Eficacitate: Bactericid Contine: Amestec omogen pe baza de substante biocide active (hipoclorit de sodiu). Domeniu de utilizare: Se aplica diluat in apa calduta conform cu doza de aplicare. Doza de aplicare: 100 ml solutie la 5L de apa. Precautie: H290 - poate f..
Eficacitate: Bactericid Contine: Amestec omogen ...
Dispenser automat incaltaminte unica folosinta - Orma
4.970,0RON
Produs livrabil in minim 3 saptamani ! Dispenser automat incaltaminte unica folosinta - Orma Protocoalele chirurgicale cer adoptarea EPP (echipamente de protectie personala), a fi utilizate de catre operatori si pacienti. Intre dispozitivele a fi utilizate regasim protectorii de sigurant..
Produs livrabil in minim 3 saptamani ! Dispenser aut...
Dispenser sapun lichid - capacitate 400ml
70,0RON
Dispenser pentru sapun lichid, rezistent la substante corozive, prevazut cu un buton mare pentru dozaj. Dispenserul poate fi folosit si pentru dezinfectanti de maini, geluri de dus si sampoane. Specificatii: Capacitate: 400ml Dozaj: 2ml Culoare: alb ..
Dispenser pentru sapun lichid, rezistent la substante c...
Gel dezinfectant maini hidroalcoolic 72% v/v (66% g/g) cu efect antimicrobian x 100ml
20,0RON
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian x 100ml INGREDIENTE:  ALCOHOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM 37, GLYCERIN,  EUCALYPTOL.  UTILIZARE:  Gel hidroalcoolic 72% v/v cu efect antimicrobian ce poate fi folosit pentru igiena mâinilor fără a folos..
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian x ...
Gel dezinfectant maini hidroalcoolic 72% v/v (66% g/g) cu efect antimicrobian x 5L
450,0RON
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian x 5L INGREDIENTE:  ALCOHOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM 37, GLYCERIN,  EUCALYPTOL.  UTILIZARE:  Gel hidroalcoolic 72% v/v cu efect antimicrobian ce poate fi folosit pentru igiena mâinilor fără a folosi s..
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian x ...
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian Vanogel x 250ml
30,0RON
INGREDIENTE:  ALCOHOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM 37, GLYCERIN,  EUCALYPTOL.  UTILIZARE:  Gel hidroalcoolic 72% v/v cu efect antimicrobian ce poate fi folosit pentru igiena mâinilor fără a folosi săpun, pentru o piele care nu este evident murdară.  Se ..
INGREDIENTE:  ALCOHOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, P...
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian Vanogel x 250ml + Gratuit SERVETELE BIOCIDE DEZINFECTANTE PENTRU MAINI, DOCTOR WIPES, 72BUC New!
30,0RON
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian Vanogel x 250ml INGREDIENTE:  ALCOHOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM 37, GLYCERIN,  EUCALYPTOL.  UTILIZARE:  Gel hidroalcoolic 72% v/v cu efect antimicrobian ce poate fi folosit pentru igiena mâinilor fără a..
Gel dezinfectant pentru maini cu efect antimicrobian Va...
Halat chirurgical ranforsat steril
35,0RON
Halatul chirurgical ranforsat poate fi utilizat in spitale si in sali de operatie, clinici stomatologice si in multe alte zone medicale. Confectionat din material netesut usor, ecologic si cu respirabilitate excelenta. Netesutul folosit este alcatuit din 3 straturi: primul s..
Halatul chirurgical ranforsat poate fi utilizat in...
Igienizant Spray Antibacterian pentru maini ENERGENA x 100ml
15,0RON
Contine: Alcool etilic denaturat (etanol) 70%, apa distilata, glicerina vegetala, apa oxigenata 3% Precautii: numai pentru uz extern! A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi pe rani deschise. Produs inflamabil. Nerecomandat persoanelor alergice la una din componente. ..
Contine: Alcool etilic denaturat (etanol) 70%, apa dist...
Manusi pentru examinare din nitril nepudrate marimea M x 100 de bucati
85,0RON
Caracteristici :  asigura dexteritate in folosire de unica folosinta nepudrate, ambidextre si nesterile  ..
Caracteristici :  asigura dexteritate in fol...
Masca protectie fata - Dublustrat
6,0RON
Masca pentru protectia fetei, realizata din material textil dublustrat, pentru o eficienta mai buna impotriva microparticulelor din aer. - se adapteaza perfect la forma fetei si garanteaza o protectie maxima - mastile sunt folosite pentru protectia cailor respiratorii - masca  pe..
Masca pentru protectia fetei, realizata din material te...
Pachet Manusi latex marimea S + Gratuit Servetele Biocide dezinfectante pentru maini x 72bc
85,0RON
Oferta valabila doar pentru comenzile ONLINE !! PACHETUL CONTINE: MANUSI DIN LATEX NEPUDUDRATE MARIMEA S X 100  Manusi nesterile din latex, nepudrate, marimea S. Cutia contine 100 de manusi SERVETELE BIOCIDE DEZINFECTANTE PENTRU MAINI, DOCTOR WIPES, 72BUC - AVIZATE DE MINISTER..
Oferta valabila doar pentru comenzile ONLINE !! PACH...
Afișare 1 - 16 din 23 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux